0 oy
173 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından
Hanımlar son 10 gün doğum için öncesinde de gelebilir tabi belli olmaz normal doğum olucak . İlk oğlumda annem kalmıştı sürekli bi uyku modundaydı bebeği bi türlü emzirmeme yardımcı olamadı kalkmama yardımcı olmadı kendin kalk yürü falan demişti hep . Devlette olduğu için refakatçi de değiştiremedik. Kaynanam ben kalayım diyor 3 yaşındaki oğlum annemde durmuyo sevmiyor annemin de bakabileceğini sanmıyorum çok rahat çünkü. Az önce aradım yapamayacaksan hastaysan geçenki gibi olmasın görümcem kalsın diyorum trip atıyor ne yaparsan yap deyip kapattı. Ben şimdi ne yapayım ya aynı şeyleri yaşarsak daha bismillah doğmadan triplerini yiyorum zaten bi de doğsa iyice üstüme gelirde tartışırız diye korkuyorum siz olsanız napardınız 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimin yanında rahatsan onu iste
(345 puan) tarafından
Rahatlık olarak sonuçta üstümüz müsait olmayacak annemden utanmam ama geri kalandan asla anlamıyor ya. onu seçmesem asla konuşmaz bi daha resmen psikolojik baskı uyguluyor ona da diyorum mecbur olmasam sana kal demem diye hemen alınıyo
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
Canım kimin yanında rahatsan kim sana yardım edebilecekse o kalsın sonuçta hastanede kalan kişi sana yardımcı olmak için var. Oğluna eşin baksa annemde oğlun ve eşinle birlikte durur kayinvaliden yada görümcem demissin yanında kalsa 
(345 puan) tarafından
Görümcem ben kalırım istersen diyor yapar da biliyorum . Annemin tripleri asla çekilmiyor bi şey söylemeye gelmiyor laf söylemesin diye ona kalır mısın diyorum aynı şeyleri de yaşamak istemiyorum aşırı kararsızım ya
(382 puan) tarafından
Anne sen ilkinde kaldın yorulma bunda da görümcem kalsın de sen evde eşimle birlikte torununa bak desen
0 oy
(16,134 puan) tarafından
Sana en yardımcı olacak kimse onunla olmalısın 
(345 puan) tarafından
Valla görümcem ve kaynanam çok daha yardımcı olurlar ama nedense annem içime korkuyu salmış onu seçmezsem vicdan muhasebesi yapacak herkese beni kötüleyecek bi daha da konuşmayacak ben napıcam bilmiyorum
0 oy
(577 puan) tarafından
Kim gerçekten Sana yardımcı olacağını zannediyorsan onun swnin yaninda kalması daha mantıklı benim 3cu doğumum hep annemi çağırdım yanıma sağolsun annemde hem evle hemde bebekle çok güzel ilgileniyor ben kendimi toparliyorum bide biz aile apartmanında oturyoruz kaynanamla aynı yerde oturmama rağmen annem daha ilgili 
(345 puan) tarafından
Yok ya benim annem her şeyi benden bekliyor gel gör ki çekilmez huyları var dilinden kurtulamam sonra o yüzden kararsız kaldım .  Çok özeniyorum böyle kızlı anneli ilişkilere Rabbim daha da arttırsın sevginizi
(577 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun siiznde aranızı iyi etsin inşallah rabbim doğumdan sonra senin yardıma ihtiyacın var zaten kimin iyi geleceğini sana sen dahs iyi bilirsin ona göre ayarlarzun kendine annende Trip atarsa anne kıyamadım sana yaşın var diye yorulma diye filan dersin gönlünü etmek icinn
0 oy
(603 puan) tarafından
Bence bebeğe daha iyi bakarsa kaynanan yaninda da gorumceniz kalsın anne daha iyi tabi amaa yardımı olmayacaksa olmaz ki
(345 puan) tarafından
Görümcem bebek bakımından çok anlamaz ama bana çok iyi bakar ondan şüphem yok. Kaynanam ikimizide bakar annem kendine bakar herhalde :) Eğer bunda da yardımcı olmazsa çok fena aramız bozulur diye korkuyorum işte çünkü kendimi tutamam kalbini kırarım diye
0 oy
(637 puan) tarafından
İlk doğumunda kayın validen kalmıştı valla prensesler gibi baktı iki hafta yataktan kaldırmadı beni yiyeceğimi önüme getirdi bebeğimin altini hep o değiştirdi yürümeye hep destek verdi ikinci doğumunda annem alınmasın onu çağırayım kayın validemde çocuğa baksın evde dedim doğum yaptım annemin sadece adı vardı sezeryanli halimle herseyle kendim ilgilendim hastanede kıvrana kıvrana kalktım çocuğun altını değiştirdim emzirdim iki büklüm yürüyüş yaptım annemin hiçbir faydası olmadı sadece yattı uyudu hastane cikisida iki gün anca kaldı bende sonra gitti evine hiç düşünmedi valla bu kız ameliyatlı yardımcı olayım diye bıraktı gitti yatakta beni önemli olan sen ve bebeğinsin eğer gelipte bir faydası olmicaksa hiç çağırma anneni alınırsa alınsın çağır kayınvalideni bari bir faydası olur sana
(345 puan) tarafından
Ayy Rabbim yardımcın olsun aynı benim annemle kaynanamı tarif ettin . Niye böyle annemiz bilmiyorum insan evladıyla ilgilenmez mi şaşırıyorum. Allahım ikilemde kaldım doğuma gidince kendi aralarında anlaşıp biri gelsin napıyım bari arada kalmıyım
0 oy
(3,782 puan) tarafından
Görümcen kalabilirim diyorsa o kalsın. Oraya uyanık kalacak veya uyanması gerektiğinde uyanacak, yardım edemese bile gidip hemşirelerden falan yardım isteyecek adam lazım. 
(345 puan) tarafından
Görümcem kalmayı teklif etti anneme söyledim hemen bozuldu. Bende sizin gibi düşünüyorım hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim şaşırdım inşallah geçenki gibi olmaz
(3,782 puan) tarafından
Huyuna git boşver anne sen yorulursun geçen sefer de çok yoruldun falan de. Kabul ettiği kadar artık etmezse de duyma alışır.
0 oy
(10,947 puan) tarafından
Görümcen kalsın bence annen de evde çocukla ilgilensin eşin de evde olacak hem hatrı kalmamış olur heralde ilk çocuğuna bakarsa
0 oy
(2,949 puan) tarafından

Öncelikle rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama imkanınız varsa 2 gün bakıcı tutun kendinize cocuguda kaynana baksin 
0 oy
(322 puan) tarafından
Valla benimde annem yardımcı olmadı bu sefer esime annemle kızımı bırakırım sen refakatçi olarak kal yanımda dedim tavu özel hastane devlet hastaneleri ese izin veriyormu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 902 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde seasea21 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 443 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zenan (705 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 92 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Blackwoman21 (2 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,424 cevap

36,222 kullanıcı

...