+1 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (132 puan) tarafından
Kızlar 38 günlük bir bebegim var salı günü nasipse 40 çıkacak ben Ankara'da yaşıyorum eşimin ailesi Yozgat'ta doğum yaptım gelmediler başta dedim belki hani ben biraz bebek biraz toparlansın diye bekliyorladır.. Eşim dünden beri tuturdu köye gidelim araba yok otobüs yada trenle gidicez el kadar bebeyle zaten erken doğdu hassas inanın yel değse rahatsız oluyor.. Bide haksızmıyım onların torunu görmeye gelmeleri gerekmez mi onlar gelmedi gelmeyecekler anladığım kadarıyla eşim bizi götürmek  istiyor 

26 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından
Ben gitmezdim. Merak edip görmek isteyen gelir bence.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla gelmek  isteyen gelir senmi gidceen bide küçücük çocukla esinla anlayış sıfır canm 40i çıkacak hava değişimi bile hasta eder çocuğu yazık günah ya gitme derim onlar bı zahmet gelsnler
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Eşinize direk şunu sorun çocuğunuzun 3 ay altında geçirdiği en ufak enfeksiyon grip tarzı bir hastalıkta yoğun bakıma girmesi gerekli ilaç tedavisini öyle uygularlar hadi al bi şurup evine git ver demezler annesini görmek için yol gitmek buna değer mi o karar versin 
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Sakın gitme vizede bir nevi aynı şey yapıldı sonra kendi kendine dersin bide göstermeye gittik diye 
0 oy
(765 puan) tarafından
Asla gitmem, helede otobüsle
0 oy
(4,013 puan) tarafından
Oldu el kadar bebek kapı kapı gezecek bir zahmet görmek isteyen gelsin görsun o ne öyle Allah aşkına eşinin bunu teklif etmesi bile hata demesi lazım karımda çocuğumda rahatsız görmek isteyen gelsin görsun ben tasiyamam kimseyi kapı kapı diye 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,111 göst.
0 oy
24 cevap 934 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.

412,585 soru

12,421,842 cevap