+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından
Ben dubleks evde oturuyorum aşagıda oturma odası salon mutfak kiler wc balkon var yukarıda çamaşır odası banyo 2 çocuk odası balkon ytak odası ve ebeveyn banyosu var dubleks evde oturanlar temizligi nasıl yapıyosunuz 

11 Cevaplar

0 oy
(2,811 puan) tarafından
Kayınvalidemler dubleks evde oturuyorlar onlarla birlik durduğum zamanlar nefes nefese kalıyordum o merdivenler de çok zordu hamile olunca daha da zor oluyordu 
-Reklam-
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Benimde evim dublex alt katta oturma odası var mutfak tuvalet var birde kapalı balkonum var odaya dahil edilmiş yukarıda yatak odası tuvalet banyo balkon var birde küçük bir oda var zorlanıyorum iki çocukla yukarı in çık çamaşıri aşağı katta makinaya at yukarı sermeye gitti yukarı sıcak olur çatı yazın oturma odasına klima altında yatıyoruz kışın soğuk olur yine oturma odasına in yatmaya soba kuruyoruz zor valla iki çocukla alt katı günlük temizleyip topluyorum çatı çok dağılmadi icin süpürüp toz alıyorum o kadar 
0 oy
tarafından
Evim dubelx alt kat mutfak, yatak odası ,wc. Yatak odası yukarıda cocuk odaları ve yatak odası var banyo vs .yukarıdan aşağıya temizlik yapıyorum. Haftada 1 kez günlük de alt katı temizliyorum. Çocuklar gündüz bahcede oluyor zaten.
0 oy
tarafından
Arkadaşımın evi dubleks çok zorlanıyor. Bi yukarı bi aşağı.  Temizlik zor oluyor
0 oy
(20,344 puan) tarafından
Bundan 5 ay öncesine kadar dubleks evde yaşıyordum. Valla sırf temizleme korkusundan yukariyi hiç kullanmadım. Orayı depo olarak kullandım. Ayda yılda bir temizlemeye çıktım.fazlaliklari koydum. Sevmiyorum ben . 
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Aşağı robot süpürge temizliyor yukarıda benimde yatak odaları banyo lar var 2 günde bi temizliyorum bahçede büyük anam ağlıyor
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Çok zor ya üst katı temizliyorsun toz alt kata gidiyor alt kat temizliyorsun üst kata gidiyor evde 4 kişi 2 yukarı 2 aşağıda olup temizlememize rağmen gene düzgün temizlik olamadı ne büyük ev nede 2 katlı evde yasanilmaz 
0 oy
(13,884 puan) tarafından

Annemlerin dubleks ama 2 ayrı daire gibi düşün 2 katta da mutfak Wc banyo odalar var her yer dolu ve oldukça zor oluyordu temizlemesi tabi eski ev ve aşağı kat kullanılmıyor belkide o yüzden.

Merdiven tam bir eziyet in çık et derken insan yoruluyor şuan köyde 3 basamak yüksek tek kat müstakil bi evde oturuyorum kutu gibi çok da memnunum  :)

0 oy
(220 puan) tarafından
Kayinbabamin kendi dedesinden kalma Burgazada'da mevsimlik villasında bahce için tanıdığımız bahçıvan var, ayda 1 - 2 gelir yanında 1 işçiyle genel bakımı temizliği yapar, bahce sulama için damla sulama var zaten.

Evin genel  temizliği için  de temizlikçi ekip var tanıdığımiz, haftada 1 geliyorlar. Yılın 3-4 ayı bu şekilde geçiyor kalanında bomboş durur, mobilyaların vs üstü carsaflarla kaplanır bırakılır boş yatar 8-9 ay öyle...
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Benim ev dublex ama oturmuyoruz satıcaz 4 sene oturmuştuk aynı tarif ettiğin şekildeydi 
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Benimde dublex once ust kati temizlerim eger halim kaldiysa alt kati temizlerim bana zor gelmiyor nedense ya seviyorum ben geniş evi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,050 göst.
23 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde aysecik (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 372 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 849 göst.