0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,034 puan) tarafından
Henüz 22 günlük oğlum 2 yada 3 aylık olunca sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.sizler ne zaman ettirdiniz.benim düşündüğüm aylarda sünnet ettiripte rahat geçiren yada zorlanan oldu mu

26 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Yengem 4 yaşında ettirdi çocuğunu dediki bu yaşta bu kdr zor olacağını düşünmedim benim kardeşim de 3 yaşında olmuştu sürekli oynadı durmadı yerinde dikişi patlamıştı kanamiştı bence tam böyle anlayacağı yaşta olsa en azindan yerinde durur 
(1,192 puan) tarafından
3-7 yaş arası çok tehlikeli ben yapmıyorum demişti doktorum. Ya erken yaptırın ya da 7'den sonraya bırakın diyorum demişti. Biz 11 aylıkken yaptırdık ama bir oğlum daha olsa 40'ı çıkınca yaptırırım.
(628 puan) tarafından
Dediğim gibi yani kardeşimin dikisleri patlamıştı anlamadığı için durmadı yerinde o şekilde yengemin ogluda anlıyordu durdu 2 haftaya yakın iylesti
-Reklam-
0 oy
(2,111 puan) tarafından
3.5yasinda ettiren ben kucuk oğlum 19aylik nasip olursa yazın yaptiracam
(1,192 puan) tarafından
Bizimki 3-7 yaş arası yapmıyorum demişti :) Sıkıntı görmediyse yaptırın o zaman çabucak sorunsuz iyileşir inşallah
(2,111 puan) tarafından
Küçük yaşta kıyamıyorum :)
(1,192 puan) tarafından
Esas o zaman kıyılır hiç anlamıyor bile ama dana kadar olunca her şeyin farkında oluyor :) Bir oğlum daha olsa hastaneden sünnetli getiririm eve :)
(11,870 puan) tarafından
Kiz delimisin yaptir daha bezde rahatlikla 2 gunde iyilescek bak gor. Biz 43 gunlukkrn yaptirdik iyiki diyorum
(2,111 puan) tarafından
Büyük oglumu yaptırdığım zmn hiç zorlanmadim iki üç günde ilesti yerinden kalkmadı haftasi dolmadan ilesti
0 oy
(1,246 puan) tarafından
1.5 yaşında ettirdim yeni yeni yuruyodu 
0 oy
(786 puan) tarafından
İlk oğlumu 9 aylıkken yaptrdm ikinci oğlum şuan 3 buçuk aylık aslında hava biraz serin olsaydi 3 ayına girdiği gibi yapacaktm aşıklarına den getirmek istemiyorum çünkü aşıdan sonra huysuzluklari artıyor bunuda altıncı ayın sonunda 7 ayında falan yaptırmayı düşünüyorum bebekken olmaları dez avantaj sadece 3 gün zorlaniyorsn
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Ne kadar erken o kadar iyi. Büyüdükçe hem farkındalığı artıyor hem hareketli olduğu için iyileşirken canı acıyor. 3-7 yaş aradı kesinlikle yaptırmayın dedi bize doktor. 11 aylıkken yaptırdık keşke 40'ı çıkar çıkmaz yaptırsaydık dedim. 
0 oy
(837 puan) tarafından
4 aylıkken yaptik
0 oy
(235 puan) tarafından
Ben oğlumu tam 1yasinda sünnet ettim kolay geçti canım rahat gecti
0 oy
(670 puan) tarafından
3 aylıkken yaptırdım 
0 oy
(583 puan) tarafından
5 yaşında olmuştu oğlum sünnetini
0 oy
(5,357 puan) tarafından
5.5  yaşındaydı sünnet ettirirken 
0 oy
(2,153 puan) tarafından
4 yaşında ettirdik çok şükür umduğum gibi olmadı hersey güzeldi bi ilk gün çok zorlandı yavrum sonra şükür iyi oldu 1 ayda tamamen iyileşti 
0 oy
(2,228 puan) tarafından
Biri 3 yaşında digeri 6 aylıktı yaptırdığımda 6 aylık olan çok rahattı
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Okan 2 yaşındaydı aliş 3 buçukken alparslan 1 yaşındaydı
0 oy
(1,523 puan) tarafından
50 günlükken ettirdik cok şükür bir sorun olmadi aktardan kantaron yağı alın iyileşmesine cok yardımcı oluyor
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Ilk oglumu 7 aylik ikinci oglumu 9 aylik ettirdim. En ideal 3 4 ay bence. Sen neden yaptirmadin o aylarda dersen sicaklarda yaptirmak istemedim(yaza denk geliyodu), doktorumda oyle onermisti. Ikisinde de zorlanmadim.
0 oy
(11,870 puan) tarafından
43 gunlukken ettirdik çok rahat gecti hic anlamadik hic aglamadi bile
0 oy
(286 puan) tarafından
İki buçuk yaşında yapıldı ben doğar doğmaz istenisdim ki en rahatı o bence eşim istemedi doğar doğmaz şuan gene hamileyim eğer erkekse eşimi bu kez dinlemeyi düşünmüyorum devlet yaparsa kırkı çıkar çıkmaz yaptırırım 
0 oy
(3,250 puan) tarafından

40ı çıkmadan ettirmiştim ben çok da rahat geçirmiştik süreci sorun yaşamamıştık. Tavsiyem herhangi bi sorun yoksa sizde 40ı çıkmadan yaptırın kurtulun canım. Bebeğin sağlıkla büyüsün hayırlı olsun. :)

0 oy
(4,508 puan) tarafından
Bir aylıktı  çok rahat oldu 2 yaşından sonra doktor travma yaratır ne kadar erken o kadar iyi dedi ben doğar doğmaz istemistim 
0 oy
(165 puan) tarafından
16 aylıkken yaptırdık biz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
5 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,625 göst.
17 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 211 göst.
16 Ekim 2024 Aile kategorisinde indigo (1,192 puan) tarafından soruldu

402,021 soru

12,035,210 cevap

36,262 kullanıcı