Onlar sanıyorki biz bişey bilmiyoruz sanıyor ama paran neye yeterse onu yaparsın zaten söz verip yapmama kaynanaların geninde var annesi bebişi için herşeyin iyisi düşünür
bak canm sana komik bir olay anlatayim gulmektwn olursun :) esim ameliyat oldu ocak ayinda bizde yeni evlenmistik burun ameliyati oldu surekli kan akiyordu kaynanamda siliyorldu oyle tamam oglum canm oglum falan diyrdu esim kendine gelmeye baslayinca adimi sayikladi kaynanam bi bozuldu elindeki peceteyi de ati verdi gel seni cagiriyor al kocana bak dedi bildigin kustu ve cekti gitti :) bu kadar kiskanclik olur mu bilemem artik hala hatirladikca guluyorum. evleneli 1 yil oldu artik alisti kiskanmiyor ama seninkide alisir insallah.
O bir anne onun yaptıkları ona yakışır senin yaptıkların sana . İnsaAllah sen ondan daha iyi bir anne olursun
Malasef anneler oyle ogularni her zaman kiskanirlar alamiyorum neden evelendiriyorlar zaten birakda o zaman seninle yaslansin canim besiyi nereye istiyorsan oraya koyursun ev senin cocuk senin hic takma vallah bende eskiden ne dedi tamam derdim simdi kendi fikirmi soyluyorsum susuyor
Benim kaynanam da öyleydi ilk evlendigimizde TV izlerken ben eşimin yanina oturur koluna felan girerdim. O da koltuğa oturur esime benden fazla sarılırdı. Sadece gülüp gecerdim. Bi gün biseye sinirlendim bu sefer eşim sarılmak istedi ben ittim. Kaynanam da niye sarilmiyonuz sizin sarilmaniz cok hoşuma gidiyor heves ediyorum öyle sevdiginizi görünce dedi. Sonra kizmaktan Vazgeçtim ona. Belki de ben daha cok sarilayim diye felan yapıyordu yada sevgimizi paylaşmak için :)
Seninkine benzer bi kaynanam var durup durup bna sen yokken ben vardim benim oglum ben dogurdum beni sewiyor oglum en cok sewdiqi benim hic kndini benimle kiyaslama qibi seyler soyler. Ki bnm en cok kimi sewiyor qibi takitim yok olmadida annesi tabiki sevecek diorum ama nedense oqlunu elinden almisim muamelesi qoruyorum. Mesela esim izinli olduqu qun beni qezmeye cikarir kaynanam kizar. Esim smdi bebeqimiz icin hewesleniyor surekli oglum qeliyor aslanim qeliyor iste bna ise qiderkn oqluma iyi bak der oper ya kapida oda hep bizi dinler sora kuser falan bunlara cok alistim :)
Kaynanaların hamsı eynidir. Bizimki də əvvəllər hələ biz bir yerə gəzməyə gedəndə oğlundan küsürdü ki mənsiz getdiniz. Çox sinirlənirdim. Getdikcə o da bu xarakterini tərgitdi. Amma arada parka çoçukları götürəndə bizimlə məcbur edib zorla gəlir. Hələ maşının qabaq qoltuğuna qaçaraq gedib oturmasına çox gülürəm. Elə bil mənimlə yarışa girib finişə çatıb))) qeyd edim ki 13 illik evliyik.sevərək ailə qurduq. 3 övladım var,biri də yolda))))❤❤❤
Bütün kaynanalar mı aynı olur ki benim ki de eşim işten geliyor hemen gidip onu öpsün istiyor sırf gece uyurken öpsün diye kapımızın önüne gelip telefonla konuşuyormuş gibi yaptığını bilirim
Birlikmi oturuyosun
Ben kaynanamin yanında eşimle, aşkım li bitanem li konuşuruz kıskanıyor sa belli etmiyor. Daha der bekar oğluma da senin gıbı ALLAH eş versin kıymetini bilip oğlumu sevsin diyor :)) ❤
401,979 soru
12,034,066 cevap
36,262 kullanıcı