0 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (7,714 puan) tarafından
Böyle bir şey  çok saçma değil mi oldu ki  çocuk altına kaçırdı neymiş kimse onun üzerini değiştiremezmiş iyi de bu çocuk  üzerini giyip çıkartabilir asıl  başkası değiştirse o istemez . Yine de hayır yasak koymayın çantasına kıyafet dedi. Bana çok saçma geldi neymiş olası durumda bizi arayıp haber vereceklermiş biz gelip değiştirecekmişiz ben gelene kadar çocuk o halde niye beklesin ki 7 aylık bebeğim var evim okula iki durak mesafede :/ o kadar beklemesi rencide olmaya yeter de artar bile canım sıkıldı bu duruma . 

Çocuğa baştan aşağı meyvusuyu dökülse  ben gidene kadar üşüyecek.  Aklıma bir sürü senaryo geliyor ya ne tuhaflar sinir oldum duydugumdan beri... 

36 Cevaplar

+1 oy
(7,944 puan) tarafından
Ne kadar saçma bence bir müdürle görüşün 
(7,714 puan) tarafından
Ya ilk günden şikayetci gibi olmak istemiyorum ama çözüm bulamazsak öyle yapcam artık napayım
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Evet çok saçma müdürle görüşün 
(7,714 puan) tarafından
Tamam canım sağol
(5,975 puan) tarafından
asiri sacma bence o ogretmenin gicikligi. cunku mesele bizim ogretmen terlese cck ustunu degistirirdi ccklarin ccklar kendi giyyor zaten de. kadin surekli knyrl ederdi hatta benim kiz cok terler. rica etmistim  bi atleti degisiodu bi tsortu degisiydu . degismeye gerek olmayan zamanda terliyse az bise terli olsa bile sirtina bez konmaya alisik . kagit havlu falan  koyarmisiniz rica etsem dedim kagit havlu koyuyordu ogretmen ccgun sirtina . teri eminilnce cck cikariodu onu. oyle tembihlemistim. cunku kucuklukten beri alisik ter bezi konmasina sirtina
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kötü bir okula düşmüşsün geçmiş olsun şimdiden.. Öyle bişey söyleyen öğretmen olamaz ne yazıkki 6 ay anaokulunda çalıştım kat görevlisi olarak yeri geldi çocukların üstünü bile değiştirdim asla tek 1tane çocuk bile üstü değişmeden eve gitmezdi. Demekki o okulun yardımcıları Bi işe yaramıyor 
(7,714 puan) tarafından
Ya zaten benim kızım kendi gider çıkartır üstünü evde de ben giydirmem ki sorumluluk bilen bir çocuk ona bile izin yok ne değişik bir şey anlamadım
(2,390 puan) tarafından
Müdürle görüşün mutlaka yardımcıları varsa mutlaka değiştirmeli üstlerini
(7,714 puan) tarafından
Var yardımcisi . Bakayım toplantı yapacakmış ben yine de koycam çantasına kızımı tembihlerm artık napayım demesin öğretmenine . Yarın hastaneye gitcem bir şey olsa nasıl kıyafet yetistircem akıl var mantık var
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Yedek kıyafet koymaya karşı olması saçma 

