0 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,666 puan) tarafından

Kızlar selam.hayirli kandiller♥️

Bikac gündür canım çok sıkılıyor nefes alamıyorum resmen arkadaş yok komşularda pek gidilip gelinmez eşim sorun çıkarıyor gezmeye en yakın arkadaşım onun da kuzeni dünya iyisi bir kızdır onda bir sorun yok ama eşim yıllardır izin vermez evine gideyim o da bir iki geldikten sonra haliyle haklı olarak gelmedi bidaha neyse arkadaşım araba kazası geçirdi Allah korudu canlarını geçmiş olsuna gideyim bari dedim ona da izin vermedi eşim dedi bikac gün sonra annene git gez gelde bana gezmek lafı yapma daha dedi tamam dedim sevindim. Bugünde akşam dedim ki bizi oğlumla yarın garaja bırakta gidelim dedi kardeşin gelsin götürsün tamam dedim mesaj attım olur abla geleyim dedi sağolsun. Biraz durdu gitme dedi ben çalışmıyorum nereye gidiyorsun yaw sen dedin kardeşine söyle diye akşamdan beri bunun kavgası sonra lanet olsun dedim kardeşimi aradım dedi abla senin için işimi iptal ettim şehir dışından gelecek noldu dedi bende hazırlığımi yapamadım dedim ya ne takiyosun hazırlığı çoktandır gelmedin annemde özledi dedi eşimin kızdığını söyleyemedim birbirilerine bişey derler diye korktum tamam dedim mecburen . Eşim hala kavga ediyor kardeşinin ne işi var bu kadar önemli iptal ettiyse etti nolmus dedi çirkin bir üslupla yaani bir olan huzursuzluk bin oldu Allah için benim hakkım yok mu annemin evine gitmeye iki nefes almaya yanlışım nerde nolur bişey diyin kizlar beni pişman etti bişey istediğime

30 Cevaplar

+2 oy
(7,069 puan) tarafından
Yerinde olsam aileme olduğu gibi söylerdim sana hapis hayatı yaşatmaya hakkı yok gitsin Tedavi olsun 
(1,666 puan) tarafından
Dururlar galiba inan emin olamıyorum çünkü 6 7 yıl önce gittim küsüp beni geri yolladılar aç değilsin sokakta değilsin evin var eksiğin yok sıkıntı nedir diye böyle demişlerdi şimdi cesaret edemiyorum söyleyeyim
(7,069 puan) tarafından
Ahh ahh keşke herşey onlarla bitse kardeşinle falan aran iyiyse en azından ona söyle anne evin o senin ya göndermeyip ne yapacak
(1,666 puan) tarafından
Cesaretimi toplayop anlatmaya çalışicam bakalım dua edin lütfen:(
(7,069 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(1,666 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Ay Allah sabır versin cidden eşin seni hapis ediyor bildiğin eve seninde hakkın var tabikş de en doğal hakkın 
(1,666 puan) tarafından
Allah razı olsun inan sabır kalmadı her yanım sinirden kaskatı oldu ona karşılık da veremiyorum aklım durdu sanki
(82 puan) tarafından
Ya takma git boşver her dediğine tamam dersen olmaz canım sende tavrını koy
(1,666 puan) tarafından
Bir git sen o zaman gör bak nooluyo dedu ama gidecem yapacak bişey yok 15 yıldır onun istediği oluyor hiç bir hayrını görmedim
0 oy
(14,638 puan) tarafından
Sorunlu kişilik galiba.. Allah yardımcın olsun böyle bir kişilikle 
(1,666 puan) tarafından
Büyük sorun hemde psikologuma anlattığım da eşinin büyük sorunları olduğunu düşünüyorum demişti..
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Allah sabır versin, eşin psikoloğa gitmeli bu yaptığı normal değil. 
(1,666 puan) tarafından
Hayatta gitmez ben psikologluk oldum ben başladım terapiye dayanacak gücüm kalmadı maalesef
0 oy
tarafından
Parmağında oynatıyor herkesi pi.s herif.
(1,666 puan) tarafından
Ailesi de ondan yana olunca cesaret alıyor
tarafından
Zaten mallık genetik olur aşkım
(1,666 puan) tarafından
Öyle canım ailesinin yansıması o da
0 oy
(746 puan) tarafından
Kocan degil sahibin gibi eşi degilsinde kölesin sanki gitme görüşme. Git. vazgeçtim gitme. İyi sabırlısın cnm. Allah yardımcın olsun zor
(1,666 puan) tarafından
Bana karşı hep böyle maalesef bela çıkmasın diye sustukça alıştırdim şimdide kabul edemiyorum diye daha beter oluyor akıl sağlığım mahvoldu onun yüzünden
0 oy
(5,528 puan) tarafından
Canim neden ailene soylemiyosun soyle bilsinler. Sen soylemedikce daha fazlasini yapacak. Soyle ailene kardesin de gelsin alsin. 

Senin yanlisin ailene soylememek ,esine tamam demek. Lutfen kendini bu kadar ezdirme. Boyle hayat mi olur. 
(1,666 puan) tarafından
Bakicam canım ona karşı sağlam durabilirsem mantıklı aslında
(4,595 puan) tarafından
Oyle birsey yapma tabi ki ya bu nasil bir akil vermek Allah askina
O cam parcasini alip kadinin girtlaginj keserse nolacak yapma oyle birsey sakin
(1,666 puan) tarafından
Kestiremiyorum inan ne yapacağını
(5,528 puan) tarafından
Evet dedigim seyler cok riskli. Ama bu tarz erkekler genelde korkak olurlar. Bu kadin oyle bisey yapsa odu kopar. Yapsin diye demiyorum ama girtlak kesecek bi insan mutfaktanda bicak alip keser. Hani yani o tarz bi insansa. Tabi yapsin diye demiyorum. Ama bi sekilde gozunu korkutmali.
(4,595 puan) tarafından
Altta kalmamak korkak gorunememek icin daha da uzerine gidebilir canim neticede kadın gucu ne kadar olabilir zaten kendisi de kestiremiyorum ne yapacagini demis
0 oy
(703 puan) tarafından
Ozguvensiz gibi geldi bana. Acilen psikolga gitmesi lazım hiç normal değil.
(1,666 puan) tarafından
O kadar çok söyledim ki beraber gidelim diye kabul etmedi ben aklımdan eminim diye ben gidiyorum mecburen çünkü kontrolü kaybedicem yoksa anlatıyorum eşimi Dr diyoki eşinizin büyük sorunları olduğunu düşünüyorum
(703 puan) tarafından
Çok çok iyi yapmışsın en azından kendin rahatlarsın belki ilerde onu da ikna edersin.
(1,666 puan) tarafından
Ben iyi olayım hele onu ikna edeceğimi sanmıyorum zaten gizlice görüşüyorum psikologla online kaç defa randevu aldım iptal ettirdi
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Birde tasma takıp gezdirsin! Kardeşin gelecekse git boşversene ya gitsen de gitmesen de o kavga edilecek git aileni gör evlendin diye aileni boşamadın ya 
(1,666 puan) tarafından
Keşke kurtulunsa hiç bir çocuk böyle mutsuz bir evde yaşamayı hak etmiyor hiç bir kadın bu şeyleri hak etmiyor
(4,174 puan) tarafından
Tabi ki haketmiyorlar rabbim sana ve senin gibi tüm kadınlara hayırlı bir kapı açsın inşallah ❣️
Sen ailenin yanında geçireceğin güzel saatlere odaklan birazda üzülmekle elde bir şey edilmiyor kendini sev❣️
(1,666 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu güzel gecede bana ve oğluma da dua edin lütfen huzurlu bir hayatımız olsun
(4,174 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ❣️
(1,666 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Tabı kı hakkın var 

Şunu belırtmeden geçemeyeceğim bir ara siyaset ile ilgili olan konuda baya hakaret etmiştin bana. Anladım kı sende klavye delıkanlılarındansın. Bana karşı sayacağına eşine karşı da konuşsana:⁠-⁠)
tarafından
Konuyla alakan yoktu başkası ile muhattaptım sen araya girmiştin aslında da neyse. Tekrar anladım kı burdakı çoğu kişi gerçekte yapamadığını burda yapıyor
(1,666 puan) tarafından
Oh olmuş de de tam olsun bari tek cesaretli sensin dimi sen hiç çocuğun için biseyler susmamışsin belli keşke konu hemcinsin olunca biraz merhametinuz olsa şuan gözümde ondsn farkın yok insanı yaralı yerinden vuran birisin sende belli sen ama burda yaptığını gerçekte yapma lütfen
0 oy
tarafından
İslami olarak annenizi görmenizi engelleyemez. Allahın koyduğu kanunu mu çiğniyorsun sen hayırdır deyin.
(1,666 puan) tarafından
Takmaz ki böyle hassasiyetleri kendisi işten gelince önce annesine uğrar ama bizim hakkımız yok gözünde
tarafından
Annesine söyle o zaman, eğer ben göremiyorsam o da göremez de. Sen bunu kabul edebilir misin? Diye sor. Hatta de ki damadın kızını göndermese ne hissedersin?
(1,666 puan) tarafından
Annesi de onun gibi hatta o da bana kızar evlendin artık madem o kadar annensiz olmuyor evlenmeseymişsin diyor güzel aldı cevabını ondan umudum hiç yok eşimin annesi diyeyim yani
0 oy
(1,168 puan) tarafından

