+1 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (7,551 puan) tarafından

Şuna çok inanıyorum kız evladı annesinin eli kolu kaynanamın kızları da aynı şekilde gelir evini barkini herşeyini temizler biz onlar gibi olamıyoruz ben kaynanamın evinde yemek bulaşık ortalığı süpürme toplama dışında bişey yapmam günlük ev işleri yani kışlık ekmeği salçasına yardıma geldiğim de oluyor da i senede bir her zaman değil 

Anne evinde ise dip köşe temizler düzenini yaparım annemler çalışıyor fırsatı olmuyor anne evine senede bir defa gittigimden bide orda daha çok iş yaptığımı düşünüyorum siz anne evinde mi kaynana evinde mi  daha çok iş yaparsınız ??:):silly:

39 Cevaplar

0 oy
(930 puan) tarafından
Kaynanam bana yaptırmıyor  eşimden dolayı eşim rahatsz oluyor kzlarn hergun sende karım ne diye yapıyor dye beni yollamazdi sadece bı bulaşıga yardm ederdim ama eşim de anlamadgm bsey var kendi annesinde eline bsey sürmez benm anneme gttgmzdee anneme otur anne ben yaparm der anneme nedense çok bağlı bnada bırakmaz işi sen çocuklara bak ben yaparm der
(7,551 puan) tarafından
Annen kendi çocuğu gibi seviyorsa ondandır canım
(930 puan) tarafından
Evet annem ayırt etmez asla esimide evladı gbi görür eşimin sevdiği yemeği yapar eder eşim hep över annemi heryerde belkide ondandr
-Reklam-
0 oy
(2,866 puan) tarafından
İkisinde de temizlik yapmazdım. Yemek yapar bulaşık filan yıkarım genelde
(7,551 puan) tarafından
Kafi zaten :)
0 oy
(8,357 puan) tarafından

Kendi evimde .

(7,551 puan) tarafından
Üstad :D
(8,357 puan) tarafından
Ne kimseye giderim kimsede bana gelmez bişey oldumu çağırmasını biliyorlar gelipte bı 2 çocuğum var el atalım yardımcı olalım demezler bu bayram gitmedim çağırdılar ne gerek var
(7,551 puan) tarafından
Ramazan Bayramındada ben gitmedim arkamdan demedigni bırakmadı diye
0 oy
(681 puan) tarafından

Anne evi banane Kaynana evinden herkesin kızı yapsın :D

(7,551 puan) tarafından
Hahah:D
0 oy
(7,551 puan) tarafından
..............................
0 oy
(569 puan) tarafından

Annem kıyamaz kaynanamda boş durmama kıyamaz pervane etmeye çalışır :D

(7,551 puan) tarafından
B.enim ki  de öyle duymazdan geliyorum artık
0 oy
(148 puan) tarafından
Valla kaynanam şeker hastası yaşlı kadın gittiğim zaman sadece bulaşık etraf toplama o kadar yapiyorum çünkü ya çocuklar durmuyor ya kendi saolsun yapma diyor 

Ama annem böbrek hastası genç olmasına rağmen oraya giderim yemek dışında günlük işlerini yaparım bazen yapılacak başka işi varsa yaparım evde zaten dinlenemiyorum ama orda daha çok yoruluyorum ama içim rahat etmiyor inan 
(7,551 puan) tarafından
Anneye yaparken insan severek isteyerek yapıyor ötekine gönülsüz ben öyleyim :D
0 oy
(750 puan) tarafından
Kaynana da sadece yersem icersem bulaşığı toplarım yoksa oturduğum yerden kalkar geri gelirim yatılı gitmem zaten annemde de günlük temizlik varsa yardım ederim dip köşe giremem oğlum hiç durmuyor annemde yaptırmaz bna 
(7,551 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Biz k.pederle dip dibe oturuyoruz k.validem vefat etti geçen sene eltim olana insan demek istemiyorum bi kere Kapı açıp supurmus değil. K.pederim evde olmadığında elimden gelince açıp temizlemeye gayret ediyorum zaten yemek kahvaltı işi bizle eltimde çamaşırını ben yıkarım ki öyle iç çamaşırı çorap değil temize giydiği ve ineklere tarlaya iş yaparken giydikleri falan yani.