Bizim öğretmen hurç içine yedek kıyafet koyun okulda dolabında duracak dedi en azından yedek kıyafet konuşsa çocuk değiştirir yani üstünü 
(4,132 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam müdürle konuşurum en azından çantasında bir kat yedek kıyafet olsun diye
(7,714 puan) tarafından
İlk gunden sikayetci gibi göze batmak istemiyorum ama çözüm bulamazsak öyle yaparım mecbur
(14,166 puan) tarafından
Şikayetçi gibi görünmezsin canım merak etme
müdürle mutlaka konuş o bir çözüm bulacaktır veli toplantısı bunun için var zaten karşılıklı konuşup bilgilenmek için isteğin gayet normal ben anaokulunda çalışıyorum çocuklar hep yedek elbise getiriyor biz değiştiriyoruz hatta bazen öğretmen kendisi değiştiriyor sen o çocuğa yetişene kadar ohoo
(7,714 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim içim rahatladi bir nebze
(1,178 puan) tarafından
Aynen bende müftülüğün kreşine verdim hurca kattım  baksirina kadar dursun istediler ismini yazdm üstüne
0 oy
(172 puan) tarafından
Normalde bırakılıyor diye biliyorum yeğenimin kreşinde kreşe yedek kıyafet bırakılıyor olur da bı  kaza olursa değiştirilsin diye çocuk bunlar sonuçta her an her şey olabilir. Yardımcı abla bu konularda zaten yardımcı olmak için orada
(7,714 puan) tarafından
Yani mantıklı olan bu zaten ben hep evde olamam ki aha yarın hastane isim var oldu ki kızımin başına bir iş geldi nasıl gelcem o dakika çok aptalca
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Bizim öğretmen de daha bir hafta oldu uyum haftası , okulu terk etti bugün derse 1 saat kala…

Çocuklarda üzülüyor tam bir alışmışken, Bakalım yeni öğretmenimiz nasıl olacak
(4,132 puan) tarafından
Aaa niye terk etti ki
(3,665 puan) tarafından
Artık yarın öğreniriz sebebini söylerlerse tabi
(7,714 puan) tarafından
Benim yeğenimin de ogretmeni değişti ben öbürünü seviyordum bunu sevmiyorum diyor şimdi . İlk haftadan neyde anlasamadilar da ayrıldılar acaba
(3,665 puan) tarafından
Hiç sorma ya sürekli başka öğretmenleri görünce,  Haklı olarak onları istiyorlar bizimki de alışabilecek mi bakalım olan çocuklarımız oluyor
0 oy
(236 puan) tarafından
Bizim öğretmenimizde kesinlikle isteyenlerden zaten o yaşta ki bir çocuk üstünü giyip çıkarabilir neden bu kadar dert etmiş ki öğretmen 
(7,714 puan) tarafından
Bende anlamadım çok saçma geldi
0 oy
(469 puan) tarafından
Bencede müdürle  görüşün bizde de aksine neden kıyafet katmiyorsunuz diyorlardı bizim bırak orda çalışanı çocuk terleyince ogretmenimiz degistiriyordu yedek her zaman katardim ahhh canım öğretmenim en iyi ogretmen bize denk gelmiş geçen yıl ve öğretmenimiz kızım haşlanmış yumurta sevmiyor dediğim halde belki yer diye ısrar etmiş kızımda kusunca hemen üzerini değiştirmiş bana soyledi hem kızım hem öğretmenimiz.vee normalde de saçları dağılsın toplardi da kendi cocuklariymis gibi ilgilenirdi
(7,714 puan) tarafından
Valla ben anlamadım bu öğretmeni bir de kadın yani daha anaç olur diye düşünüyor insan ama öylesi denk gelmedi
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Bizim kreş 2 defa alt üst değiştiriyor günde çocuk terliyor üstüne boya falan sicriyor diye 
(7,714 puan) tarafından
Özel miydi
(1,855 puan) tarafından
Özel canım sırf devletin anasinifina bu tür ihmalsizlik olur diye gonderemedim güvenip. Yazık çocuğa terler hasta olur .
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Mjdurle görüş direk bu konuyu, sacma tabi ki
(7,714 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Biz saklama kutusu içine kiyafet koyup dolaba koyduk ogretmeni öyle istedi 

