0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (2,902 puan) tarafından

Ben 26 yasindayim yeni anne oldum. Bazen bebek hiç durmadığı zamanlar keşke 2 sene daha bekleseydim diyorum. Yaşıtlarım fıldır fıldır diye :D ama bir yandan da diyorum ileride ben rahat edicem millet yeni yeni doğuracak. Tabii ki gezmek icin demedim bazen yoruluyor gerçekten insan hele ki tekse. Rabbim hepsine şifa versin korusun yavrularımizi inşallah ❤️

23 Cevaplar

0 oy
(1,138 puan) tarafından
Keske daha erken olsaydim genc anne olsaydim 33 yasinxa anne oldum.
(2,902 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim ❤️ nasip böyleymiş
-Reklam-
0 oy
(1,084 puan) tarafından
30 yaşında Yeni doğum yapmış bir anne olarak evet sorumluk sahibi olmak zor heleki 40 zamanlar ya diyordum nasıl baş edcem nasıl sorumlu bı anne olcam çünkü ben istediğim kadar doya doya gezdim tadını çıkarmıştım bı anda evde kaldım şimdi diyom keşke evlendigim sene olsaydı yaş geçiyor benden küçükler benle yaşıt arkdaslarimin bebeleri hep kocaman esimin de yaşı ilerliyor bebiş küçük daha tabi nasibimiz şimmdiymiş çok şükür 6 yıl sonra nasip oldu eşimde diyor keşke daha önce olsaymiş evlat o kadar güzel birseymiski hakımızda hayırlısı buymuş bu zamanmış demek beni zorlayan baya bı tek kalmştim sormuluk zorladı beni rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evaltlamrizda sağlıkla sihatla büyütmek nasip olsun iyki kızım var ben herşeye razıyım.. ♥️☺️
(2,902 puan) tarafından
Ben de tekim diye zorlandım yoksa gerçekten evlat baskaymis. Daha 2.5 aylık oğlum. İyi ki olmuş dediğin gibi, benim yaşındakiler de geneli bekar 26 yim. Ama eşim 34 olmak üzere. Onun için de iyi oldu ❤️
0 oy
(9,369 puan) tarafından
30 yaşındayım 21 yaşında anne oldum kızım 8 buçuk yaşında oğlum 5 yaşında bazen keşke oğlumla kızım.arasinda 1 yaş olsaydı diyorum şimdi oglanda ikinci sınıfti tek pişmanlığım aralarının 3 buçuk yaş olması yoksa iyiki erken anne oldjm. maşaAllah şuan herkes kızımı kardeşim saniyo önce kizim ağlardı o benim annen derdi:) geçen parkta ablan seni çağrıyo demişler. Annemle misafirliğe gittik oğlumu kardeşim sanıp bana talip oldular :) yasimida göstermiyorim maşaAllah:)
(2,902 puan) tarafından
Maşallah kız dilini ısır. Aklıma bir akrabam geldi seneler önce bir düğünde kaynanasina bu senin kız mı oğlumuz bekar kızına talibiz demişlerdi kaynana şok hahahaha. Allah bağışlasın canım benim
(9,369 puan) tarafından
Isırdım ısırdım:) eşime bol bol hava atım valla:) millet beni bekar saniyo diye

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 812 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 422 göst.
29 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 417 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ZeuS ve HeRa (158 puan) tarafından soruldu