0 oy
937 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından

image

buyuk kızıma MDF beşik almıştı eşim okdr alma dedim hem çok büyüktü hemde kızım durmadı bir yaşına kadar zor kullandi hep çıkıyordu falan çöp oldu park beşik aklımdaydı çok pahalı eşim ikinci el istemedi bunu aldik zaten bir bir bucuk yaşına kadar zor yatıyorlar dedi dyer beşik ler 1500 üstü buna paramız ancak yetti inşallah pişman olmam inşallah 

32 Cevaplar

0 oy
(1,377 puan) tarafından
Biraz tutup kalkmaya başlayınca dönmeye başlayınca kullanamazsin

En iyisi park beşik 
-Reklam-
0 oy
(5,976 puan) tarafından

burdan pay bic alcakligini

image

(5,961 puan) tarafından
Bu senin mi memnun musun
(5,976 puan) tarafından
ilk 5 ay kullandim hatta 4 bucuktu. sonra park besige gectim. 28 aylik suan hala kullaniyorum park besigi
(5,961 puan) tarafından
Dyorsun eşim aldı cnm valah inşallah kullanırım baya
0 oy
(150 puan) tarafından

Bende dün aldım benzerini ölçüleri aynımı bilemiyorum ama bizimki baya geniş uzun en az iki yaşa kadar yatar yeni doğanlar için bunlar çok güzel bence hayırlı olsun 

imagelll

(5,961 puan) tarafından
Cnm trendyoldan mi aldn aynısı sadece altakki astar yok. Bide hepsine baktim ölçüler ayniki 45*80 nkdarda aldin
(150 puan) tarafından
Evet canım Trendyol fan aldım 1600 TL  bizimki 52  ye 92 bende ölçtüm biraz önce
(5,961 puan) tarafından
Hemen hemen aynı ama işte bunu gördüm 1600 du eşim dedi okdr çıkmıyor bunu aldık işte olsun bir yasa kadar kullansa yine iyidir bir yaşına kadar snradi durmuyorlar zaten
(150 puan) tarafından
Merak etme yatar bir yaşına kadar  hayırlı olsun:)
(5,961 puan) tarafından
Allah razı olsun bugün geldi eşim kuracak akşam seninkile aynı hemen hemen demirleri falan aynı
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Canım iptal etme imkanın var mı iptal et
0 oy
(325 puan) tarafından
Bunu da 6-7 aydan sonra kullanamazsınız. Bunu bilerek aldınız dimi
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bundan vardı bizde en fazla 3 4 ay anca kullandık sonra köye götürdük. Anne yanı filan alsaydım daha iyiydi diyorum. Park yatak aldık onu da kızım sevmedi. 1 yaşına kadar birlikte yattık. 1 yaşında odasına geçti zaten. Çok kullanışsız bunlar bence.
0 oy
(327 puan) tarafından
Bence iptal edip temiz bir park beşik alın 2 5 yaşındaki kızım hala yatıyor ve 3 3 5 ğuna kadarda yatırcam inşAllah  kızım deli yatar mdf olsa kafa göz giderdi bunda cirit atıyor kesinlikle ve kesinlikle park beşik ayrıca gittiğim yerlerede götürdum hep
0 oy
(1,288 puan) tarafından
3 yasina kadar bunda uyuttum sallanmadan uyumazdi salla uyut sonrada buyuk yatagina birak bisey olmaz
(5,961 puan) tarafından
İşte bende öyle yapım dyorum kizimdada byle yaptım bir yada kadar zaten durmuyorlarki
0 oy
(309 puan) tarafından
Merhaba bende bir park beşik var sıfır kutusunda hiç açmadım kulanmadim eskii beşiğimi kullandım istersen uygun fiyata verebilirim İstanbul'da oturuyorum 
(5,961 puan) tarafından
Cnm paramız yok kiradayim bende bunu zor aldık oda 1000.tl üstü eşim alamam dedi fazla olsaydı param daha güzel bişey alırdım üstüne verip:( ama yok
(309 puan) tarafından
Anladım canm bende uygun bı fiyata vermek istedim zaten siz bilirsiniz
0 oy
(469 puan) tarafından

image

bende de var aynısı ama yanları fileli aldım bebegi rahat görmek için yatarken ve gayette memnunum bebegim 9 aya girecek severek kullanıyorum hayırlı olsun bu arada
(5,961 puan) tarafından
Alalh razı olsun cnm hemen hemen aynı kaç kilo bebeğin 18 kiloya kadar tasiyormus işte file li büyük kızım yırtar dye almadim parmağını sokuyor öyle file görürse
(469 puan) tarafından
Kiloya bakılırsa benim 3 ve 6 yaşında ki kızlarım da biniyor içine yatıyor zıplıyorlar cok şükür saglam yani dayanıklı
(5,961 puan) tarafından
Bizimd geldi seninkile aynı valaha etrafındaki demirler falan
(469 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın ben pişman degilim severek kullanıyorum zaten
(5,961 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm inşallah bende pişman olmam severek kullanirim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnde kullandım bundan su ayaklı siyah bağlantı yeri kırıldı 2, defa aldık oda kırıldı bide sallanan kısım hep surtunuyordu çag çağ diye ses çıkarıyordu 1 yaşına kadar zor kullandık , smdi diğer oğlumun park besigine koydum sallanan lar var çok iyi alabiliyorsun ondan al bide ne kadar pahalı olmuş ya bn 500 e almıştım geçen yil
(5,961 puan) tarafından
Evet en uygunu buydu inşallah bende sorun yaşamam paranız bikdr çıktı ancak
(3,074 puan) tarafından
Her şeyin bi ömrü var ya eşya da öyle sanki miladi doluyor , ama çok pratik kullanımı kolay bı beşik
0 oy
(295 puan) tarafından
Kesinlikle iptal et k.validem almıştı kızım zamanında. Hem çok alçak hem küçük bebeğin iri doğarsa zaten 6 ay bile kullanamazsın. Biz 3 bucuk aya kadar zor kullandık 4.ayda kedimize yatak olmuştu kendini de sallamayı öğrenmişti resmen kedi yatağı olmuştu :) şimdi 2.geliyor kaldırdığım yerden getirmedim bile

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 484 göst.
11 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gecemasali (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
0 oy
19 cevap 672 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 601 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler