0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye biliyorsunuz devir kötü kimseye güven olmaz artık ne yapacağımı bilmiyorum daha erken tabi bunları düşünmek için oğlumu kendimle götürsem sıkıntı yaşar mıyım ben sezeryan olacm muhtemelen

15 Cevaplar

0 oy
(12,905 puan) tarafından
Benimki 2.5 yasindaydi kaynanam ve esimle kendi evimde biraktim. Kayinvalidem yapti yedirdi icirdi esimde uyuttu. Gunde 2 3 defada hastaneye getirdi. 2 gece kaldim bende
(61 puan) tarafından
Benim ilçe dışı olacağı için eşim şoför gelmek zorunda jdjd
(12,905 puan) tarafından
Sizinki uzakmis evet gidip gelmesi zor olur. Devletmi ozelmi. Yaninda kim kalacak
(61 puan) tarafından
Kaynanama kalsa devlet ama sezeryan olacahm için özel istyrm ablamn kalmasını isterim
(12,905 puan) tarafından
E ablan kalacaksa kaynanana yada annene birak
(61 puan) tarafından
Umarım annem bakar
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
çocuğunuz hastanede kalamaz izin vermezler yani. 

anneniz falan size bakacaksa eşiniz ile kaynanıza ya da yakım kim varsa ona gönderin.
(61 puan) tarafından
Hiç güvenmiyorum ona ya bir kere yanında bıraktım çocuğum bir yaşında falandı uykuya dalmıştı
(1,749 puan) tarafından
Özel olursa kimse bir şey diyemez şahsen oğlumu yanıma almayı düşünüyorum kimseye birakamam
(249 puan) tarafından
ben de özelde doğum yaptım ama içeride yalnızca bir kişinin kalabileceği söylendi. tabi başkası da gelip gidiyordu gece kimse bişey diyemiyordu. ama bilmiyorum belki her özel aynı olmayabilir
(1,749 puan) tarafından
Valla eşim, annem ve babam kaldı yanımda.
(249 puan) tarafından
aa ne güzel
0 oy
(5,607 puan) tarafından
Anneme veya esime birakirim. Yani yanima birisi gelecegine gore oteki de evde bakar.
(61 puan) tarafından
Ben ilçe de olduğum için muhtemelen Allah izin verirse merkezde yapacam o yüzden eşim yanımda bulunmalı ve başka bir refakatçi daha yoksa eşim anlamaz bez degstrmekten kucağına bile alamwz bebeği
(5,607 puan) tarafından
Canim yeni dogan bebegin bezini diyosan zaten rica edince hemsireler degistiriyolar. Ayrica ben sezeryan yapmama ragmen 6 saat sonra falan kendimde ayaklanip degistirmistim.
Buyuk cocugunuzun hastanede olmasi zor olur evde bakacak kimse yok mu esiniz harici
(61 puan) tarafından
Valla kayınvalidem kıskançlık yapmasaydi annem bakardı biliyorum ki bir şey çıkaracak o kadın
(5,607 puan) tarafından
Bence de anneniz bakmali.
(61 puan) tarafından
Ayn öyle canım Allah büyük
0 oy
(151 puan) tarafından
Kaç gündür bende düşünüyorum bunu o yüzden özele gidicem artık kızımla eşim kalir yanimda en iyisi öyle 
(61 puan) tarafından
Senin normal doğum mu olacak canım
(151 puan) tarafından
İlk normaldi canım açıkçası biraz doğum korkum var o yüzden bu sefer sezeryan düşünüyorum nasilsa özele gidicem bari ikinci bir doğum travması kalmasın diyorum
(61 puan) tarafından
Prenses doğum diye bir şey varmış belden iğne vuruyorlar o nasıldır acaba
0 oy
tarafından
Doğuma giderken babaisna bıraktım kimseye güvenmem 
(61 puan) tarafından
İşte insan kimseye güvenemiyor bu devirde
tarafından
Eşine de mi.
(61 puan) tarafından
Yok kız başka haberleri görüyoz
tarafından
Babasına yazdım babası baksın canım anladım haberlerden haberdarim bende kimseye güvenmem asla ama asla
(61 puan) tarafından
Ayn öyle valla canım ne dede ne de nene vallahi ben bu devirden çok korktum
0 oy
(4,362 puan) tarafından
3.5 yaşındaydı oğlum ikinci doğumu yaptığımda eşimde büyük oğlumda hastanede yanımdaydılar hatta eşim refakatçım olarak kaldı (devlet hastanesi)
(61 puan) tarafından
Peki çocuğun zorluk çıkarmadı dimi canım mesela kıskançlık gibi
(121 puan) tarafından
Çocuk kalabiliyormu bizim le
(4,362 puan) tarafından
Hayalimsen çok şükür kıskançlık yaşatmadı