İzin almak nedir ya sizi kuklasi yapmis.Anami babami goeye de mi izin alicaz

(1,666 puan) tarafından
Burda böyle maalesef:(
0 oy
tarafından
Tavrını koy her dedigine tamam diyip susaraan tepene biner kardeşinle git ve eşine sen tavır yap soguk ol sana izin vermedigi icin
(1,666 puan) tarafından
Elimden geleni yapıyorum dua edin lütfen bana
tarafından
Ederim tabiki canım Allah yardımcın olsun insallah
(1,666 puan) tarafından
Allah razı olsun Allah yuvanıza huzur mutluluk versin
tarafından
Amin amin canım seninde yuvana huzur versin rabbim eşine vicdan merhamet versin versinki sana bunları bir daha yapmasın
(1,666 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
(19,659 puan) tarafından
Eşin çok karaktersizmis. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış seninle 
(1,666 puan) tarafından
O kadar tuhaf bir aileki burdakiler manipüle edip doğrusunuj o olduğuna insanı inandırırlar :(
0 oy
(18,103 puan) tarafından
Sen yap demiyorum ama ben olsam giderdim aileme eşini aileni sen daha iyi bilirsin ama sonuçta ailede önemli onun ailesine tutumuna eminimki seni karıştırmıyordur hadi başkası ile görüşme arkadaş edinme kimsenin evine gitme derse dinlersin ( bu da normal değil ) ama dersin ki kocamdan evimin huzurundan önemli değil ama ailene git kardeşin gelsin alsın gelmesin vazgeçtim çocuk oyuncağı mı bu derler adama o tavizi bir kere verirsen bir daha dikiş tutmayabilir 
(1,666 puan) tarafından
Maalesef geç oldu canım anlamıyordum bilmiyordum o da haliyle kullandi işte o tavizleri.
(18,103 puan) tarafından
Sakin ailenden aslında kendinden taviz verme ailemizle de görüşemeyeceksek niye yaşıyoruz bu hayatı
(1,666 puan) tarafından
Yıllarca öyle manipüle edilerek bu zamana geldim ki hakkım olan şeyde dahi suçluluk hissediyorum ister istemez ama sizlere çok teşekkür hepiniz iyiki varsınız sizin söylediklerinizle şuan içim daha rahat çok çok teşekkür ediyorum canım haklısın Allah'ın izniyle gidicem
(18,103 puan) tarafından
İnşallah canım hep iyi ol
(1,666 puan) tarafından
Aminn canım Allah razı olsun Allah size de huzur geçim mutluluk versin hepiniz iyiki varsınız ♥️
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Çocuğunuz da varmış, ailen desteklerse derhal ayrıl. Bugün size evi hapis yapan yarın çocuğunuza yapacak. Çocuğunuzu da kendisi gibi yetiştirmek isteyecek. 
(1,666 puan) tarafından
Kendim için boşanmaya cesaret edemeyen benim de aklımdan çıkmayan Allah korusun tek neden bu ona da benim gibi yaparsa naaparim kendi hakkım yetmez oğlumun da hakkına nasıl girerim :(
0 oy
(25 puan) tarafından
Ozguvensiz karaktersiz bi kocan  var cnm malesef erkeklere onceden nasil kendini tanitirsan oyle de devam eder onceden kendini belli etmen lazim senin de bi kararin isteklerinin olmasini bence ailene boyuklerinle konus o senin yalniz oldugunu dusunmesin sen ona onun isteklerine herzaman boyun eymek zorunda degilsin
(1,666 puan) tarafından
Kendisi çok eski zamanlarda ki gibi düşünüyor atıyorum keşke dedelerimin zamanında yaşasaydım gibi . Ben ne kadar da isteklerim ihtiyaçlarım konusunda konuşsam kabul etmiyor etse de zorla kavga ile
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Bence git ve daha da geri dönme 

Dondugunde seni nasil bir cehennem bekliyor az cok tahmin edebiliyorum
(1,666 puan) tarafından
Bende çok iyi biliyorum maalesef cesaretimi toplayop anlatmaya çalışicam aileme
(4,595 puan) tarafından
Senin bi suçun bi hatan yok ki canim cesaret toplayacak.
İşin ciddiyetini anlasin
(1,666 puan) tarafından
Ben bu suçluluk duygusundan kurtulamıyorum işte o manipülasyon yapıyor bende kendimi suçlu yanlış yapmışım hissediyorum.. bana dua edin lütfen
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Eşin tam dayaklık ağzına cok bakma derim git kardeşinlr bu sekılde oynatamazsın ne beni ne kardeşimi. Kukla mısın sen bacım
(1,666 puan) tarafından
Haklısın canım öyle yaptığım için bu kadar delirdi kimseyi hele ailemden kimseyi takmiyim o ne istiyorsa öyle olsun istiyor öyle bir dünya yok diyorum sma kime diyorum.ayrica ben ona hep sessiz de değilim nasılsa her türlü yaranamiyorum bende haksızlığı kabul etmiyorum ama öyle böyle değil geçimsizligi
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Sen fazla yüz vermişsin. Sen onun huyuna suyuna gidiyorsan onunda aynısını yapması lazım. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle. Daha fazla izin verme gerekirse seni bosarim de 
(1,666 puan) tarafından
Ne bileyim huzursuzluk olmasın tadımız kaçmasın diye öyle yaptım ama baktım olmuyor kabul etmemeye başladığımdan beri eskiden bir olan huzursuzluk bin oldu maalesef

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 659 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy
5 cevap 351 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,891 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler