0 oy
371 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (209 puan) tarafından
Takım nerede bulabilirim kızlar şöyle kumaşı tiril tiril ama çokta bol olmayan hangi siteden alabilirim siz nereden alıyorsunuz? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pardesu dunyası varsa bulunduğun yerde orda çok var
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah bir gun ben de tesettüre gire bilirim
(8,277 puan) tarafından
Şeytanın bacağını kır bence :D bir gün diye diye ömür bitiyor: )))
tarafından
Benden olsa coktan girmistim..eşim izin vermiyor maalesef
(8,277 puan) tarafından
Eyvah . Bazıları karisinin açık gezmesine izin vermez bazıları kapanmasına.  Desene ömür boyu açık gezcen: ))
tarafından
5 yıl sonra izin vericem diyor..aslinda acik sacik giyinmeme de izin vermiyor..kapali giyimler giyerim hep tesettürlü degilde ama acik olmayan ..
(8,277 puan) tarafından
Niye 5 yıl acaba merak ettim: )))
tarafından
Çünki kayinvalidem tesetturlu kadinlari sevmiyor ..gorumcem tesettürlü imkanı olsa tesettürünü acdirir..kocam bunu biliyor ve benle kayinvalidemin aramizin bozulmasindan korkuyor bence..bilmiyom yaa bende bilmiylm tam sebeebini
tarafından
Haha ha sanki 5 yıla kayinvalidem vefat edicekmis gibi cevap vermisim konudan alakasiz olmuş cevabbim.
(8,277 puan) tarafından
Ne kadar kötü bisey . Bizim sulaledeki büyük kadınlar açık gezenleri sevmez . Keşke kapalı gelin bulsak diye yola bakarlar . Dünyanın çivisi çıkmış: D
tarafından
Benim anne tarafimda tek açik kadin yok ..kayinvalidem vok iyi biri ama dindar degil malesef
(8,277 puan) tarafından
İnsanın içinden gelecek . Başımı yastığa koyduğum her gece aklıma ölüm ve mezara girme korkusu gelir mesela .
tarafından
Benimmi icimden gelmiyor diye soyledin canım..ama ben cok istiyorum dua ediyorum kocam izin versin diye ..hatta onu namaza başlaticam lohusaligim bittikten sonra birlikte kilicaz inşallah..dinimizi daha yakindan taniticam ona ..o zaaman izin verir bence
(8,277 puan) tarafından
Hadi inşallah cnm yaaa  . Namaz kilinca huzur buluyor insann
(8,277 puan) tarafından
Kaynanan için dedim içinden gelecek diye sonuçta olgun kadin .
(2,559 puan) tarafından
Kaynananla aranizin bozulmasından korkuyor ama en önemlisi aramizin en iyi olması gereken Allah iken Onunla aranın iyi olması gerektiğini düşünemiyor eşin. Böyle konularda yani Allah in emri olan konularda yani namaz veya farz oruç mesela kimseyi dinlememek gerek. Öteki tarafta kimse kimsenin günahını üstlenmeyecek. Anne bile evladının günahını üstlenmeyecek
0 oy
(1,943 puan) tarafından
Sitelere güven olmuyor yaa..

Özellikle benim gibi büyük beden giyenler. Giyip görüp deneyip öyle almalı..yoksa fiyasko...

Sonra değişimle iade ile uğraşılır 
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben trendyoldan alıyorum bu yaz bigdart diye böle ikili takımlar var renkleri çok güzel 
0 oy
(7,305 puan) tarafından
Onuk giyim, Kamil keskin,samet keskin butik. Bu sitelere bakabilirsiniz.
0 oy
(4,992 puan) tarafından
Koçin butik

Onuk giyim 

Kamil keskin

Zülays giyim 

Buaralrda bulabilirsin 
0 oy
tarafından
Pazarium da var güzel takimlar
tarafından
Sefamerve
(209 puan) tarafından
Bakıyım canım kumaşı kaliteli olsun da
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ben kendim kombin yapıyorum cnm keten bol paça pantolon ama ince kumaş üstüne bol tril tril gömlek şimdi kimono mudur nedir ondan diktiriyorum 
(209 puan) tarafından
Ya ne güzel ben bi türlü beceremiyorum kombin yapmayı
(1,267 puan) tarafından
Önceden bence beceremezdim cnm zamanla
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım Instagram'da tesettür Meryem var Oraya bakma o da seni al moda Gonca moda Liva 34 ben oradan Bakıyorum hep
(209 puan) tarafından
Tamam bakıyım canım çok sağo
(119 puan) tarafından
Sen de sağ ol canım
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Ferace giyiyorum altına kısa kol ohh rahat rahat geziyorum ☺yani dışarda kombın örtü çanta ferace elbiseleri bır yere oturmaya gidince ferace altından giyerim 
(209 puan) tarafından
Ferace asla giyemem canım öyle bol şeylerde rahat edemiyorum ayağıma takılıyor :)
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Ben pazariumdan alıyorum genelde
0 oy
(3,184 puan) tarafından
Pazarium dan alıyorum takımları genelde 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 459 göst.
28 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Balımm (4,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 556 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesiminannesi (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sumeyye.b.s (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu

410,785 soru

12,361,133 cevap

41,552 kullanıcı

Kategoriler

...