0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
13 katlı binada birinci katta oturuyorum.ilk geldiğim bir ay koku falan olmadı hatırlamıyorum.suan 4 aydır bu evdeyim.tuvalet,banyo ,mutfak ,ebeveyn banyo ,Allah'ım hepsi kokar mi.artik kokudan hasta olacağız.kucucuk kızımla habire evi çamaşır suyu yapıyorum.*** kokusumu lagam kokusu mu leş gibi iğrenç bir koku buram buram.midem kaldırmaz oldu.igrenc derecede pis kokuyor.giderleri kokan evler olur ama ben daha böle bir koku görmedim.uykumdan uyandırıyor kokusu.esim gece yarısı uyanıp bebeğin kirli bezini arıyor baktım.dedim giderler kokuyor.o şekilde ilk kokmaya başladı hala da devam ediyor.napacam napabilirim hasta olacaz kokudan

5 Cevaplar

0 oy
(2,371 puan) tarafından
Belediyeyi aramak için neyi bekliyorsunuz
(114 puan) tarafından
Bilmiyorum canım iste napacagimizi.belediye gelip temziliyor mu
(2,371 puan) tarafından
Temizler mi bilmiyorum ama birsey yaparlar bence çünkü koku giderken geliyor ee 1.kattasiniz tüm pis koku size geliyordur
(114 puan) tarafından
Hemde nasill hasta olacaz kokudan artık.belediye umarım temziliyorfur.esime diyim bakalım konussun
(2,371 puan) tarafından
Konuşun mutlaka
-Reklam-
0 oy
(5,870 puan) tarafından
Apartman eski yapiysa  kokuyor vala cnm 
(114 puan) tarafından
Apartman sıfır bina canimm aslında
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Yoneticiye nikdirmeniz lqzim, belediyeyi ariyorlar gelip temizlerler
(114 puan) tarafından
İnşallah yarın bir soyleyelim
0 oy
tarafından
Gider kokusu geri vuruyor olabilir bizim oturdugumuz bina 2 senelik henuz igrenc kokuyordu lavabo giderlerinin borusunu u sekline getirdik icinde su birikmesi icin o su kokuyu engelliyor ama banyo wc giderlerine bir çozüm bulamadik sizde denein belki olur o sekilde azaliyor yoksa evde durulmuyor yani 
0 oy
(1,544 puan) tarafından
Ayyyy bak bizim sitedeki binalarin giris katlarinda 4 daire var alt giris kokuyor resmen evdekiler nasil duruyor bilmiyorum derdim hep. Her hafta gider temizleyici doktum klozetime falan alt katlara bir faydam olur belki diye.

Yagmur yagisi cok oldugunda bir süre sonra tüm alt kattaki daireler taşma yaptı evlerini su basti klozetten lavabodan sular tastı insanlarin evlerine belediye geldi suyu cekti apartmandaki asansor bosluguna kadar su akti parkeler kabardi gecen sene bu sene yine bi yagis oldu yine ayni yep yeni esyalari parkeleri gitti insanlarin koku yogunsa tikaniklik vardir yagmur yagislarinda vs taşabilir acil yönetici ile konuşun temizletsin bir şekilde. Üst katlarin tuvalet kagidi islak mendil falan atmasi da tikanma yaparak koku ve bir zaman sonra taşma yapıyor sirf bu yuzden en alt kattan korkarm ihmal etme en kisa sürede gider temizlikleri yapilsin once yonetici ile gorus bircok kez belediyeyi aradi alt katlar ama lan et olsun ki giderler tasip su basmayana kadar bisey yapmadilar.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 226 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 560 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
29 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 362 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,568 puan) tarafından soruldu

410,202 soru

12,335,432 cevap

39,348 kullanıcı

Kategoriler

...