0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar Yeni evimize geçeceğiz inşAllah az bir eksiği kaldı onu bekliyoruz.. yeni ev deyince sanki herşeye yeniden başlıyor hissi geldi.. Evi fazla doldurmak istemiyorum çok eşya seven biri değilim az olsun öz olsun sade olsun herşey istiyorum hem temizliği de kolay olur diğer türlü ne kadar çok eşya olsa ev o kadar karışık geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??? 

10 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Oncelikle hayirki olsun canim ,bende oykeyim yaa bzn durduk yere esya atiyirum nefret ediyorum ivir zivir kalablktan
(181 puan) tarafından
Boş yer kaplıyor gerek yok fazlasına canım ihtiyacım kadar yeterli
-Reklam-
0 oy
(4,417 puan) tarafından
Hayırla sağlıkla oturun canım inşallah aynı benim kafadansin az eşya çok huzur hiç sevmem çok eşyayı ohh mis gibi olur ferah ferah
(181 puan) tarafından
Öyle gerçekten bazen bir yere gittiğimde eşya çok oluyor ev karmakarışık geliyor hemen daraliyorum :)
(4,417 puan) tarafından
Aynn yaaa üstüme üstüme gelir sanki hersey
0 oy
(8 puan) tarafından
Kesinlikle az eşya tercihimdir. Dekorasyon konusunda da evim çok sade gereksiz bulduğum süs eşyası yoktur 1-2 tane dışında mum bile yoktur evimde. Eşya ne kadar çok olursa hepsinin temizliği o kadar zor oluyor ayrıca göz yoruyor 
(181 puan) tarafından
Öyle tabi sizin cocuklugunuzda da evleriniz çok eşyalı miydi
(8 puan) tarafından
Annem zevkli kadındır gençliğinde de öyleydi halen öyle, ben küçükken evimizdeki mobilyalar çok güzeldi ama çok çeşitli süs eşyaları vardı mesela bana göre gereksizdi fakat annem severdi öyle şeyleri. O zaman da hoşlanmazdım kalabalıktan
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Kirayamı geciyorsunuz satinmi aldiniz canim
0 oy
(18,122 puan) tarafından
Aynen senin gibi düşünüyorum. Ama basaramiyorum
0 oy
(799 puan) tarafından

Hayırlı olsun güzel günler geçirin yeni eviniz sağlık mutlu huzurlu maddi manevi zenginlikle olsun canım :) 

Bence de çok eşya boş eşya . Annemin de o kadar çok eşyası var ki mesela ıvır zıvırı ev toplanmıyor bazen biliyor musun birde evi çok büyük çok zor oluyor az eşya öz eşya :) 

0 oy
(9,391 puan) tarafından
Güle güle otur canım darısı isteyen herkese ben de az eşya hem temiz görünür şimdiki evlerde malum çok geniş olmuyor doldurmaya gerek yok
0 oy
(9,656 puan) tarafından
Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim insallah cok sevindim bende ayni fijirdeyim fazla esya insana eziyet baska bisey degil 
0 oy
(3,469 puan) tarafından

Bir şeyi çok beğendiğimde önce nereye koyabilirim onu düşünüyorum :D yerim yoksa beğensem bile almıyorum. Ben de yeni eve geçtim vestiyer banyo dolabı kiler vs yok diye dolaplar aldım, sanırım ağaçlar yeni yetiştiriliyor ekimde kargoya verilecek :D

0 oy
(12,862 puan) tarafından

Ben bunu bilerek başta az eşya aldım her şeyin bi yeri vardır eger bi eşyayı koyacak yer bulamazsam gözden çıkarırım  :D

1 sene oldu bende taşınalım sürekli onu oraya onu oraya yapa yapa oturttum çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 189 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Oldu o zaman (3,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 686 göst.
0 oy
8 cevap 353 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 289 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu