0 oy
69 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba kızlar 8 aylık bebeğim yoğurdunu hep kendim mayalarım fakat 5 günlük tatile gidicez Ankara'dan Bodrum'a 9 saat yol yoğurt götüremem hazır yogurtlarda bizi 5 gün idare edecek hangisi olabilir acaba birde tatilde ek gıdayi nasıl yapıyorsunuz evde kavanoz mamalar hazırlamayı düşünüyorum başka ne yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(365 puan) tarafından
Og naturalin hazır çorbaları var onlardan alıp götürebilirsiniz hem pratik oluyor hem güvenilir. Pişirme imkanınız varsa tabi. Yine aynı şekilde ayına uygun ev yapımı bebek bisküvisi hazırlayabilirsiniz evde , ara öğün olarak verirsiniz. Otele gidiyorsanız zaten meyve kolay bulursunuz ama gıda alışverişini kendiniz yapcaksanız bikaç meyve çeşidi alabilirsiniz
(33 puan) tarafından
Otele gidicez canım o çorbaların ısıtılması mi gerekiyor onu nasıl yapabilirim
(365 puan) tarafından
O yüzden pişirme imkanınız varsa demiştim o zaman bilemedim çok bende henüz hiç tatile çıkmadım bebeğimle. Uçakla değil şahsi araçla gideceksiniz Osmanlı ocağı düşünebilirsiniz aslında reşo yakıtıyla beraber 150-200 ₺ civarında bulabilirsiniz. Uçak veya başka bir ulaşımla gidecekseniz sıkıntı çıkarır mı kontrol noktarında onuda bilemedim. Ben heralde öyle yapardım otelden sadece meyve verirdim gibi
-Reklam-
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Canim mama termosun var mi. Ona yogurt koyabilirsin. Ben oyle yapiyorum. 5 gun olmasa da 2-3 gun idare eder. 

Avakado alabilirsin yanina,muz. 

Hipp 5 tahilli kasik mamasi var kaynamis su ile hazirlanan onu deneyebilirsin. Ben icine kuru kayisi,hurma falan katardim . Meyvede olur tabi. 

Ben hic kullanmadim ama temiz icerikli kavanoz mamalara bakabilirsin. Zaten gunde 2 ogun yiyo diye tahmin ediyorum. Arada da meyve verirsin. Bi de gitmeden oteli arayip sorabilirsin ona gore hazirlik yaparsin bebekler icin uygun yiyecekler var mi falan diye. Bazi otellerde kemik suyu,haslanmis sebzeler falan oluyo. 

Kahvaltisini avakado,yumurtayla falan halledersin ,diger ogunde de kavanoz mama deneyebilirsin. 

Ben hic evde kavanoz mama hazirlayip goturmedim yanima. 
0 oy
(13,080 puan) tarafından
sırf bu yüzden ptel değil ev tercih ettim. tarhanası, irmiği falan hep yanıma aldım kendim pişiriyorum. konserve çorba dalan yap bir de elektrikli cezve götür yanına her ihtimale karşı dursun. oteldekilere rica edersen sana yaptığı şeyleri ısıtıp getirirler. hatta küçük bir yerse mutfağa bile girmene izin verebilirler 
(33 puan) tarafından
Aaa elektrikli cezvem var hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim konserve çorbayı nasıl yapacam
(13,080 puan) tarafından
domates gibi ne çorbası yapacaksan yap aynı şekilde temiz kapak ve temiz kavanozla sıcak bir şekilde doldur kapat

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
23 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysegul&20 (5,427 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
21 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ruyam98 (57 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,823 cevap

39,047 kullanıcı

Kategoriler

...