0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (2,852 puan) tarafından

Ben 26 yasindayim yeni anne oldum. Bazen bebek hiç durmadığı zamanlar keşke 2 sene daha bekleseydim diyorum. Yaşıtlarım fıldır fıldır diye :D ama bir yandan da diyorum ileride ben rahat edicem millet yeni yeni doğuracak. Tabii ki gezmek icin demedim bazen yoruluyor gerçekten insan hele ki tekse. Rabbim hepsine şifa versin korusun yavrularımizi inşallah ❤️

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oğlumu canımdan çok seviyorum her şeyim o benim Allah ın verdiği en güzel hediye benim için ama ben anne olmak istemezdim galiba yaş farketmeksizin büyük sorumluluk çünkü elimden geldiğince onu iyi yetiştirmeye çalışıyorum sevgimi esirgemem asla onun için hayatımda bir çok şeyden vazgeçtim pişman da değilim ama bu sorumluluğa da girmek istemezmişim diye düşünüyorum yine söylüyorum oğlumu çok seviyorum şükürler olsun onun sağlığına yaradanına 
tarafından
Bu arada hormonlu spiral ile hamile kaldığımı belirtmek isterim :D
(1,058 puan) tarafından
İlk cocugunuzmu  ama doğunca emin ol öyle olmuyor iykide getirdik diyeceksiniz bende o kdar cok istiyordum benimde bualntilarda sevinemedim tam geçti derken mide yanamsi yani hamileigimi hayal ettiğim gibi yaşamadım inan rüyalarda hamileydim sürekli onun duygusu daha farklıydı sanrm hormonlar bulantilar ağırlar istedgim gibi sevinip ilerlemedi ama doğumda sonra untum bahsi geçince aklıma geliyor o  günlerim bebiş unutur yor emin ol sizde öyle olur sağlıcakla alırsınız inşallah ☺️
tarafından
Evet canım ilk çocuk inşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
(1,058 puan) tarafından
Amin cnm sağlıkla gelsin yavrucak cinsiyet belimi
(2,852 puan) tarafından
Cok güzel anne ve anne adaylariyiz ❤️ anneme vize çıktı 2 gün önce. Babamın vize sonucu da kasımda belli olacak. İnşallah ona da çıkarsa yazın buradalar. Anneme cokkkk şaşırdım ama Rabbim çok büyük ki çıktı. Analık zor ama çok güzel. Güldü mü dünyalar senin oluyormuş. Daha 2.5 aylık ama çok güzel hahaha ama çokta zor
-Reklam-
0 oy
(889 puan) tarafından
İlerleyen yaşta kafa kaldıracak mı bakalım bebek sesini :D
(2,852 puan) tarafından
Haha o da doğru. 2. Yi ileride istiyorum eşim kararsız ama anca anasinifina başladığı zaman. Ee o zaman da bakıyorum 32 olacağım. Zaten eşim 34 olmak uzerek benden büyük o da 40 a merdiven dayar artık haha
(889 puan) tarafından
Başkasının çocuğunun zırıltısını benim kafam şimdiden çekmiyo açıkçası kendşminkiyle napcam bilmiyorum yaş 26
(2,852 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤️
0 oy
(10,951 puan) tarafından
33 te doğurdum valla bu yaşımda olması gerekiyormuş gibi hissediyorum. ha erken yaşta olsa birazcık daha enerjik olabilirdim /:) 
(2,852 puan) tarafından
Ben de 2. Yi 32 yaşımda istiyorum. Eşim bebekten sonra vazgeçti 2. Den:D yaşı onun şu an 34, bari yaşlılıgimi rahat geçireyim diyor :D
0 oy
(50,769 puan) tarafından
31 yasimda anne oldum keske 24 te falan olaydim
(50,769 puan) tarafından
aglama deme canim sıkkın zaten . gel konuyu degistirelim ne kadar var doguma kiz mi erkek mi isteyerek mi oldu ikinci
(2,852 puan) tarafından
Kız benim hastalığım da yok her gün paspal paspal geziniyorum :D
(50,769 puan) tarafından
ya mesela giyincem iki hareket ediyorum ya sırtım yuzum saclarim ter olyyo yıkanmış gibi hadi bi tshirt giyiyorum makyaj falan yapmiyorum saçlar oyle yagli gibi duruyo
(2,852 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım benim ❤️
(50,769 puan) tarafından