(121 puan) tarafından
Bna niye kimse cevap vermiyor ki
(4,362 puan) tarafından
Handecim benim gittiğim hastane kadın doğum hastanesiydi ben başhekim ile gidip konuştum çocuğumu bırakacak kimsem yok yanımda kalacak tek kişi eşim başka kimsemiz Yok burda diye anlayışlı çıktı tek kişilik oda vardı onu verdiler zaten gece 12 de doğum oldu odaya çıkıp eşim uyumuştu sabahta babasıyla eve gitti bende akşamına çıkmıştım hastaneden
Hatta ilk doğumda erken doğum riskim vardı o zaman köyde yaşıyorduk ve hastane ile mesafesi 3 saatlik yoldu kış ayı yollar kapalıydı tam 1 ay doğumdan önce 25 gün de doğumdan sonra yattım hastanede bu süreçte tel kişilik odada eşim refakatçım olarak kaldı aynı hastane
Ama her hastane eş ve çocuk kabul eder mi bilemem
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Eşim yanında kalacak k.validem de refakatçi olacak. Babası çiçek gibi bakar en ufak endişem yok inşallah herşey planladığımız gibi olur
(61 puan) tarafından
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı
0 oy
(4,608 puan) tarafından
Ben bakıcı ayarladım şimdiden ya evde oğlumu bakacak yada esim bakacak bakıcı beni bakacak 
(61 puan) tarafından
Güveniyor musun canım bakıcıya
0 oy
(18,553 puan) tarafından
Eşim müsaitse eşime ben muhtemelen özelde yapıp hem eşimi hem oğlumu hem yeni bebeğimi yanıma alırdım ailemden gelen olsa da yanımda onlar kalır oğluma eşim bakar 
(61 puan) tarafından
O zaman getir canım yanliz olmasın ben bu yüzden yaptım ikinciyi
(18,553 puan) tarafından
35 yaşına giricem iyice yaşım geçmeden olsun istiyorum ya şimdi ya hiç :)
(61 puan) tarafından
Kız yap hemen bir tane elini çabuk tut zaman geçtikçe tahammül Seviyen kalmiyormus
(18,553 puan) tarafından
İki küçük bebe ile uğraşamazdım ben o yüzden ikisene asla diyordum ama 4 yaş olsa iyi olur gibi bakalım Hakkımızda hayırlısı
(61 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah hayırlısını nasip etsin
0 oy
(121 puan) tarafından
Kayınvalidem oğluma bakıcak eşimde refakat çi Olcak mecbur 
(61 puan) tarafından
Sadece bir gün tutuyorlar dimi
(121 puan) tarafından
İki gün ama ben İmza atarım çıkarım diye düşünüyorum
(61 puan) tarafından
Senin sezeryan mi canım
(121 puan) tarafından
Sezeryan olucak canım
(61 puan) tarafından
Bence güvenliğin için kal kız en azından ağrı kesici verirler
0 oy
(609 puan) tarafından
Babası baktı canım bırak babasıyla takılsın baksın 
(61 puan) tarafından
Hastanede mi baktı
(609 puan) tarafından
Yoo evde hatta sonra bir hafta köye götürdü köyde baktı canım
0 oy
(2,611 puan) tarafından
Bunu ben de düşündüm akrabaya birakmaktansa (anneanne-babaanne dışında) hastanede aynı odada kalsak ne iyi olur
(61 puan) tarafından
Bazıları diyor kıskançlık yapabilir
(2,611 puan) tarafından
Yapacaksa sonrasında da yapar kıskançlık
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Özelde yanımda uyudu uzandı kucamda bırakacak kisi varsa bırak özeldeyse yanında durr bişe olmaz 
0 oy
(5,800 puan) tarafından
Kızım 1.5 yaşındaydı oğluma doğuma gıderken kaynanam baktı babasıyla birlikte..benım annem yanımda kaldı ıkı gün 
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Doğumumda oğlum 14 aylık olacak ve yanıma almayı düşünüyorum hastaneye. Hiç kimseye emanet edemem. Gözümün önünde olması lazım. Herkes saçmalama diyor ama bebemi kimse benden uzağa götüremez. Kavga ederim. 

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 618 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 513 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 227 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 527 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu

411,409 soru

12,384,453 cevap

43,421 kullanıcı

Kategoriler

...