0 oy
178 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Merhaba kızlar burda anneyle alakalı postlarda biraz bahsetmiştim. zamanında annemden baya baya şiddetli dayaklar yiyorduk. 4 kardeşiz bu arada . bugün kavga ettik bana dediki sen geçimsizsin ileride sende doveceksin kızını. ( Aksine çok güler yüzlüyüm herkesle iyi anlasirim çok şükür ) 

Bende asla öyle birşey olmayacağını söyledim . baya atıştık , birdaha konuşmak istemiyorum onunla. neden benimde doğru düzgün bir annem yok ya. gerçekten kıskanıyorum annesiyle arası iyi olanları. kötü niyetli değil ozenmek gibi . uzun oldu kusura bakmayın doldum baya :( 

5 Cevaplar

+1 oy
(6,057 puan) tarafından
Annesini kaybetmiş ağlayan birsuru insan var . Diyecek bisi bulamıyorum.  
tarafından
Keşke düzgün bir anne olsaydı arkasından özleyip ağlasaydım nefret etmek daha acı verici
(3,921 puan) tarafından
++++kesinlikle
tarafından
Peki bir anne evladına nasıl kıyar ? Kendi doğurduğu canı kanı. Evlat sahibi olmak isteyen diğer annelere haksızlık olmaz mı bu
(6,057 puan) tarafından
Belkide psikolojik sorunu vardır.
tarafından
Büyük ihtimalle. Normal düşünebilen insan böyle bişey yapmaz zaten
-Reklam-
0 oy
(893 puan) tarafından
Benimde teyzem bizi çok dövdü. Ona hakkımı asla helal etmiyorum. Çaresizlikten annemde göz yumuyordu..
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın benim kızıma sesini bile yukseltemezler . Nasıl göz yumuluyor :(
(893 puan) tarafından
Gidecek yerimiz yoktu, Muhtactik. Kovmasin diye annem suyuna gidiyordu işte.
tarafından
Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi buda bir sınav öteki tarafta çeker cezasını teyzeniz
(893 puan) tarafından
Bugünümüze şükür.
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Ben kendi yaşadıklarını hayatlarını bize diretmeye çalıştıklarını düşünüyorum. İsteyerek veya istemeyerek. Hani var ya nesilden nesile aktarım diye. Anannem anneme annem de bize aktarmaya çalışıyor. Sakın kendini onun gibi mi olucam diye düşüncelere sokma bu sefer stresin artıyor. Rabbim ıslah etsin sana da sabır versin inşallah 
tarafından
Gerçekten düşünüyorum ve çok korkuyorum onun gibi bir insan olmak hiç istemiyorum nefret ediyorum resmen .rabbim sabır versin inşallah teşekkür ederim canım
(2,054 puan) tarafından
Ben de aynı şeyleri yaşamadım seninle belki ama maalesef güzel bir ilişkimiz olmadı canım. Ama öyle düşündükçe stres olup gergin olunuyor bu yüzden elinden geldiğince çıkar kafandan. Ben bunu birisi bana sende annen gibi davranıyorsun dediğinde fark etmiştim:(
tarafından
Bu anne işi gerçekten şans ya valla millet annesine çocuğunu emanet edip gidip çalışıyor annesi yemeğini temizliğini yapıyor torununa bakıyor bizimki iki kere anca gördü 2 yaşında kızım bide şans yok bizde bacım.
(2,054 puan) tarafından
İnşallah kendi ailemiz çok güzel çok güçlü olur canım. Bu da bizim imtihanımız böyle bakmamız gerekiyor inşallah yine de kötü evlat olmayız hakları bizde kalmaz
tarafından
İnşallah canım benim ❤️
0 oy
(523 puan) tarafından
Tek ben değilmişim anneyle sıkıntı yaşayan bizde bir haftadır görüşmüyoruz bana düşman abimle
tarafından
Bir insan kendi evladına neden böyle yapar ki kaç günlük dünya . Birde annesini kaybedenler var diye yorum yapılmış . Ne güzel anne sevgisini tatmislar ve özlüyorlar bu bile lüks bize .
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Bunun en güzel örnegi benim galiba. Annem 21 yaşında doğurmuş beni hep çalışmak zorunda kalmış. Babaannemle birlik otururlarmis. 5 gün babannem bakarmis 2 gün annem. Anne kız ilişkimiz olmadı çok. Ama annem bizi çok sevdi. Kavuşamayan sevgili gibi. Tam meslek sahibi oldum rahat edeceğiz derken kanser oldu ve ölmeden 1 sene önce anne kız olduk. Onda da 1600 km mesafe vardı. Ama dünya bir yana biz 3 kardeş bir yana olduk bizi çok sevdi biliyorum. Her ne kadar bir seyleri yaşayamasak da... Doğuma 4 haftam kaldı annem yok. Gölgesi bile yeterdi yaşasaydı kimsenin eline bırakmazdı beni. 

Ama babam senin annen gibi öfkeliyim ona baba olmadı doğru düzgün bu yaştan sonra bir kadından çocuk yaptı onun tek evladı var sanki. Bazen anneme duyduğum ozlemden isyan ediyor gibi oluyorum. Allahım annem yerine babamı alsaydın keşke diye. Bazen olmuyor ne kadar istesen de olmuyor iste. Düzgün bir ailem olsa sevilseydik nasıl olurdu diyorum...
tarafından
Rabbim mekanını cennet eylesin annenizxe çok zor zamanlar geçirmiş ve sizi çok sevmiş sizi kimseye muhtaç etmemek için çabalamış Allah razı olsun ❤️

Benim annemde evli şuan iki çocuğu var o adamdan biz onun için komsuyuz onlar evlatları sanki çok kötü bir durum malesef çok iyi anlıyorum seni :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 267 göst.
29 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 381 göst.
26 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 529 göst.
21 Mart 2022 Aile kategorisinde Sustuk sustuk (42 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 394 göst.