0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından

image

buyuk kızıma MDF beşik almıştı eşim okdr alma dedim hem çok büyüktü hemde kızım durmadı bir yaşına kadar zor kullandi hep çıkıyordu falan çöp oldu park beşik aklımdaydı çok pahalı eşim ikinci el istemedi bunu aldik zaten bir bir bucuk yaşına kadar zor yatıyorlar dedi dyer beşik ler 1500 üstü buna paramız ancak yetti inşallah pişman olmam inşallah 

32 Cevaplar

+4 oy
(725 puan) tarafından
İptal et 2. El park beşik al 
(5,867 puan) tarafından
Eşim ikinci el almak istemedi dedi artık almışız 1 yastan snra bebek durmuyor dyor
-Reklam-
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Aslında ikinci el bir beşik çok iyi olurdu sadece yatak yeni alirdin. Bu beşikler çok kucuk ayağa kalktığı zaman kullanamazsin 
(5,867 puan) tarafından
Ayağa kalkınca ne oluyor mesela
(766 puan) tarafından
Aşağı düşüyor hatta 6 aydan sonra çok kolay düşüyor
(3,191 puan) tarafından
Bu beşikler çok alçak düşebilir canim, komşum almıştı ondan görmüştüm 7 aya kadar kullanırsın sonra sığmaz bebek
(5,867 puan) tarafından
Hadi canım çok mu alçak içi niye
(3,191 puan) tarafından
Evet çok alçak malesef
(766 puan) tarafından
Çok hafif ağırlık olmayınca kayıyor
(5,664 puan) tarafından
bu anne yani besik alcak bir karis ancak .  kaliyor bebek 4 ay yatio . 5. 6 aylar donmeye vaslayinca uyanio. carpio saga sola
(5,867 puan) tarafından
Ama MDF beşikte öyle çocuğum hiç uyuyamiyordu bir yasina kadar bile sürmedi eşim oyuzden idareten alak dedi bir yasa kadar kullansaydik bize yeterliydi
(5,664 puan) tarafından
park besik en kullanisli. iki katli. bebekken yukarda yatip sonra asagi indiriyosun. 3 hatta 4 yasa kadar bile yatar.
(766 puan) tarafından
Mdf kullandim, bir yani duvar bir yani yatak sallaması çok rahat en az 4 yaşına kadar yatıyor
0 oy
(6,274 puan) tarafından
Bunda ancak 6 7 ay yatıyor bence park beşik daha iyiydi 
(6,274 puan) tarafından
Çok az farklı olanı almıştık kızım park beşikte yatmadı ilk başlarda diye 7 aylık olunca yan dönüyordu beşik düşer diye sökmüştük
(5,867 puan) tarafından
Evet bir yasa doğru çok hareketli oluyorlar büyük kizim 4 yaşında yerde yatyor hep kıpır kipir
(13,106 puan) tarafından
Park beşiği de 5 yaş diyorlar ama kızım 16 ay yatti
(6,274 puan) tarafından
Çift kademeli olanlar çok daha uzun süre kullanılıyor kızım 3 buçuk yaşına kadar yattı depremde kırıldı yoksa daha yatardı
(13,106 puan) tarafından
Cift kademeliydi ama kendini baş ucuna toplandı donemedikce de uyanırdım o yüzden karyola aldım onda yatıyor şuan
0 oy
(2,158 puan) tarafından
Bu fiyata böyle bir beşşik almazdım ben ikinci el bir sürü tertemiz beşşikler var 
(5,867 puan) tarafından
Yaa eşim dedi hasarli falan çıkar başkası kullanmış boşver dedi hata dedim ikinci el bakak yok dedi
(2,158 puan) tarafından
Olur mu öyle şey sıkıntılı ise zaten yazıyorlar açıklamaya şurası kırık VS diye
0 oy
(18,421 puan) tarafından
Bunda da 7 8 ay ancak yatar

