+1 oy
107 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Arkadaslarinzla surekli görusuyormusunuz?benim 5 ve 2 yasinda cocuklarim var,ama Arkadaslarimla cok görusmuyoruz yani nadir, sanki hic Arkadasim yok bazen cok yalnizim sanki, siz nasil vakit geciritprsunuz

7 Cevaplar

0 oy
(10,977 puan) tarafından
Çocuklu arkadaş edindim Çocuklarımın sayesinde
-Reklam-
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Valla hepsiyle telefinda konusuyoruz birsuru gruplarim var ama yuzyuze zor ya cocuklarla uyup biraraya gelmek :) ben ablamla annem ve kizkardesimle çok vakit geciriyorum. Simdi anaokuluna basladik ordanda bi arkadad edindik atka sokagimda okul iyice baslasin bakalim :) çocuklarda anlasmis
0 oy
(861 puan) tarafından
Benim çocuk doğmadı daha, ama benim uzun zamandır çok fazla arkadaşım yok, görüştüğüm desen hiç yok gibi anca telefonda
0 oy
(325 puan) tarafından
Telefon olmasa yüzlerini görmeyecem
0 oy
(13,461 puan) tarafından
Arkadaşım yok

Kızım ve oğlum var onlarla çıkarım dışarı AVM’ye giderim kahve içmeye giderim parka götürürüm nereye gidersen beraber gidelim onlar benim hem çocuğum hem arkadaşım misafir ülkede yoldaşım
(2,233 puan) tarafından
Sen bensin sirinim
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Bir tane arkadasimla sık mesajlasiriz reel atariz  birbirimize yilda bir toplaniriz eski arkadaslarimla bu gecen cocuksuz cafede bulustular ben gitmeye cesaret edemedim cocukla esimin arkadaslarinin esleri var ayda 1 onlarla toplaniyoruz ama genel olarak derdimi kimseye anlatamiyorum bazen bende cok yalniz hissediyorum 
0 oy
(10,686 puan) tarafından
görüşemiyoruz. üstelik mesafe var aramızda aynı şehirde olmamıza rağmen. çok nadir görüşüyoruz

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 471 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 720 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 578 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 292 göst.