İmkaniniz varsa 2 yil kendiniz bakin.
Tabi ozel sektordesiniz o konuma gelmek kolay olmamistir. Bidaha belki de gelemeyeceksiniz bile bilemiyorum isinizi ve sartlarinizi. Zaten ne icin calisiyoruz cocuklarimiza daha iyi bi yasam ,gelecek sunabilmek icin calisiyoruz.
Yorumlarda gordum gunde 6-7 saat calisacakmissiniz. Bebekler zaten sabah erken kalkar genelde sabah 1 saat falan vakit gecirirsiniz (emzirme /mama/kahvalti) sonra bakacak kisi gelir muhtemel ilk uykusuna yatirir. Uyaninca yemegini alti-ustu sonra 2.uykusuna yatirir o surede zaten gelmis olursunuz diye dusunuyorum. Size tavsiyem 2 gun arka arkaya calismayin. En azindan araya 1-2 gun girsin. Hem calisma size de iyi gelecektir diye dusunuyorum. İnsan sosyallesmek ayri ev disi bi ortamda da bulunmak istiyo.
Burada ki yorumlarada bakmayin ayrilamam ,birakamam falan benim komsum 6 aydan beri toruna bakiyo tum gun hemde. 1.5 yasindan sonra cocuk geceli-gunduzlu kaldi 1 hafta falan. Bazden disari isleri olunca da insanlar birilerine bi kac saat birakabiliyolar oyle dusunebilirsiniz.
Bu sureci bebeginize 1 ay onceden anlatin. Evden cikarken onunla vedalasin geri geleceginizden bahsedin. Bebek uyurken cikmayin,ona gozukmeden cikmak gibi hata yapmayin. Giderken mutlaka vedalasin. Ve unutmayin ki her anne tabi ki bebegiyle vakit gecirmek ister ama sartlarindan dolayi 2-3 aylik bebekleri birakip calismak zorundan olan anneler var.