0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

Ben gün içinde dikkat ediyorum ama akşam oldumu çok acıkıyorum ve yiyip yatıyorum ben bunu nasıl yeneceğim benim duruma düşüp bunu yenen var mı lütfen yardıma ihtiyacım var

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gün içinde doymuyorsun demek ki geceye kadar acıkıyorsun yeme bozukluğu oluşuyor bu şekilde böyle devam edersen yenemezsin :) 

(30 puan) tarafından
Oda olabilir gün içinde yersem kaçırırım diyorum akşam mutfağa su içmek için girdiğim de bir güzel karnımı doyurup çıkıyom
-Reklam-
0 oy
(885 puan) tarafından

Karnını yeni doyurmuş biri olarak yorum yapmasam daha iyi :D

(30 puan) tarafından
Ya canım Afiyet olsun :”)
0 oy
(40 puan) tarafından
Bol su iç yeşil çay filtre kahve kendine şart koy 7 den sonra hiç bir şekilde yemek yemeyecegim diye 3 ana 3 ara tok tutacak yiyecekler tüket başta zor olacak bir kaç gün dişini sık sonrasında bünye alışacak 
(30 puan) tarafından
İnşaallah 20 kilo vermem lazım
Ana ne kadar çok fazlam var yazınca çok geldi
(40 puan) tarafından
Verirsin azimli olursan başarırsın
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben 2 haftadır diyetteyim 2.5 kilo verdim ama dikkatli bir şekilde yapmadım diyeti yapsaydım belkş daha fazla verirdim. Ben normlde ağzım boş durmasın isterdim hep ama aklıma koyunca yaptım bugün akşam 10da noodle yedim sadece o da alt komşumda tartışma çıktı bana geldi çocukları annesi gitti geldi diyene kadar en son 3te yoğurt yemiştim mahvoldum yedim o yüzden 
0 oy
(5,228 puan) tarafından
En son saat 5 te yedim. Sonra da su sadece. 

Kendine bi ugras bu muhtemel bu saatte aliskanlik olmus ve bosluktan yiyo olabilirsin. 

Soyle dusunuyorum ben kendime yaptigim en buyuk kotuluk kilolu olmakmis. Kilo vermemekmis. Boyle cok uzgun ve mutsuzum. Kendimi hic begenmiyorum. 

1 hafta bekle alisiyosun zaten. Bak bebegimi erken yatirdim ,esim de disari cikti. Cay koyup cips ve cikolata keyfi yapacaktim ama vazgectim. Gittim bebegimin dolabini duzelttim sonra da vakit gec oldu diye cay yapmadim. 1 bardak su ictim gectim :D
0 oy
tarafından
Düzgün beslensen kesinlikle acıkmazsın ekmek yerine kuruyemiş falan ye ekmek acıktırıyor . 

Yemekten korkma sağlıklı şeyleri acıkınca en kötü salata yersin bişey olmaz. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.

403,368 soru

12,082,255 cevap

36,358 kullanıcı

...