Anneme de kışlık yaparken yardım ediyorum erişte olsun tarhana olsun yeri gelir supururum falan işte kimin ihtiyacı varsa  :)

(7,551 puan) tarafından
Allah razı olsun senden ❤️
(13,119 puan) tarafından
Cümlemizden canım inşallah
0 oy
(2,944 puan) tarafından
C hiçbiri :D eşimin annesinde hiçbir işe dokunmam. Kendi annemde kıyamaz yaptırmaz. 
(7,551 puan) tarafından
Evin tek gelinimisin gı :D
(2,944 puan) tarafından
Evet :D zaten çok nadir gideriz yapmam. Yalandan sorarım oda yaptırmaz.
(7,551 puan) tarafından
Nasıl anladım ama :D bende en küçüğüm kaynanam sağolsun semazen gibi kullanmaya çalışır da geçti artık :D
0 oy
(2,038 puan) tarafından
İkisinde de aynı derecede ama yine kaynanamda daha çok. Annemin evinde o kadar yapmam canım anam 
(7,551 puan) tarafından
Anama yapmadigim isi kaynanama yapman anam daha çok hakediyor
(2,038 puan) tarafından
Anneme uzakta olduğum için kaynanamı daha çok görüyorum
(7,551 puan) tarafından
Bende öyle ama annemde dip köşe girdiigim temizliği kaynanam da yapmam
(2,038 puan) tarafından
He onu bende yapmam kız iki bebeyle iş istemesinler benden bir zahmet ☺️
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Annemin evinde yaparım kaynanamda sadece yediğimi toplarım ben annemden fayda gördüm kaynanamdan bana bi fayda yok kusura bakmasın asla yapmam
(7,551 puan) tarafından
Kaynanadan fayda olarak sadece kışlık erzak vs verir sağolsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama bilmez işte
(20,207 puan) tarafından
O bile yok valla
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Ben ikisinde de yapmam 
(7,551 puan) tarafından
Anama kıyamam :)
(4,697 puan) tarafından
İki cocukla sen bebene bak yeter diyor sağolsun :)
0 oy
(16,557 puan) tarafından
Annem iş yaptırmaz kayinvalidemlerinde düzeni yok orda çok iş yapmayı sevmem o yüzden hiç biri 
(7,551 puan) tarafından
Hahha :D
0 oy
(3,350 puan) tarafından
İkisindede aynıyım beraber yemek yaparız bulaşığı toplarım evi süpürürüm yani günlük işler dediğin gibi. Kaynanam 52 yaşında fıldır fıldır genç her işini kendi yapar. Benimde 2 küçük çocuğum var annemin evide çok uzak en fazla yılda 1 gidip 1 hafta kalırım dip ķöse de temizlemeye gitmem yani :)
(7,551 puan) tarafından
Ben 1 ay daha fazla bazen kalıyorum ve çalışıyorlar ben yaparım anama deger canım anam :D
0 oy
(375 puan) tarafından
Kaynanamın evinde :) annemin evinde misafirim biz gelmeden annem her işini yapar. Kaynanam da herkes gelecek çocuklar yapsın diye yapmaz 
(7,551 puan) tarafından
Bayram da bile bişey yapmayan kaynanam geldi aklıma:D akşamdan nohut fasulye Isla bari kadın diye çok soyleendigimiz olur:D 50 kişi en az ne yapalım da yedirelim
0 oy
(13,431 puan) tarafından

İkisinde de yapmam iş yapmaya değil oturmaya gidiyorum ben :D

(7,551 puan) tarafından
İdol kadın :D
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Anne evımde daha cok iş yapıyorum maalesef. Annem üzerime yıkıyor odasına cekılıyor. Kayınvalıdem becerıklı dinc masallah o kendi yapar ben ufak tefegıne yardım ederim 
(7,551 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
0 oy
(2,823 puan) tarafından
Bursa'ya gittiğim zaman annemın eli kolı olurum ama kaynanam yakın olduğu için gıttgımde yaparım tabiki yanı kendi kızı bır tane var kalmaya gelince tam tersi evin içine eder gider öyle diyeyim ☺ben asla tahammül edemem tezgahta bulaşık bırakmam hep yardım ederim 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 442 göst.
0 oy
12 cevap 471 göst.
18 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 561 göst.
0 oy
46 cevap 1,031 göst.

403,619 soru

12,092,695 cevap