Kızlar birkaç ay önce tanıştığım bir arkadaşım var 3 ay önce falan ben evine gittim neyse sonrasında sen de bir gün benim evime gel dedim bana dedi ki ne zaman davet edersen o zaman gelirim ben de 2 ay öncesinden yani o davet ettikten sonra davet ettim. bir gün dedi ben gelemem dedi yol şöyle çocuğum var işte hani gelemem pazar günü eşim beni bırakır. pazar günü oldu tekrar dedi gelemem vesaire. benimde zoruma gitti dedim ki ailemin yanına gideceğim dedim gelince dedim tekrar seni çağırırım yani zoruma gittiği için aslında çağırmak istemedim öyle bir bahane uydurdum.neyse izine gittik bana dediki gelince çağır özledim senide dedi bende olur tabiki dedim.geldik ben yazdım pazar günü dedim ki gelebilir misin? gelirim olur dedi çocuğum dedi okula gidiyor dedi 08.00 5 dedi ama dedi ben sana bir gün uğrarım dedi uğramadan önce de haber veririm dedi ben haber vermesini söyledim. neyse ben bu hafta diye düşündüm dedim ki hani gelir çünkü o da ne zaman geleceksin gel de geleyim sana dedi ben de bu hafta gelir diye bir sürü alışveriş yaptım ama bugün Çarşamba oldu hala bir ses yok ee Perşembe desem yazacak gelmeden 1 gun önce haber ver dedim bide yarın kaldi yani sonuçta davet etmişim işine geldigi gibi gelinmesini sevmiyorum ayıp yani elimde olur olmaz belki bide sanki dalga geçiyor gibime geldi davet etmişim abi çocuğun okulda çık gel ne bu üşengeçlik.biri bana gel dese Max 2 gün aksatirim çünkü elinde olur olnaz diye düşünürüm kendisi de beni davet etti aynı gün elim dolu bir sekilfe gittim.cumartesi pazar da zaten gelmez çocuğumu gezdiriyoruz hafta sonları dedi gelemem dedi.hafta içi bekliyorum yani ama hala bir tık yok yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım