0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızım bir kaç gündür çok keyifsiz bu sabah ağlayarak ağzını gösterdi her yemekte çığlıklar atarak hiçbir şey yemiyor bu hastalık neden olur doktor ilaç yazdı ama ne olduğunu ve nasıl anlatacağımı bilmiyorum ağzı komple yarı kızım 2yasında

5 Cevaplar

0 oy
(7,268 puan) tarafından
6 7 günde kendi kendine geçiyor kızım sadece pipetle süt içebiliyordu 
(12,949 puan) tarafından
Anladim canim saolasin. Ya sali gunu okuldan geldi el bileklerinde hafif dokuntu vardi. P.tesiden basladi desem. Bu haftada p.tesi sali gondermesem carsamba gondersem bulasi gecermi acaba diyorum. Agliyo okula gidicem anne ne zaman gececek hastaligim diye uzuluyorum ya
(7,268 puan) tarafından
Kıyamam ya inşallah biran önce geçer bu tip hastalıklarda bulaş süresi 1 hafta diye biliyorum ama sen yinede bir Dr a sor istersen
(12,949 puan) tarafından
Ablam goturdu onunkide oldu bizden sonra. 3 gun demis doktor bulaş suresi ama ben ne olur ne olmaz diye gondermedim yinede. Bizimkide bana p.tesi bi daha gel dedi ama uzak saglik ocagi bi daha ikisiyle gitmiyim dedim
(277 puan) tarafından
Canım kusura bakma siteye cok giremiyorum yeni gördüm sorunu. Benim kızım okula gitmiyor canım daha 2yasındayz. Sizede çok geçmiş olsun çok iğrenç bi hastalık iyice toparlansn acele etme canım başka çocuklara da bulaşmasın. Benim kızımada parktaki çocuklardan bulaştı. hayır anneler niye bu kadar vurdum duymaz anlamadım madem çocuk hasta okula parka niye çıkarıyorsunız ben kızımı çok zor toparladım agzının içi yara doluydu muhtemelen katı yiyemez sıvı şeyler ver meyve suyu felan çok geçmiş olsun
(12,949 puan) tarafından
Saol canim. Bizim agiz iclerinde falan hicbisey yok sukur ya. Sadece oglumun elleri oldu. Valla gecen sali basladi. Park diye agliyo hic goturmedim. Annecim bak biz nasil aldik diyorum. Sendende diger çocuklara bulasir tamam diyo kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Post yukarı çok geçmiş olsun
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bu bir çeşit virüs, bir yerden kapmıştır. 10 güne toparlıyor. Ateş olabilir, el ve ayaklarına yayılabilir, aynı şekilde bez bölgesine de. Bizim doktorumuz tırnakları güçsüzleştirdiği için çinko takviyesi vermişti bize. Bir de kaşıntı olursa diye fucidin krem vermişti ama kaşıntı olmadı bizde şükür.
0 oy
(3,716 puan) tarafından
Biz geçirdik bir haftada iyileşti doktor aftoral ağız spreyi verdi o sprey iki günde ağzındaki yaraları geçirdi 
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Canım bulaşıcı bir hastalık parkta vs kapmış olabilir . Bize kreste bulaşmıştı. Yapicak hiçbir şey yok oba ilac tedavisi yok kendiliğinden geçiyor 10 gün sürdü bizim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aytencelik (4,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 439 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşraaaa (3,085 puan) tarafından soruldu

412,036 soru

12,403,630 cevap

44,534 kullanıcı

Kategoriler

...