+1 oy
1,014 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
Selam bir keresinde ben burada yazmıştım ön koltuk mı arka koltukta mı oturursunuz diye,yine o konuya dokunacağım.demek biz kızımızı her sabah okula götürürüz arabayla,okul uzakta olduğu için .biz yani ben kızım ve eşim.bu sevmez kadın kızın önde oturmasını guya(bana gelince tabi)okula giderken arkada otururum ben kızımla,ama eve dönünce yani kızımı bıraktıktan sonra Yine de arkada oturuyorum .kendi kendime düşündüm de neden ben arkada oturmalıyım ya?sadece ikimiziz arabada.acaba öne geçsem mi sizce ?bana kabalık göstereceğinden endişeleniyorum eğer öyle yaparsa yani arkaya geç diye inat ederse sizce ben ne yapayım?çünkü bir keresinde yapmıştı beni arkaya göndermişti.ben öyle bir insanım ki eğer beni orda istemiyorlarsa ben oraya gitmem.fikirlerinizi almak istiyorum 

38 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
İmkanın varsa ehliyetini al canm arka koltuğa da eşini at mumkunse hattta bagaj a da koyabilirsin
(169 puan) tarafından
Onu İnşaAllah bir gun yapacağım İnşaAllah ama ben araba kullanmayı bilmiyorum ki bagaj kısmına bayıldım )))))
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Canım şimdi seni şeyapmak istemiyorum da, büyük sözüme tövbe, ben hayatta öne oturmazdım. Arkaya otururken de laf sokardım. Arkaya oturabilir miyim o kadarına müsaade var mı yoksa ben peşinizden yayan mı geleyim derdim her seferinde. Hatta ilkinde iner arabadan çeker giderdim. De ben biraz atarlıyım tabi. Doğrusu bu demiyorum yani :) 
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Çok saçma niye arkadasin ki? Ben hep önde otururdum kızım doğana kadar hem kızım küçük hemde oğlumda var tek oturmuyor o yüzden arkaya oturuyorum hatta eşimde niye arkaya oturdun diyor. Eşinin istememesi çok saçma geldi bana
(169 puan) tarafından
Guya sevmiyormuşmuş
0 oy
tarafından
Oldum olası hiç arkada oturmadim hatta bebeğim doğduktan sonra bile oturmadim çünkü arka koltuk aşırı tutar beni. Bebekle o dönemlerde eşim ilgilendi hep ben sadece emzirmeden emzirmeye aldım yolculuklarda. 

Sizin soruya gelince öyle bir durum yaşasam inadına öne otururum hatta anahtarı asla vermezdim madem rahatsız oluyorsun yürüyerek git gel araç çocukla benim artık der rest çeker daimi şoför olurdum 
(169 puan) tarafından
Keşke araba kullanmayı bilseydim
0 oy
(338 puan) tarafından
İner yürüyerek eve giderim en başta bunu yapsaydın keşke ben yaparım yani o inatsa ben bin inat hayır yani öne oturunca noluyor sevişiyoruzda millet mi görecek ne yani anlamadım ki adamdaki düşünce ne neden diye sordun mu bı nedeni olmalı bı düşüncesi olmalı ki bunu söylüyor ve uygulamış 
0 oy
tarafından
Şuan büyük kizim oturur bebegim küçük çünkü ben onunla arkadayim ama kocamla bazen başbaşa gideriz imkani yok arkada oturmam yani esimde kizamaz
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Kocanın seni önde istememesinin nedeni kıskançlık mı karşıdan araba gelirse bakmasınlar diye mi sebebi ne ki neden jstemiyo öne oturmanı
(169 puan) tarafından
Alakası bile yok,her halde anne babası görür diye öyle yapıyor gerizekalı
(1,477 puan) tarafından
Şu aile meselesi çok sinir bozucu onları düşünmeden hareket etmeleri gerekiyo artık. benim koca da öyle altlı üstlüyz onlara göre hareket eder bizde kavga ederiz bu yüzden. Bence sende inat et otur kalkmıyorum geçmiyorum coknistiyosan sen geç de
(169 puan) tarafından
Bakalım ne oluyor bu gün)
0 oy
tarafından
Nişanlıykende öncesinde de hep öne bindim eşim binme derse sorunun ararım ama hiç demedi öyle bi mantıkta değil eğer deseydi de hiç arabaya binmezdim kendii istediği yere gitsin çocuklarla 
tarafından
Ama eşim hiç kıskanmaz ben kıskanırım belki kıskanıyordur ama asla hissettirmedi birkez sordum niye hiç kıskanmıyon beni seni kıskanıyorum dedim evinde arıyla namusuyla duran sorumluluğunu bilen giyinmesini bilen kadının neyini kıskanim dedi
(169 puan) tarafından
Neden böyle yalan söylemişler ki?ama siz galiba seviyorsunuz eşinizi ve öyle olmalı tabi.sizin yaşınız kaç?ben size sordum benim eşimin o hareketini duyup kaç yaş birisinin yapa bileceği bir şey bu tahmin ettiniz?
tarafından
Çok seviyorum tabiki eşimi ama çok yanlış yaptığı ben 22 yaşındayım
(169 puan) tarafından
Çocuksun benim için ben 28..yeni evlisin galiba
tarafından
Kasımda bir sene olacak
0 oy
(423 puan) tarafından
Hayatımda bukadar sacma bisey duymadim taş devrinden biriyle evlisiniz sanırım 
(169 puan) tarafından
Bu ne ki?pantolon giymek yasak(anne babası öyle istiyor diye)kaç yıl beni telefona hasret bıraktılar,çalışmak yasak,araba kullanmak kadına lazım değil,kadın arabada önde oturamaz
(423 puan) tarafından
Aaa çok şaşkınım gerçekten yaa
(169 puan) tarafından
Ne yapsam nasıl baş etsem sizce?sonuçta 8 yılım geçmiş şu insanlarla
0 oy
(306 puan) tarafından
Biz nişanliyken bana demişti kesinlikle ne olursa olsun arkaya oturmak yok önde oturacaksın diye kaynanam da olsa kendi annem de olsa arkaya oturmuyorum öne oturuyorum çocuk da büyüdü zaten 2 yaşına girecek onu oto koltuğuna oturtuyorum geç sende öne otur boşver birşey derse de takılma canım biraz eski kafalı heralde eşin
(169 puan) tarafından
MaşAllah kıymetini bilin böyle eşin ❤️,ben neden çekiniyorum bunca sene oturmadım da şimdi oturuyorum.sorarsa neden?ne diyeyim ben?
(306 puan) tarafından
Artık arkaya oturmak istemiyorum dersin düşünceni fikrini açıkça söylemezsen ezilirsin canım üste çıkar istemediğin hicbirseyi kabul etme bak benim eşim de kıskanır arabanın camlarını açtırmaz klimayı açarım der yasak olmasına rağmen de camlar filmlidir içeri görünüyor der söktürmez senin durum bence kıskançlık da değil kafasında ki düşünce neyse sen daha iyi bilirsin cevabını da ona göre verirsin ama ne olursa olsun ezdirme kendi
(169 puan) tarafından
Benim için zor olanı ön koltuğun kapısını açıp orda oturmam olacak.Ben şöyle düşünüyorum girip oturacağım sorarsa niye?keyfim öyle istiyor derim.ama bana ısrarla arkaya geç derse ben de ona bitti artık bu son oturuşum burda diyip geçeceğim Arkaya.kızı da kendim sabahın köründe uyanıp okula otobüsle götürürüm.yatağımı da ayıracağım.nedenini sorarsa sen beni,arabada kendine yakıştırmadığın için ben de yatakta seni kendime yakıştırmıyorum derim.ama bşr sorunum da var ki bu sohbeti önce de ettim bunla,yine etmem anlamsız mı?ama arkada oturunca da kendimi Aşağılanmış hissediyorum
(306 puan) tarafından
Tabiki de anlamsız değil asıl eşinin yaptığı saçma sen kendini bu zamana kadar çok ezdirmissin ezdirme kendini
0 oy
(1,377 puan) tarafından

Benim eşimde önde oturmami istemez ve ben 9 yillik evliyim artik takmiyorum herkes sana bakiyo gibi geliyo diyor sebebini sordugumda da dünyada ki tek kadin benim ya:wassat:

(169 puan) tarafından
Evet iki güzel var bu dünyada bir siz,bir ben )
(1,377 puan) tarafından
Aynen öyle:D
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Sadece bir şey soracağım. Eşin NERELİ? 
(169 puan) tarafından
Aslen köylü,ama şehirde büyümüş
0 oy
(410 puan) tarafından
Bn önde oturmayınca eşim hayrdr bı sorun mu var der..trip atınca genelde bn arkaya geçerim ama, sen ilk günden yanlış yapmışsın ne sebeple arkaya git diyo çok kırıcı bn olsam onunla aynı arabaya da binmem 
(169 puan) tarafından
Bugun gidecektik ,kp götürdü okula çocuğu.yarın bakacağız eger bana geç arkaya derse geçerim ama bir daha onun arabasına binmem ve otobüsle çocuğu götürürüm okula
(410 puan) tarafından
Yani cnm sen daha iyi bilirsin tabiki ama bana göre çok ters olur eşim deilmisn neden yani sebep ne yanında neden oturmami istemezsin çok saçma
0 oy
(768 puan) tarafından
Çocukla oturacağım zaman ben de geçip arkaya oturuyorum ama çocuk yoksa ön koltuk boşken arkaya oturmak hoş bir şey değil zaten. Rahmetli babam öyle yapan olduğu zaman ben sizin şoförünüz müyüm, yanıma oturacak kadar güvenmiyorsanız arabama binmeyin derdi. Kaldıki bu senin kocan, arkaya otur demesi çok saçma. Öne oturmak bir ayrıcalık değil ama sen oturmak istiyorsan da arkaya geç demesi çok saçma. Önde oturmak istiyorsan ben burda oturacam de kalkma
(11,136 puan) tarafından
Dimi ama kendi kendisine şöför muamelesi yapıyor. Ben olsam kapımı da aç bari derim :)
(768 puan) tarafından
Ben yaptım valla, bi kere ön koltuğa eşya koymuş, kaldırmaya üşendi, sağ tarafa geçtim, aç o zaman kapıyı dedim :))
(169 puan) tarafından
Vallahi bravo sizin hepinize böylesine böyle yapmak gerekli
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Arkaya geçmem çünkü arabayı genelde ben kullanıyorum ama eşim kullansa da önde otururum ne alaka yani ben yabancı bir kadın mıyım ki arkaya geçeyim. Benim yerim kocamın yanı 
(169 puan) tarafından
Yabancı kadınlar arabasına bindiğinde önde otururlar ama
(7,499 puan) tarafından
Öyle oluyor mu cidden yapıyor mu böyle bir terbiyesizlik?
(169 puan) tarafından
Evet niye yapmıyor ki?!kendisi kafede çalışıyor ordaki tanıdık arkadaşları önde oturtur sokakta falan görünce söyleyince de ,onlar nerde otururlar otursunlar beni ilgilendirmez
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Şuan iki kızım var diye arkada oturmak zorundayım kadın oturur öne o oturmadiktan snrs kim oturacak kaynanam gorumcelerim bile oldu mu derlerr sen geç öne biz oturamayiz..
(169 puan) tarafından
Ayakta alkışlıyorum hepsini bravo
(2,848 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(6,473 puan) tarafından
Kocam benim özel şoförüm değil tabiki öne geçerim 
0 oy
(14,350 puan) tarafından

O nasıl garip bir durum hadi çocuk varken arkadaşım da sonra tek başına ne diye arkada duruyorsun 

Biz çocuklar büyüsünde öne geçeyim diye günleri saydık :D

(169 puan) tarafından
Yarın bakacağız bugun alınmadı,kp götürdü çocuğu.eger o beni arkaya yollarsa bitti konuşmam onla çocuğu otobüsle götürürüm

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 846 göst.
26 Şubat 2024 Aile kategorisinde Asya15 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 407 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu