0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,443 puan) tarafından
Kızlar birkaç ay önce tanıştığım bir arkadaşım var 3 ay önce falan ben evine gittim neyse sonrasında sen de bir gün benim evime gel dedim bana dedi ki ne zaman davet edersen o zaman gelirim ben de 2 ay öncesinden yani o davet ettikten sonra davet ettim. bir gün dedi ben gelemem dedi yol şöyle çocuğum var işte hani gelemem pazar günü eşim beni bırakır. pazar günü oldu tekrar dedi gelemem vesaire. benimde zoruma gitti dedim ki ailemin yanına gideceğim dedim gelince dedim tekrar seni çağırırım yani zoruma gittiği için aslında çağırmak istemedim öyle bir bahane uydurdum.neyse izine gittik bana dediki gelince çağır özledim senide dedi bende olur tabiki  dedim.geldik ben yazdım pazar günü dedim ki gelebilir misin? gelirim olur dedi çocuğum dedi okula gidiyor dedi 08.00 5 dedi ama dedi ben sana bir gün uğrarım dedi uğramadan önce de haber veririm dedi ben haber vermesini söyledim. neyse ben bu hafta diye düşündüm dedim ki hani gelir çünkü o da ne zaman geleceksin gel de geleyim sana dedi ben de bu hafta gelir diye bir sürü alışveriş yaptım ama bugün Çarşamba oldu hala bir ses yok ee Perşembe desem yazacak gelmeden 1 gun önce haber ver dedim bide yarın kaldi yani sonuçta davet etmişim işine geldigi gibi gelinmesini sevmiyorum ayıp yani elimde olur olmaz belki bide sanki dalga geçiyor gibime geldi davet etmişim abi çocuğun okulda çık gel ne bu üşengeçlik.biri bana gel dese Max 2 gün aksatirim çünkü elinde olur olnaz diye düşünürüm kendisi de beni davet etti aynı gün elim dolu bir sekilfe gittim.cumartesi pazar da zaten gelmez çocuğumu gezdiriyoruz hafta sonları dedi gelemem dedi.hafta içi bekliyorum yani ama hala bir tık yok yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çağırmayı bırakmalıyız bence öyle bi durumda. Yani ne gereği var ki ısrarın? Gelmek isteyen müsait misin diye sorup gelir zaten, istemeyen bahaneler uydurur durur
(1,443 puan) tarafından
Bak sanada ısrar gibi gelmiş ama ben kendim uzaklaştım zaten aileme.gidiyorum dedim sonra gel evine gelicem dedi gelirsem çağırırım dedim ayıp olmasun diye cagirdimda ama yazmam yani haftaya ben gelyim dersede tum.kapilar kapalı bu hafta bekldim ben
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Canım ben bu kişinin arkadaşlığını pek sevmedim bunu elerdim açıkçası, Sadece merhaba merhaba yeterli
(1,443 puan) tarafından
Kız bana ben özledim gelicem dedi kendisi istedi gelirim falan ozledimde dedi tamam buyur gel dedim bilmiyorum bendemi hata cagirmakta suç olmuş heralde şimdi millet ne acayip ya
(3,666 puan) tarafından
Ayarsız işte  
0 oy
(5,070 puan) tarafından

Bahane uyduran bir insan gelmek istemez. Kendimden biliyorum:) o yüzden ısrar etmenin anlamı yok bence sende geri çek kendini 

(1,443 puan) tarafından
Canım ben çekmiştim zaten kendisi geleyim edeyim dedi ee buyur dedim yani başkada ne desem ki zaten yazmazsa silerim numarasını biter gider
(5,070 puan) tarafından
Aynen bencede öyle yap
0 oy
(18,487 puan) tarafından
Bir kez çağırırım işi çıkar ikinciyi derim gelmezse bir daha çağırmam beni sana geleyim diye aradığında da müsait değilim derim  bitti 
(1,443 puan) tarafından
Zaten haftaya ya da diğer hafta geleyim derse yok yani silerim numarasını bitti gitti kadin aşırı üşengeç önceki seferde bize gel dedim kızimla.ayakta minibüsle nasil gelicez dedi gelme o zaman yani gelemeyecek sen bari gelemwm de bana yaziyor gelde evine geleyim diye hani nerde elde var sıfır lafla icraatı bir değil ona sinir oluyorum
0 oy
(2,949 puan) tarafından

Evime cagirdigim komsular oldu ama baktım beni çağıran yok ?  Ben sora tenezzül etmedim ama davete icabet ettim.

Böyle beni oyalayan kişiye de bukadar ısrar etmem herkes bı değişik o yüzden saldım ben bence sende boşver :))
(1,443 puan) tarafından
Bende öyleyim inanki dün bi komşuya gittim sağolsun çağırdı yine ama keske cagirmasaydi dedim o kadar sinir oldum millet niye bi acayip olmuş anlamiyorum duzgunu hicmi bulunmaz ya bende zaten kendi bilir dedim.yolladim.yazik yani emeğime acıyorum
0 oy
(956 puan) tarafından
Bence boşver sen yazma artık eğer bu seferde gelmezse bir daha gelmek istediginde bende müsait değilim de
(1,443 puan) tarafından
Yok canım yazmiycam zaten kaç yaşındaki insan akil mantık var gelemiyorsa ben onun keyfini bekleyemem iyi hoştur ama aşırı tembel biri bende boyleleriyle ugrasamam kaç sefer davet ettim ama bu hafta çağırdım bekliycem cumaya kadar sonra gelyim edeyim yok benim elim daralicak belkide agirlayamayacagim insan herşeyi düşünür ona görede gelir yani

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 810 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 711 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 836 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Citipiti (4,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 669 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,207 soru

12,377,445 cevap

42,951 kullanıcı

Kategoriler

...