0 oy
1,078 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,659 puan) tarafından

Kızlar selam.hayirli kandiller♥️

Bikac gündür canım çok sıkılıyor nefes alamıyorum resmen arkadaş yok komşularda pek gidilip gelinmez eşim sorun çıkarıyor gezmeye en yakın arkadaşım onun da kuzeni dünya iyisi bir kızdır onda bir sorun yok ama eşim yıllardır izin vermez evine gideyim o da bir iki geldikten sonra haliyle haklı olarak gelmedi bidaha neyse arkadaşım araba kazası geçirdi Allah korudu canlarını geçmiş olsuna gideyim bari dedim ona da izin vermedi eşim dedi bikac gün sonra annene git gez gelde bana gezmek lafı yapma daha dedi tamam dedim sevindim. Bugünde akşam dedim ki bizi oğlumla yarın garaja bırakta gidelim dedi kardeşin gelsin götürsün tamam dedim mesaj attım olur abla geleyim dedi sağolsun. Biraz durdu gitme dedi ben çalışmıyorum nereye gidiyorsun yaw sen dedin kardeşine söyle diye akşamdan beri bunun kavgası sonra lanet olsun dedim kardeşimi aradım dedi abla senin için işimi iptal ettim şehir dışından gelecek noldu dedi bende hazırlığımi yapamadım dedim ya ne takiyosun hazırlığı çoktandır gelmedin annemde özledi dedi eşimin kızdığını söyleyemedim birbirilerine bişey derler diye korktum tamam dedim mecburen . Eşim hala kavga ediyor kardeşinin ne işi var bu kadar önemli iptal ettiyse etti nolmus dedi çirkin bir üslupla yaani bir olan huzursuzluk bin oldu Allah için benim hakkım yok mu annemin evine gitmeye iki nefes almaya yanlışım nerde nolur bişey diyin kizlar beni pişman etti bişey istediğime

30 Cevaplar

0 oy
(20,558 puan) tarafından
Nereye ne zamana kadar seni kısıtlayacak ya çok saçma Allah yardımcın olsun zor bi durum
(1,659 puan) tarafından
Ona kalsa bir gün ailem ile görüşmenin bir sonu olacak !? Bunu tabii ki kabul etmiyorum diye eskdrn bir olan huzursuzluk bin oldu maalesef
(20,558 puan) tarafından
Ay bu nasıl bi düşünce yapısı ya ilk defa duyuyorum böyle bi tarz fikir
(1,659 puan) tarafından
Çok fazla varlar ama bizim haberimiz yok maalesef
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Yanlışın eşinin her dediğine,söylediğine boyun eğmen.Kendi kararın ve duruşunu sergilemediğin sürece haklıymış gibi manipüle etmeye devam eder.
(1,659 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yetiştirilme tarzı maalesef bu konuda coğrafya benim gibilerin celladı oluyor ama akıl başa gelip sorgulamaya başladığında da o hâkimiyeti ele almış maalesef ki güçlenmiş oluyor etki etmese de tepkimi koyuyorum ne kadar işe yararsa artık
(724 puan) tarafından
Psikolojik destek alıp güçlenebilirsin.Sınırlarını koymaya başladıktan sonra birşeyler değişmeye başlayabilir.
(1,659 puan) tarafından
Evet dayanamadım zaten psikolojik destek almaya başladım umarım iyi gelir bana
0 oy
tarafından
Senin sucun ne biliyo musun resti cekememen bak eline firsat bu senin esinle iyi bi kavga et yeter aetik ben bu eve hapis miyim kapidan disari cikarmiyosun kimsryle gorusturmuyosun annemlere de git diyen sensin sonra vazgecip mahcup eden yine sensin napmaya calisiyosun sen madem hic demeseydin sen kardesimin yerinde olsan napcaktin ha tamam sbla mi dicektin onlar da ordan sevindiler sen isini iptal et bakalim napcan boyle yaparak sadece beni fazla yipratiyosun baska bisey degil haberin olsun insaniz ya iki insan yuzu gormek istiyorum bende hapis miyim ben bu eve hic mi acimiyosun sen bana deyip vicdanina oyna sen boyle devam ettigin surece ben cok yasamam haberin olsun de cik agla biraz da vicdan yapaxak mi bakalim 
(1,659 puan) tarafından
15 yıl.. boyun eğdiğim ona uyduğum 15 yıl. Kolay olmayacak ama bunun için uğraşıyorum psikolojik destek almaya başladım dua edin lütfen şifa olsun
tarafından
Seni cok iyi anliyorum benim esimde oyleydi ama ben senin kadar sabirli degilim 3 senenin sonunda patladim simdi ben ne dersem o oluyo
(1,659 puan) tarafından
Sevindim canım benim gibi kimse olmasın insanın akıl sağlığına yazık
tarafından
Aynen oyle vall insan oturup Allah'm neden hapisim ben diyo
(1,659 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım Allah büyük haklarımızı bırakmasın dilerim
0 oy
(12,316 puan) tarafından