Çok saçma çalışan anneler falan varsa çok çok zor 
(7,714 puan) tarafından
Aynen hadi ben yarım saate gittim calisan anne napsin
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Yedek kıyafet olmadan olurmu. Bizim öğretmenimiz daha doğrusu okul çocukların iç çamaşırını kıyafetini çoraba varana kadar koyduruyo. Geçen yıl kızımın en fazla 3 defa üstünü değiştirmişler hatta birini kendi öğretmenimiz değiştirmiş. Çocuk bunlar herşey olabilir altınada kaçırır, üzerinizde kirletir. orada birsürü çalışan var bu işin kurallarını bilerek çalışıyorlar bence okulla konuşun 
(7,714 puan) tarafından
Yani bende anlamadım ki çok aptalca bir kural olan çocuklara olacak yine o şekilde beklemek ne kadar hoş olacak çocuk dakikaları sayacak mahcup olacak gelene kadar
0 oy
(54 puan) tarafından
Çok saçma. Bizim hocamız çantasında mutlaka çorabına kadar yedek kıyafet bulunsun her gün dedi terlerse veya başka durumlarda biz değiştiririz sizin gelmenize gerek yok dedi valla 
(7,714 puan) tarafından
Ya olması gereken bence bu
0 oy
tarafından
Ya normalde hocalar ister yedek kıyafet koyun diye ben koyuyorum ogretmende saolsun baya iyi yani ama işte üstünü degistremez kızım çıkaramaz giyerse çıkarmasını yapamıyor ama altını çıkarır ki zaten kimseye gelse sen giydir demez öğretiyorum başkası degl sen yapacaksın yada hocaya dedim yapamazsa gelir ben degstirirm Allah'tan okul yakin
(7,714 puan) tarafından
Keşke benimki de yakın olsaydı ben çok nadir giydiririm uzun zamandır kendi giyer çıkartır kulağı tokası sıkışrsa gelir yanıma harici kendi dolaptan alıp giyiyor
tarafından
Maşallah en güzeli yaa bilmeleri gerek
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Herkes okula yakın oturup ev hanımlığı mı yapıyor ne kadar saçma. 
(7,714 puan) tarafından
Aynen öyle ne kadar düşüncesizce bir durum
0 oy
(991 puan) tarafından
Egoist insanlar işte. Çocuğun üstünü değiştirince bakıcı sanarlar beni korkusu o. Bende anasınıfı öğretmeniyim yeri geldi burnunu sildim yeri geldi üstünü değiştim. Ne hallerle karşılaştım. Yardimcimda yok tek başıma yaptım. Hiç gocunmadım. Sevmiyorsan yapma işini. Bunu yapınca neyin eksilecek.
(7,714 puan) tarafından
Allah razı olsun sizin gibilerden .
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Son zamanlarda çocukların başına gelen olaylardan dolayı böyle bir karar alınmış olabilir. Çünkü çocuklar olmayan bir şeyi olmuş gibi de soyleyebiliyor. Mesela benim bir öğrencimi amcası okula almaya geldi amcası tokat attı çocuğa. Ben adamın elinden kurtardım çocuğu giydirdim eve yolladim. Çocuk eve gidip öğretmen dövdü demiş. Allah'tan okulda kamera falan var da yani amcanın yaptığı ortaya çıktı. Sadece aileler çocugun uzerini degistirebilir diye karar alınmış olabilir o yüzden. Toplantı falan yapılırsa veya müdüre gidip gerekçesini sorabilirsiniz
(7,714 puan) tarafından
Canım çocuğum kendi giyip çıkartabilir zaten öyle bir durum yaşanması söz konusu değil ki öğretmeni ilgilendiren bir konu yok yani
(1,842 puan) tarafından
İşte buna öğretmen tek başına karar veremez. Ögretmenler kurul karariysa buna uyulur. Siz kendiniz bunları düşünmek yerine öğretmene gerekçe sorabilirsiniz
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Bizimki de koyun diyo olmazsa olmaz diyo 
(7,714 puan) tarafından
Mantıklı olan o zaten
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Degistrse ne olcak ozmn o.meslegi seçmicekti çocuğunuzu emanet ediyorsunuz sonuçta 
(7,714 puan) tarafından
Ya değiştirmesin benim çocuğum kendi değiştirir zaten ama ona da yasak koymuslar
0 oy
(14,613 puan) tarafından

kızımım gittiği anaokul  da kat görevlileri var Tek düze kıyafet giymişler İlk gördüğüm de mutlu olmuştum çocuklar illaki üstüme bir şey döktükleri gün olacak ark çarpar dökülür 

(7,714 puan) tarafından
Yani çocuk bu sonuçta her şey olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 416 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 476 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,539 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...