0 oy
115 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (29 puan) tarafından
Ankara Göksu parkında piknik yapiliyor mu mangal yakılıyor mu biliyor musunuz acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(4,648 puan) tarafından
Hayır yakilmiyo yasak 
-Reklam-
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ben yakılıyor diye biliyorum
0 oy
tarafından
Yasaklandı kaşmir evlerinde oturanlar çok sikayetciydi bu durumdan. Evleri koku yağ pislik içinde kalıyor. Ama iyi de oldu. Eryaman gibi nezih bı yerde mangal kokusu olmaması iyi oldu. En azından kokmadan gezinti yapılıyor. Mangal yapmak isteyenlere de harikalar diyarı olabilir. Bide fatih metrosu arkasında sera park açıldı orası da mangal için. 
(29 puan) tarafından
Hoşbuldum teşekkür ederim Altındağ Karapürçek de oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz
(29 puan) tarafından
Barbekü ve masalar var mı
tarafından
Var çardak var yanında barbeküsüde var. Yalnız çok uzak bilginiz olsun. Size yakın mavi göl var Bayındır barajı diye de geçiyor. Çubuk 1 barajı, Karagöl de çok güzel. Karagölü kışın tavsiye ederim
(2,955 puan) tarafından
Karapürçek mi :D bacım 1 seneye kafayı yersin herhal
(2,541 puan) tarafından
Kız niye öyle dedin 6yildir karapurcekteyim güzel yer
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Sorudan alakasız Göksu kızımın adı :)) görünce mutlu oldum :)
0 oy
tarafından
Hayir mangal yasak hatta semaver vs onlar bile yasak. Eryaman civarında  Mangal fatih seraparkta ve harikalar diyarında serbest yer bulmak için çok erken gelmeniz gerekiyor Karapürçek Eryaman cok uzak sadece mangal için gelecekseniz size yakın yerleri tercih edin derim. 
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Mavigöl, Morgan , karapürçeğe yakın Peçenek mesire alanı var orasıda güzel piknik yapmaya

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 482 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
11 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
24 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Yigidinannesi (274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 1,768 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisa bebek (935 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,726 cevap

36,673 kullanıcı

...