Şu durumda dinlemez giderdim haddini bilsin köle miyim ben git gitme dengesiz 

(1,659 puan) tarafından
Gidicem bende kardeşime gel dedim yapacak bişey yok sözünü dinleyince de pek bir kıymeti yok daha yeter onun dediği kabgaysa hep yapıyor zaten
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Bacim senin esin mi sahibin mi kocan? Annene giderkende izin almazsin ya. Es diye abartiyosunuz. Gidiyorum diyip cikacaksin kuduruyosa kudursun. Sanki pavyona gidiyosun.
(1,659 puan) tarafından
Haklısın canım çok da haklısın ama lanet olası coğrafya kaderimizi biz doğmadan çiziyor kabul etmeyip sorguladığımızda da böyle suçlu çıkıyorum işte ama yapacak bir şey yok artık sözünü dinleyince de aynı kıymeti yoksa söz dinlemek de yok dua edin bana lütfen
0 oy
tarafından
Canım yol yakınken git ve geri dönme hayat geçmez bu şekilde
(1,659 puan) tarafından
Keşke cesaret edebilsem .. dua edin lütfen bana
tarafından
Ay ne olur cesaretinizi toplayın gerçekten çok üzüldüm bu halinize , sizi o kadar çok manipüle etmiş ki cesaretiniz bile kalmamış
(1,659 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum korkmamayı çabalıyorum da bunun için Allah yardımcım olsun
tarafından
Amin canım amin inşallah ❤️ sana hamiş duası edeyim inşallah en hayırlısı ile bu zulümden kurtulursun. Ya Allah ıslah etsin kocanı yada bir an önce kurtulursun inşallah
(1,659 puan) tarafından
Ahh Allah razı olsun Allah sağ selamet evladına kavuştursun .. amin çok teşekkür ederim Allah oğlumla bana sağlıkla mutlulukla huzurlu bir ömür nasip etsin ♥️
0 oy
(766 puan) tarafından
Allah sabrını arttırsın, buna nasıl dayanıyorsun? Lütfen kendine kabahat bulma hatasına düşme. Beyefendi bir garaja götürmüyor kardeşin şehir dışından almaya geliyor. Demek ki kardeşin alsın derken işi yokuşa sürmek için yapmış. Allah ıslah etsin böylelerini. 
(1,659 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle yapmaya çalışıyor kendimi çok suçladim hatta yıllarca ama Allahin izniyle artık iyi olmak istiyorum çabalıyorum kabul etmiyorum söz dinleyince de pek kıymeti yok daha dinlemem onu .. Bana dua edin lütfen
(766 puan) tarafından
Emin ol edeceğim
(1,659 puan) tarafından
Allah razı olsun Allah evlerinize kalplerinize huzur mutluluk versin
0 oy
(769 puan) tarafından
Et ağzına yık ortamığı başta anlamaz böylesi benimkide 2 gündür gezelim diyorum yok attım tribimi gelmiş laf döküyor film izleyelim diye açtım ağzımı yumdum gözümü babasının uşakları sanıyolar bizi herhalde adam olda sözünde dur senin keyfine göremi hereket edecek millet adama bak kardeşin gelsin alsın sonra yok gelmesin valla şurası silcek olmasa hem benimkine hem seninkine iyi bir sayarımda zaten sinirliyim okuyunca iyice sinirlendim meymenetsiz şeyler boşver kız kalk git 
(1,659 puan) tarafından
İnsanlık yapıp halden anlarsın lakin yaramıyor onlara Allah hakkımızı bırakmasın
0 oy
(436 puan) tarafından
Allah yar yardımcın olsun. Hep mi böyle idi? Yoksa sonradan mı oldu ; yani sebebi ne? 
(1,659 puan) tarafından
Hep böyleydi canım daha da kötü oldu ben kabul ermeyip sorgulamaya başlayınca
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Kız sen esir misin? Allah aşkına bu ne? Ne diye bu kadar taviz verdin sen? 
(1,659 puan) tarafından
Yetiştirilme tarzı maalesef coğrafya hayatımıza etti akıl başa gelene kadar da onlar alıştı kabul etmeyip sorgulamaya başlayınca da bir olan huzursuzluk bin oldu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 661 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy
5 cevap 351 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,867 cevap

39,237 kullanıcı

Kategoriler