0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar ne olur yardım edin yaklaşık iki ay önce bakliyatlarim kutlanmıştı ve kelebeklenmisti evde ne kadar kuru bakliyat baharat ne varsa atmıştım bugün yatak odası ve koridor tavanında 20 ye yakın kurtçuk gördüm beyaz küçük solucan gibi bı kaç gündür küçük kelebekler gibi şeyler de var iki gün sonra memlekete gidecez biletler herşey hazır bir ay yokuz yarın sirkeli suyla yatak odasını dip köşe temizleyecem ama ne yapayım ya bana akıl verin kafayı yiyecem ev haram gibi geliyor bana sürekli evi de temizliyorum evim de temizdir ama neden ya 

12 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
Bence 2 gün var gitmene evini ilaçlat git
(303 puan) tarafından
Bilmiyorum ya ilaçlamaylla geçer mi bunlar bide daha çok işim var bavul hazırlığı çocukların hazırlığı
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
Yokmu bilgisi olan ya
0 oy
(107 puan) tarafından
Dolaplarda da kurtcuk olabiliyor canım ahşap dolap içlerinde. İçlerini yiyebiliyorlarmis. 
(303 puan) tarafından
Yarın hepsine bakacam canm
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Evini ilaçlar git en güzeli dönünce detaylı temizlik yaparsın 
(303 puan) tarafından
Normal böcek ilacı mi
(1,754 puan) tarafından
Muhtemelen öyledir
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Yatak odasında yün kıyafet yada yorgan yastık varsa büyük ihtimalle oraya yumurtladı güve.onları 3 gün balkonda beklet güneşte giderken topla .
(303 puan) tarafından
Bütün yataklar hepsi yatak odasında zaten cuma günü çıkacaz bide daha çok işim var
(303 puan) tarafından
Bide o güveler mi kurtçuk oluşturuyor ordan tavana nasıl oluşturdu gitti aklım almıyor ya
(1,307 puan) tarafından
önce kurtcuk sonra kelebek oluyorlar işte minik minik yumurtluyor benim gozlemledigim
(2,808 puan) tarafından
Nereyi açınca çıkıyorsa oraya el at canım . Yün yastıklar felan varmı yorgan yatak hep oralara gelir . Ya pencere önüne at hava alması lazım o dolabıda açık bırak sürekli
(303 puan) tarafından
Yorganllarrim çok var ya balkonum da yok kapağı açık bırakayım o zaman
0 oy
(3,639 puan) tarafından
Gitmeden önce bakliyatlarının kalanlarını buzdolabına koy
(303 puan) tarafından
Öyle yapacam canm
0 oy
(14,291 puan) tarafından
Annem bir kere kapalı balkonda cevizleri koymuş benim yanıma geldi uzun kaldı eve gidince balkon kurtçuk olmuş Cebiz felan var mı sizde 
(303 puan) tarafından
Yok geçen iki ay önce pirincim kurtllandi baktım fasulyelerimde kelebeklenmis tiksindim bütün ezraklari baharatlari hepsini attım
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Kendin ilaçlama direk dip köşe ilaçlattir
(303 puan) tarafından
Şuan ilaclatma gibi bı durumum yok maalesef yarın dip köşe temizleyecem ama yinne de içim hiic rahat degil
(2,608 puan) tarafından
Benim ahşap dolapta da oluyor bende çözüm bulamadim
(303 puan) tarafından
Benim ahşap dolabım yok hepsi MDF onlarda da oluyor mu acaba senin tek çözümün dolabı çöpe atman galiba canm
(2,608 puan) tarafından
Kıyamıyorum ki babam yaptirmisti büyük bi de
Bende kapağını açık birakiyorum
(303 puan) tarafından
Anladım canım nedir bu çektiğimiz yya
0 oy
(1,307 puan) tarafından
benim cevizin içi kurtlanmis geçen gün irmik ve ince bulgurda illaki bı yerlerde birşey guvenlenmis seninde 
(303 puan) tarafından
İnce bulgurum da iki ay önce kelebeklenmisti hepsini attım evde bişey kalmadı ki
0 oy
(332 puan) tarafından
valla öncelik evdeki o kurtçuk yapan sebebi buldum canım o da bı bakliiyattanmis attım bende cöpe sonra tavanda vardı bizim hep mutfağın sadece makinayla çektim sildim dolapları falan bidaha olmadı sonra zaten badanada etmiştik evi daha o gün bugündür yok çok şükür bide ben bakliyatlarimi hep buzdolabima koyuyorum tuhaf gelebilir ama kurtlanmasin diye bu yöntemi uyguluyorum artık hiçte sorun yaşamıyorum 
(303 puan) tarafından
Tuhaf gelmiyor canm haklısın bende İstanbul'da oturuyorum burası nemli bakliyatlarim iki ay önce kutlanmıştı o yüzden iki aydır bende dolaba koyuyorum bende yarın dip köşe temizleyecem inşallah bende kurtulurum
0 oy
(356 puan) tarafından
Patatesin ev içindeyse ondanda oluyo balkonun varsa balkona al
(303 puan) tarafından
Patatesim evin içinde balkonum yok ama orda bişey yok
(356 puan) tarafından
Patatesin kendinde bişey olmuyo zaten ama olduğu yerde kelebeklenme oluyo benimde öyleydi patatesi dışarı aldım kurtuldum
(303 puan) tarafından
Bilmiyorum canm balkonum yok o yüzden patatesim içerde Inan sabah 7 den beri temizlenmedik yer bırakmadim şimdi oturdum pert oldum bide üç çocukla dolapları da sirkeli su ile sildim sadece kutuda açılmamış bulaşiklarım vardı kutunun üstünde bı tane gördüm nerden geliyorlar anlamadım
(356 puan) tarafından
Bende senin gibiydim sürekli sil süpür yapıyordum bakliyatlarım buz dolabında olmasına rağmen sonra bizim burda patatesci vardı oraya patates almaya girdim bi baktım her yer kurtçuk kelebek dedim ne kadar çok var niye böyle diye orda ki abi söyledi patates depolarına giremezsin kelebekten diye patatesleri balkona aldım kurtuldum çok şükür
(303 puan) tarafından
Keşke balkonum olsaydı da koysaydim ama yok malesef
0 oy
(13,437 puan) tarafından
İlaçlat kesin çözüm bileti bi kaç gün erteleyin 
(303 puan) tarafından
Malesef ertelemeli bilet değil 2 yıldır gitmedim aileme bileti de kaciramam
(13,437 puan) tarafından
Yarın hemen ilaçlar o zaman canım zaten ilaçlanınca eve girilmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.