amin canim amin aman o iyi olsunda ondan gelen napam
0 oy
(494 puan) tarafından
22 yaşındayım 6 aylık oğlum var.  Iyikide su zamn oldu.  
(2,852 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim
(494 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(13,119 puan) tarafından
27 yaşında anne oldum şuan 30 yaşındayım kızım 28 aylık o kadar yoruluyorum ki bu enerjim bitmeden 2. Olsun istiyorum ama adamı ikna edemiyorum bilmiyorum bi kac seneye fikrim değişir ve 2. Yi istemezsem diye düşünüyorum 
(2,852 puan) tarafından
Ben anasinifina gittiği zaman 2. Yi istiyorum yani 32 olduğumda. Eşim şu an 34 yaşında bebekten sonra o da asla diyor:D
(13,119 puan) tarafından
Benim için çok geç her şey sil baştan olacak falan
(2,852 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben anne olmak gibi bir hayal kurmamıştım hiç. Yaşıma göre değil, ama çok erken anne oldum bir de, bir ay kendime gelemedim. Benim için erkendi. Ama daha erken anne olmak isterdim. Hayatım daha farklı olsaydı eşimle daha erken evlenseydik.. 
(2,852 puan) tarafından
Ben 24 de evlendim hatta 24.5 :D eşim 32 olmak üzereydi. 1 sene sonra hamile kaldım şu an 2.5 aylık bebem. İleride ne olur bilmem ama anasinifina gitmeden ikinciyi kaza kurbanı olmazsam aslaaa düşünmüyoruz. Eşim 2 den de vazgeçti hatta :D
(758 puan) tarafından
Benimki de ana sınıfına başlasın öyle yapalım diyordu da, tam rahata alıştıktan sonra da ben istemem :) yaşım da var ayrıca. Ben de vazgeçtim sanırım :D
(2,852 puan) tarafından
Haha eşimle aynı düşüncedesin su an en iyisi boş ver der en son:D
(758 puan) tarafından
Aynen aynen :D ramak kaldı dememe
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ben ilk evlendigim yil hamile kaldım. Ben ne kadar eşime hemen istemiyorum desemde beni asla tinlamadi o çok istiyordu çünkü belki evlendikten 3 4 yıl sonra olması daha iyi olurdu. Tabi ikinciyi hiç istemedim ama korunurken kaldım. Evlatlarimi canımdan çok seviyorum çok şükür Rabbime 2 tane mis gibi evlat nasip etti bana.
(2,852 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın canım benim inşallah ❤️
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Aslında çok iyi yaşın ne erken ne geç ben otuzlu yaşlarda anne oldum ama ilki değilde ikinci o yaşta olsa daaha iyi olurdu şu an 35 yaşına gireceğim ve ikinci çocuk için araftayım 
(2,852 puan) tarafından
Eşimle gözümüz öyle korktu ki zaten ikinci düşüncesi çok ileride hatta eşimde yok bile o düşünce. O yüzden 5 6 sene sonra anca düşünebilirim canım. Çok bekleme 2 yaşına girer girmez 2. Yi yap diyen ve üst üste 2 cocugunu büyüten ablam sen sakın 2. Yi hemen yapma bekle biraz dedi geçen gün bebeğimin uyumamasina ve anlamalarına şahit olunca:D
(16,546 puan) tarafından
Ben dün kaynanamla takıştım üç senedir ikinci çocuk muhabbetinden sıkılmadın mı diye bağırdım oğlum daha üç yaşına girmedi doğdu doğalı bir tane daha olsa bir daha doğur bir de kızın olsun diyor defalarca üzerine konuştuk bunun bir kaç gündür bizde yine başladı ya bir tane daha olsaydı demeye sanki gelip o bakacak birini büyütene kadar canım çıktı benim oğlum uslu idi ama çalışıyorum eşim vardiyada dönüşümlü bakarak büyüttük
(2,852 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım. Eşim geçen kaynanama dedi sakın bize 2. Çocuktan bahsetme diye, kaynanam da sanki evi cocuk doldurmussunuz da laf ediyorsun dedi :D geçen ben de dedim oğlun 2. Yi istemiyor ileride diye. Boş ver sen yap diyor hahaha ama okula başlasın yoksa kafayı yersiniz dedi
(16,546 puan) tarafından
Olsun sen yap mı ? Kafalar ne kadar güzel bunlarda tek başına mı yapılıyormuş bu :) biz evlendik benim ailemde diyordu beklemeyin hemen olsun diye onlarda soruyordu sürekli e oldu torunsa torun oğlum kime yetmiyor ki şükür varlığına istiyorum yalnız kalmasın abi olsun ama onunda bir vakti zamanı var onu da ben bilirim
(2,852 puan) tarafından
Haklısın canım. Yok ya öyle derken sen iste yani ona uyma anlamındaydi. Eşim evin ilk cocugu, diğer kardeslerinden sonra evlendi hepsinin 2 cocugu varken. 1 sene evliyken hamile kaldım o 1 sene boyunca sadece birkaç kez anneme sormuş işte cocuk düşünüyorlar mı inşallah bir sorun yoktur, ben onlara kıyıp soramıyorum diye. Bu konuda bize karşı düşünceliydi şükür. Tam 1 senem olunca ee artık düşünün demişti. Ki hamileymisim ben de o ay :D
0 oy
(449 puan) tarafından
21 de anne oldum oğlum 4.5 yaşında şimdi ikinciyi doğurmak uzereyım keşke oğlum 1 yasındayken ikincide olsaydı şimdi ikiside büyümüştü... 
(2,852 puan) tarafından
Üst üste de anne perisan oluyor canım gerçekten
(449 puan) tarafından
Öylede şimdi tam rahata kavuştum yine ama tabi zaman çabuk gecıyor bir gün keşke hala küçük olsaydılar diycez
(2,852 puan) tarafından
Dogru canım benim inşallah her şey güzel olacak ❤️
0 oy
(261 puan) tarafından
Aşkım sen yeni doğum yaptığın için şu an öyle düşüncelerdesin yoksa oğlumu 24 yaşında doğurdum bir kaç ay sonra onu da yanıma takip fıldır fıldır gezdim. Hic cocuk var gelemem çıkamam yapamam demedim valla her yere gittim her yerde uyuttum her yerde emzirdim her yerde bezini değiştirdim kısa süre sonra o da bana uyum sağladı.  Şimdi 5 yaşında hala her yere atlar atlar gideriz birlikte. 8 aylık hamileyim şimdi iki çocukla nasıl çıkarım diye düşünüyorum ama bir şekilde hallederim diye düşünüyorum yapmak istedikten sonra bir şekilde yapıyorsun ya 
(2,852 puan) tarafından
Burada zaten bir arkadaşım tek var. Yurt dışındayız biz, bebek 2.5 aylık 1 kere mangala gittik 2 kere parka 1 kere de hayvanat bahçesine. Hepsinde de 4 kişi ilgilendik ve en son hayvanat bahçesinde biraz idareydi diğerlerinde hep eve geri geldik. Bir de o arkadaşımın evine haftada 1 2 kez arabayla gidiyoruz sadece süt içerken duruyor yoksa çığlık kiyamet
(261 puan) tarafından
Ne kadar çok çıkarırsan o kadar rahat edersin canım.  Yoksa hep eve alisacak 3 4 sene evden hiç çıkamazsın.  Hergun belli saat belirle kendine illa biriyle olmak zorunda değilsin. Twk başına kahve içmeye git parka gidin markete gidin muhakkak 1 2 saat dışarıda olacak şekilde ayarla kendini öyle öyle alısacaktr
(2,852 puan) tarafından
Marker filan buradan uzakta günlük yarım saat çıkarıyorum canım burada güneşe alışsın diye yoksa güneşte ağlıyordu çok
0 oy
(73 puan) tarafından
26 yasindayim 24 yaşında anne oldum bazen diyorum anne olmak açısından keşke çocuğum daha büyük olsaydi ama evlilik konusunda 23  yaşında evlenmek  erken bence o sorumluluğu almak
(2,852 puan) tarafından
Sorumluluk ağır canım benim haklısın
(73 puan) tarafından
Çok hemde yaşıtlarım kendilerine geziyorlar hayatin tadını çıkarıyorlar ben iki bebeyle
(2,852 puan) tarafından
Geçecek inşallah benim yaşıt kuzenlerim arkadaşlarım bekar geziyorlar vs ama geçecek hepsi şimdi ablamlar büyüttü mesela cok rahatlar
(73 puan) tarafından
İnşallah bizde öyle oluruz
0 oy
(6,315 puan) tarafından
25 yaşında anne oldum tam vaktinde olmuşum bence ne geç ne erken kızım şuan 4 yaşında 
(2,852 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim ❤️
0 oy
(5,377 puan) tarafından

Ben bu hayata en çok anne olamayı sevdim<3

Annelik evet çok zor ve kutsal bir görevmiş ben anne olunca anladım bunu

19 yaşında anne oldum bebeğimle beraber büyüdük aslında acısıyla tatlısıyla şimdide 23 yaşındayım 2. Bebeğimi bekliyorum <3

(2,852 puan) tarafından
Maşallah canım benim Allah bağışlasın ❤️
(5,377 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
(1,306 puan) tarafından

Ben ilk doğum yaptığımda hastanede barkodlarda yaş 24.5 yazıyordu :) memnunum ben cok şükür. Benim için tam zamanıymıştı diyorum. Amin insallah canım <3

(2,852 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim. Cok mutlu oldum ❤️
0 oy
(890 puan) tarafından
İlk çocuğumu 19 yaşında doğum yaptım ikinci çocuğumu 31 yaşında her iki yaşı da yaşadım ama Allah canlarını sağ etsin dünyaya bir daha gelsem hiç çocuk istemezdim sorumluluk ağır birde son günlerde ki olayları gördükçe paranoyak oldum beynimin içi allak bullak çok korkuyorum ondan istemezdim hiç
(2,852 puan) tarafından
Allah korusun canım benim evlatlarımızı. Dünya çıkılmaz bir hal almaya başladı
0 oy
(32 puan) tarafından
20 yaşında olsaydı keşke çok geç kaldım
(2,852 puan) tarafından
Ben de daha gec olsa miydi diye düşünüyorum canım bazen
0 oy
(552 puan) tarafından
Ne erken ne geç daha orta bı zamanda tercih ederdim. Genc olsaydı daha tecrübesiz  daha enerjik olurdum geç olsa daha enerjisiz daha tecrübeli , biraz beyin yaktım galiba 35 te anne oldum biraz yorucu oluyor ama daha bilincliyim .
(2,852 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim
(552 puan) tarafından
Amin inşallah seninkini de Allah bağışlasın canim.
(2,852 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,082 puan) tarafından
İlk çocuğuma hemen hamile kaldım şuan ki aklım olsa evlendikten bir iki sene sonra hamile kalmayı isterdim 
(2,852 puan) tarafından
Benim de evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım canım
(4,082 puan) tarafından
İnsan o süre içinde yanında ki kişiyi çözüyor birazda olsa ☺️☺️
(2,852 puan) tarafından
Evet canım şükür iyi eşim ❤️
(4,082 puan) tarafından
Çok şükür daim olsun inşallah ❣️
(2,852 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
(1,296 puan) tarafından

P29 yaşımda anne oldum 27 yaşında evlenmiştim keşke evlenir evlenmez olsaydı prensesim :)

(2,852 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim inşallah. Prenses beklemeyi seçmiş demek ki ❤️
(1,296 puan) tarafından
Ben bekledim canım :) o yüzden beklediğime pişman oldum keşke beklemeseydim:)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 810 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 421 göst.
29 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 417 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ZeuS ve HeRa (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 216 göst.