0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (2,490 puan) tarafından
Yoldan geldik ne üstüm ne ev toplu idi hiç gelmeyen komşum geldi dedim seni sonra davet edeyim eşim diyor kapıya gelen geri çevrilmez bilemedim kimseye habersiz gitmem ben yani ayıp mı oldu bugün çağırdım tekrar çay drmledim diye oda gelmedi bilemedim

43 Cevaplar

0 oy
(2,168 puan) tarafından
Uzun bir yere giderken neden evinizi delli toplu bırakmadınız ki nasıl içiniz rahat ediyor kirli evi bırakıp günlerdir bir yerlere gitmeye 
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Benim halamın evli kızı İstanbul'dan İzmir'e halama gelmişti gittim yolda aradım geliyorum diye gelme dedi evli olan kızı diğer evli kardeşimde geldi bavulunu acicaz yarın gel yok öbür gün gel yok yok hafta sonu gel dedi TM dedim yoldan geri döndüm eve ve bir kaç ay gitmedim arayıp özür diledi normalde halam olsa yapmadı boyke bişi halamın tekefonunu kizi açtı dengesiz evlerinin oradan geri döndüm müsait olmadıklarından değil ha dengesizin biri halamın kızı sürekli bir afra tafta müsait değiliz dese alinmazdim bu gün git yarın gel yok yarın gelme onur gün gel yok yok hafta sonu gel demesine sinir oldum müsait değiliz canım ben seni ararım dese hiç sorun yok tü benim açımdan 
0 oy
(441 puan) tarafından
Boşver iyi yapmışsın sınır çizmişsin. Keşke ben de yapabilsem 
0 oy
tarafından
Genel olarak evim asla dağınık olmaz ama oldu ki böyle birşey geldi başıma , abla geç otur hemen bir toplayayim etrafı derim geri çevirmem yani 
0 oy
(139 puan) tarafından
Valla hiç ayıp fln değil yaptığın canım. Bende olsam aynısını yaparım. 
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Müsait lik durumunu sormadan gelen biri için dağınıkmış pismiş hiç umrunda dahi olmaz gelen bunu bilerek gelir zaten bir kere başıma geldi ya evde kedi tüyü vardı dedi dedim erken saate müsaitlik sormadan gelen biri bunuda tahmin etmiştir her an misafir gelecek diye dip köşe giremeyiz malesef dedim daha ne ağzını açtı nede sormadan gelebildi ben her dakika süpürge açamam yada o an süpürgeye sıra gelmemiştir saat uygun değildir oyüzden sinir olurum çat kapı gelene hatta böyle yapan bir kaç kişiye delikten bakıp gitmesini beklediğim bile oldu ben kimseyi haber etmeden misafir etmek zorunda değilim insanlar saygı göstermesini öğrenmeli eşimle kavga etmişimdir yorgunumdur işim vardır hastayımdır vardır da vardır yani 
0 oy
(818 puan) tarafından
Kauinvalidem gelmisti hatta yataklar falan acikti kabul etmedim gayet normal birsey haber etmeden gidilmez biryere oğlunun evi olsa bile
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Kapiya cat diye gelen misafiri sevmem. Gelir derki su gun musaitsen geleyim. Kapiya dayanmak nedir hangi zamandayiz
0 oy
(107 puan) tarafından
Ya bende sevmiyorum habersiz pat diye gelinmesini . Yakınım olur anne görümce kaynana vs neysede arkadaşdir komşudur arayıp soylemesi lazm önden yoksa bende istemem benimde sürekli gelen bı komşum var artık alıştı önce mesaj atiyo uyaniklarmi geliyimmi diye öyle geliyo alınganlık yok kadinda bikere geldi eşimde evde don atlet müsait değiliz kusura bakma dedim gitti ben banyoya gircek oluyorum yine aynı delikten bakipda sesleniyorum bazen açamam diye gidiyodu artk haber veriyo genelde 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bu evimin daginikligina bağlı. Eğer gerçekten daginiksa baya tabiki davet edemem. Başka gün ayarlayıp çağırırım hemen. 
0 oy
(896 puan) tarafından
Çatkapı gelen aile dışından biriyss reddederdkm ben de.
0 oy
(417 puan) tarafından
hic de buyur edemem valla kim geliyorsa aramali zaten her calan zili de acmam ben 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
İlk evliyken annemlere supriz diye haber edmedn giderdik  bı anda bu böyle bir kaç kez sürdü annemin suratı asıldı.ensonunda habersiz gelmeyin dedi bana ben evde ya pijamayla dururum yemeğim olmaz gelirken msj atda gel dedi.zoruma çok giddi bi sure gidmedim.suan 2 bebek var annem evde olmadığında erkek kardeşim evi dagitinca gidiyorum.
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Kapıyı hiç açmam sanırım 
0 oy
(16,549 puan) tarafından
Yıl olmuş 2024 hala  habersiz davetsiz giden birileri varsa kapıda kalmayı hak ediyorlar bir Alo müsait misin demek zor olmasa gerek 
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Kapıdan çevirmen ayıp olmuş braz
0 oy
(6,021 puan) tarafından
Gelmedi madem daha cagirmazsin.  Pasa gönlü bilir.  
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Gelmiyorsa gelmesin eve yeni gelmişsiniz bıraksın bikac gün geçsin yani
0 oy
(12,571 puan) tarafından
Ben buyur derim ev hali kusura bakma der kahve ikram ederim sonrasında o ayıplarsa onun ayıbı
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Ben buyur ediyorum koy yerindeyim kimsenin evi kusursuz temiz ve toplu degil ilk zaman bende sorun ederdim ama şimdi saldım kimin ne dediği zerre umrumda değil 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 235 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (559 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 215 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 2,474 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 270419gokce (1,825 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,185 göst.