0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Selam ,eşim kök ailesine olan bağlılığı yüzünden beni kendinden soğuttu, evlendiğimiz günden beri tek kavga sebebimiz ailesi, buraya detay yazıp sizi de sıkmayacağım sadece şunu söylemek istiyorum 2 ay öncesi kadar ailesinden birisi bana saygısızlık yaptı ben kendimi tabiki savundum fakat eşim beni değil ailesindeki o kişiyi haklı buldu beni savunmadı. Desteğini hissedemedim ve o an aşırı zoruma gitti ve çok soğudum açıkçası. Üzerinden aylar geçti ama hala içten içe ona öfke uzaklık soğukluk hissediyorum, belli etmemeye çalışıyorum ama eskisi gibi sarılamıyorum öperken bi şey hissetmiyorum, belki düzelir belki unuturum diye bekliyorum ama geçmiyor, ne yapmam lazım sizce? (Not: konu ailesi DIŞI olunca dünyanın en merhametli en sevgi dolu en anlayışlı insanı, o yüzden koparmıyorum ama konu ailesi olunca beni çok kırıyor) Var mı böyle sorun yaşayanlar? Hatta bu konudan evliliğini bitiren var mı

12 Cevaplar

0 oy
(1,783 puan) tarafından
Boşanma aşamasına defalarca gelip gidmemdim direndim 4 yıl oldu ama ufakdan toparlanıyor eşimde 2 bebem var ben gorusmuyorum aramam sormam benim buldum çözüm onları yok sayıyorum eşim gorusebilir konuşabilir giddimizdedeen fazla 3 gün dururuz yoksa kedi köpek gibi oluyoruz 11 aylık bebeğime düşmanca laf sokar  o ne anlar lafdan kit beyinliler benden yüz bulamadıkları içi  gelemiyorlar gelsede maksimum 3 saat dururlar benim fikrim bu ayniseyler yasandi zorlu yollardan gecildi
(13 puan) tarafından
Allah huzurunuzu eksik etmesin inşallah, ben laf söylesem de, soğuk yapsam da anlamamazlıktan geliyorlar duymamazlıktan geliyorlar gelip 1 ay kalıyorlar (farklı şehirde yaşıyoruz )
(1,783 puan) tarafından
Benimkiler de öyleydi dışını göster biraz yoksa yüz bulurlar cicun varsa bırakma dagtma yuvan
(51,324 puan) tarafından
1 ay ne ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende yasadim ama resti cekince duzeldi 
0 oy
(138 puan) tarafından
5 yıl olduk şükür  ilk dört yılının içine ettiler sabrettim esimin hatrina sustum en son sabrım taştı sokak ortasında bağıra bağıra ağzıma geleni saydım haksızlıkları bitmedi eşimde arkamda durdu ve bunu ilk defa yaptı şimdi görüşmüyoruz eşimde sadece telefonda görüşüyor bu kadar oh be dünya varmış dedim 
0 oy
(605 puan) tarafından
Benimkide kendi ailesini eleştirir ama sen bişey söyle hemen korumaya geçer. Bişey diycek olsa lafı ağzına tıkarım bana anlatma derim. Biz soğuduk ve ben çözüm yok diye artık umursamıyorum. Eşim bana yaklaşmaya çalışsada benim içimden gelmiyo. Çünkü önceliği ben değilim sensin desede yaptığı şeyler kırgınlıklar unutulmuyor. Umarım çözüm bulursun
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm senin ailen şöyle böyle deme öncelikle cunki ailesinin ne mal olduğunu eşin emin ol senden çok iyi biliyordur.sadexe başkalarının demesi onu tersine davranmasını sağlıyor.birak kendi haline bırak onlar seninle uğraşsın ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama benm de eşim ilk zamanlar öyleydi toz kondurmazdi ben söylerdim bana derdi ki sen yanlış anlamissn yok sen in psikoloji bozuk yok annem şaka yaptı falan diye.simdi kendi biliyo ne olduklarını hatta kendi yeri gelince diyo bunu bunu yaptılar diye akışına bırak sen eşinle iyi ol sen iyi oldukça onlar sana satacaklar sen onları ağzına almadıkça onlar ağzına alacak burunlarını sokacaklar.esin zaten bakacakki sen değil onlar ugrasiyo otomatikmsn uzaklaşacak aileden
(605 puan) tarafından
Post sahibi değilimde aynı şeyleri yaşamışız ama ben eşimden çok soğudum eskisi gibi olamıyorum hep onları savunurdu abuk subuk şeyleri bile
(388 puan) tarafından
Canm sabırlı olmak gerek erkek milleti artk başka bir ailesinin olduğunu anlamıyor onlarda o kapasite yok Rabbim kıt yaratmış onları bende çok çektim inan soyluyordum söylüyordum anlatamiyordum ama artk dedim boşver kendi görsün ne *** yerse yesin.oyle de oldu çok şükür
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Anlattiklarindan kendimizi gördüm eşim dünyanın en merhametli insanlarından diye hep içimden söylemişimdir bana karşı kızıma karşı etrafımızdakilere karşı hep dört dörtlük bir insan bizimde tek sıkıntımız aile 5 senedir evliyim hicbisey yüzünden kavga etmedim ama ailesi yüzünden defalarca tartıştığımiz oldu hatta geçenlerdeki olayı anlatayım amcamın kızının düğünü vardı dedim ki gideyim ailemide özledim 1 git dedi düğünü yap aileni gör bir hafta on gün kal gel bayramda gelmisitim oyuzden çok kalmak istemedim sonrasında ailesine dediki düğün varmış gitsin kalsın gelsin yok dediler bahaneleri de hamileymişim okadar yolda rahatsız olurmuşum kanamam varmış zaten bilmem ne ne ne dedim sen bana git dedin şimdi onlar gitme diyor bana diyorki haklılar yol uzak gitme fln birsuru kavga ettik haklı olduğumu biliyor kendilerinin haksız olduğunu biliyor ne arıyorum ne soruyorum birkere demedi sen niye aramiyorsun yada seni arıyorlar niye acmiyorsun demedi çünkü haksız olduklarını biliyor ve bu halde hâlâ onları haklı buluyor bu durumdan bende çok sıkıldım gerçekten hiçbirsey böyle devam etmeyecek dedim ne anlamda söyledin diyor boşver dedim zamanı gelince anlarsın 
0 oy
tarafından
Kaynana kayınpeder için koca bosanmaz güzel kizim. Ailesi ile ilgili iyi yada kötü bir yorum yapma sessiz kal.
0 oy
(51,324 puan) tarafından
kirildiginda gönlünü almadigi icin o yaran kabuk baglamiyor kendini sonuna kadar hakli goruyosun bu yuzden sende alttan alamiyorsun  