Yatağın icinde dogrulmaya kalkmaya basliyolar çünkü o aylarda. Ondan sonra güvenip de yatiramiyosun. Düşer diye. Ama park beşik öyle değil 3.5 yaşına kadar kullandı oğlum. Daha da kullanırdı. Küçük kızımı ona geçirdik. Oğlum büyük yayakta yatiyo artık.
(5,867 puan) tarafından
İşte paramız buna yetti çok pahalı hep 2 buçuk 3 buçuk arası
(18,421 puan) tarafından
Doğrudur dostum bı de 4.5 yıl önce 850 ye falan almıştık. Şimdi dediğin fiyatlar olmuştur.
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Bence iptal etmelisin 9 aylık oğlum bundan düştü benim. Misafirlikte kullandık birkaç gün. İkinci el beşikte sıkıntı olmaz. Ben de baktım ahşap beşikler 800 900 ikinci el var sonuçta içinde yatan da bir bebek. 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bende kullandım baya kullanışlı oldu aslında ama 6. Aydan sonra sığmıyolar ağırlaşıyor ayağa kalkmaya çalıştı düşmeye doğru yetiştim kac kere kaldırdım hemen park beşik aldım bir tane o kadar da pahalıya değildi 2200e gayet iyi orta kaliteydi
0 oy
(682 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 yaşına doğru döndü kalkmaya başladı yerinden aynısı değildi ama benzerini 1 yaşa kadar kullandık ama arkadaşım aynısını 6 aya kadar kullanabildi .Park beşikler minnakken bir aparatla yatıyorlar sonra onu çıkarıyorsun aşırı kullanisli
(5,867 puan) tarafından
1 yasa kadar kullansam yeterliydi kızımda bir yasa kadar ancak MDF beşikte yattı kıpır kıpır di ayağa kalkıyordu.durmiyordu
(682 puan) tarafından
Umarım içinize sine sine kullanır tatlı bebeğiniz:)
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Ben 14 aylık olana kadar kullandım bir sorun yaşamadım sadece içine sığmamaya ve küçük gelmeye başladı park yatağı vardı diye ona geçtik. 
(5,867 puan) tarafından
İyi kullanmişsin valaha aynısı mi kullandın cnm
(4,389 puan) tarafından
Evet canım aynısı
(5,867 puan) tarafından
Arkadsim da bir buçuk yaşına kadar kullanmış hiç sorun ysamamis
0 oy
(5,664 puan) tarafından
bunlar alcak degilmk 6 ay ancak yeter.
(5,867 puan) tarafından
Blmiyorum valaha alcakmi deglmi ev dizde de aynısı vardı 1700.adamin dizine geliyordu eşim video cekerken
0 oy
(725 puan) tarafından
İptal et 2. El park beşik al... 
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Tavsiye etmiyorum pişmanlıktır bu beşik
(5,867 puan) tarafından
Demeee:(:(
(20,203 puan) tarafından
Kullandım yani 1 yaş en fazla sonra kullanamazsın çok emniyetlide değil
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Hıc kullanışlı değil bunlar Ayrıca ıkı yaşına kadar asla yatamaz çocuk bunda .. Benım mobilya besıgim var kızımıw büyüttüm oğlum 5 yasına girecek hala dahada yatıyor çok şükür ki ıkı çocuğum da düşmedi çok kullanışlı 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bak benimki bundan 7 sene önce almıştım hâlâ daha kullanıyorum

(5,867 puan) tarafından
Hadiyaa kaç yasa kadar kullandin
(2,783 puan) tarafından
Elektrikler kesilince net de gitti o yüzden dosya yüklenmedi oğlum 5 yaşında hâlâ daha yatıyor bu beşikte resim attım
(5,867 puan) tarafından
MDF beşik smdi gördüm resimli biz hiç memnun kalamdik aynısı almıştık çok yer kaplıyor kziim hiç yatmadı ayaga kalkiyordi kafayı vuruyordu
(2,783 puan) tarafından
Vala canım bılemem ama ıkı çocuk büyüttüm ki hâlâ daha oğlum yatıyor içi de büyük bebekken bile hiç düşmediler ıyı kı almışım benım acımdan çok kullanışlı oldu park besıkte kullandım kızıma baza alana kadar oda büyüktü ama oğlum içinde dönerken poşet sesı çıkıyodu sinir oluyodum onu sattım daha sonra
0 oy
(5,067 puan) tarafından

Biraz daha para koyup bunu alamaz misiniz bunda tutunup kalkmaya baslayinca yatamaz canim

image

(5,867 puan) tarafından
1600 luk vardı cnm eşim en iyisi alak para çıkmıyor bende bundan istedim maalesf
0 oy
(701 puan) tarafından
Canım 1 buçuk yaşına kadar eltim çocuğunu içinde büyüttü küçük değil iç tarafı gayet sigacagi şekilde sadece biraz büyüdükten sonra dönerek uyumak istiyorlar ya o zaman sıkıntı oluyor uyaniyorlar benimde sepet beşiğim.var sadece 4 ay bebeğim içinde uyudu diğer türlü hep ona küçük bı yatak serdim dönerek uyumayı rahat olmayı daha çok seviyor 
(5,867 puan) tarafından
Zaten bir yasa kadar kullansa ondan snra yer döşeği yapacam takı.ikisine baza yatak alana kadar valaha kızımda 1 yasa.kadar kullandı MDF beşikte hiç durmuyordu hep dönmek.istyordu
(701 puan) tarafından
Aynen canım yani kullanisli bir beşik eltimde kullandı halen bebeği içinde uyuyor gündüzleri geceleri yer yatağı yapıyor
0 oy
(13,430 puan) tarafından

Büyük oğlum 26 ay kullandı bu beşikten :D

Daha uygun fiyatları da var pahalı almışın canım

(5,867 puan) tarafından
En uygunu buydu dyerleri hepsi 1600.den başlıyordu aynısı ama 26 ay kullanmissan çok iyi kullanmişsin
(13,430 puan) tarafından
Bi tek bunda uyuyordu canım en son kırıldı öyle bıraktık:)
(13,430 puan) tarafından
Babymall da 949 tl canım
(5,867 puan) tarafından
Benim büyük kızım MDF de uyumuyordu hep dönmek istyordu bir yasa kadar zor zor kullandık çöp oldu oda zaten
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Pişman olacaksın 3. Ayda gacur gucur etmeye başlar. Ve 6. Aydan sonra kullanamaz hale geleceksin keşke ikinci el park beşik alsaydın 
(5,867 puan) tarafından
İnşallah sknti yaşamam park beşik çok istedim ama maalsef para yetmedi eşim bunu aldı illa
0 oy
(334 puan) tarafından
Kızıma aldım ilk zamanlar iyiydi sonra demirler birbirine değdikçe ses çıkmaya başladı cnm
0 oy
(1,138 puan) tarafından
En fazla 6 ay kullanirsiniz sonra duser bundan ayaga kalkar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 478 göst.
11 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gecemasali (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 506 göst.
0 oy
19 cevap 641 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 585 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu

403,437 soru

12,086,072 cevap

36,375 kullanıcı

...