sebep neydi o olayda peki 
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Valla ilk zamanlar farklı oluyorlar sonra aile delisi oluyorlar canım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 

İki gün önce ailesini yerden yere vurur bana laf soyletmezdi şimdi ölüyor onlar için 

Herseyi yaptilar naptilar sana diyor
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Böyle bir şey hissetsem Bırak 2 ayı 2 saat bile dayanamam hemen söylerim benc2 senin yapman gereken bu konuyu açmak 
0 oy
(398 puan) tarafından
Ailesinden yediği kazıklara doyqmayan ama yine de onları savunan eşim geldi gözümün önüne. Memlekete gidince adam ailesiyle bir olup beni dışlamaya ezmeye çalışıyor düşün. Başına ne gelirse gelsin beni suçluyor mesela abisi onu dolandırıyor beni suçluyor. Onun gözünde günah keçisiyim ama tabiki kendimi ezdirmiyorum ezdirmeyeceğim. Eşimden de aşırı soğudum ama unutmaya çalışıyorum en ufak şeyde tekrar başa dönüyor duygularım. Saygım da azaldı iyice. Mutlu olmak varken mutsuzluğu seçiyor madem doya doya yaşatmak lazım 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Valla benm esim kadr anneci aileci yoktur heralde zamannda cok cektim maasi alir oldgu gibi ailesine yedirir ben ve kizim ac beklerdi o bu bisiler getirsnde bizde doyalim diye.ailem bisiler yapardi abim saolsn el atardi cok cektim bacim sana anlatamam oyle boyle degil.somra cezaevine girdi ben 2 bebekle ortada kaldm ailesi istemedi beni kucugudw 17gunluktu dusun.sonra tabi kaynna olur olmadik iftiralar dedikoduler yapti.okey oynarken orda adamin birine benm numarami vermis bende adam bana mesaj atnca tabi numarmi kimden aldn vesaire sordum adam okeyden nese dedi şok oldum esim cikinca gosterdm mesajlari bak o cok deger verdgn annen senin namusunu basklarina vermeye calisiyor dedim.ogun bugundur bilmem ailesine paea yedirdgni beni ezdirdgni onda sonra duzeldi yani ailesi bana agzini acik tek kelime bile edemez korkularndan.yani erkeklerin bazi konularda gozleri acilmasi icn bisileri gormesi gerekiyor kuzum yoksa isin zor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 244 göst.
+1 oy
11 cevap 421 göst.
9 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 674 göst.
+2 oy
42 cevap 953 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu

408,338 soru