0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Ne umutlar ne heveslerim vardı.. bebeğimiz olduktan sonra daha da güzel olacaktı ilişkimiz. Kızım 11 aylık oldu ve eşim bana karşı cok değişti. Kendime bakıyorum, eski kiloma döndüm, evde depar atıyorum resmen her şeye koşmaktan yoruldum yıprandım psikolojik tedaviye başladım ilaç kullanıyorum ama hiçbir şey düzelmiyor. Sürekli kavga gürültü trip ve hep ben başlatıyorum çünkü eve gelip yemeğini yiyip televizyon başında uyuyan bi kocam var ve bu genelde böyle. Evde zaten tüm gün yalnızım kaç kere konuştuk anlaştık değişeceğim dedi kendince değişti yardım da etmeye çalışıyor bana ama her şeyi zorla yapıyor isteyerek değil. Eşimin eski ilgisi, sevgisini hissedemiyorum. Yaaa maddi manevi kaygılar diyelim peki ama hepimiz yaşıyoruz bu kaygıları yine de sevgimizi göstermekten çekinmiyoruz. Ben bir şeye dertlenince ödü patlıyor biraz konuşurum diye hissediyorum bunu ve dertlendiğim şey onunla ilgili bile değil. Eskiden her zaman eşim tarafından sevilen, kıskanılan bendim bir ortamda bile gözlerini benden ayırmazdı şimdi ise başkalarının tavrını bana örnek gösteriyor. Özgüvenim kırık, umudum kırık sadece sürekli dertlenen ve mutsuz olduğundan şikayet eden yani dırdır yapan gerizekalı bir kadınım işin tuhaf yani battıkça batıyorum engel olamıyorum bu halime 

5 Cevaplar

+1 oy
(467 puan) tarafından
Duyulmadığın görülmediğin anlaşılmadığın için sürekli konuşuyorsun senin tabirinle dırdır ediyorsun ama söyleyene değil söyletene bakmalı. Sen kendini kötü hissetme karşındaki insana onun gibi davran. Seni çok iyi anlıyorum. Bazı insanlarla konuşmaya çalışmak duvarla konuşmaya çalışmak gibi. 
(88 puan) tarafından
Gerçekten artık vazgeçmem lazım bir şeyleri düzeltmeye çalışmaktan haklısın.. eşim aynı dediğiniz gibi duvar ve kendi kendime konuşmaktan yoruldum
(467 puan) tarafından
Kendine acilen bir meşguliyet bul kitap oku mesela inanki senden değerli değil kimse. Kendine bakım yap eşine de yüz verme bir süre aynı muameleyi yap yok say sen de onu. Bi taraflarını kaldırmaya değmiyor inan ki
(88 puan) tarafından
Bu ay sonu okulum başlıyor tek istediğim bir an önce başlasın ve biraz sosyalleşeyim bu süreçte yenilenip çok değişeceğim umarım.. teşekkürler ilginiz için
-Reklam-
0 oy
(2,616 puan) tarafından
Konuşmayı azalt. Biraz relax olmaya çalış. Sürekli savaş halinde olma . Akışına bırak biraz rahatlayacaksın
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Yâ neden kötü  dırdır vesaire olmayı eşe baglıyoruz düşünün herkez gül gülüstanlık hayat ister ohh adam eve gelıcek ortalık ucuz    kaliteli bir hayat var   yediğin önunde yemediğin ardında lüküs bir hayat    ohhhh   rahat   arkadaşlar  şu anki  ülke şartında  yasadımıza şukur eder olduk ne aşkı ne sevgisi    empati kuralım    
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Bence herkeste aynı şeyler var canım emin ol 

Zamanla insan yipraniyor bi bakmışsın eski halinden eser yok 

Özellikle erkekler dakkalik değişiyor ve olan biz kadınlara oluyor
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ah canm bu yollardan gecmis biri olarak yaziyorm.ne eksik ne fazla.ama ben baktim boyle olmuyor kacan kovaliniyor hesabi oluyor saldim.o nabiyrsa bende aynisini yaptim onu gormmezlige ilgiszlige basladm.konusmazsa konusmadm laf atmadim oldugu yerde durmadim mesela o mutfaktysa ben odada durdm o odadaysa ben baska yere gittim.sonra noldu biliyomusun adam bana sen bana neden ilgi gostermiyosn demeye basladi.yani adama ilgi gostermem hosuna gidiyormusda umursamiyormus bende senin yaptginin aynisini yapiyorm bak nasilms dedim.o gun bugundurde ilgilenir eder yardm eder cocuklrla ilgilenir.demem o ki umursama belki basta zor olur ama bu sekilde akil saglgndan olursn dedigm gibi kacan kovalanir kuzum.kac adam kovalasn hep sen kovalama

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,406 göst.
8 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,693 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde tomrislykke (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 608 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nastya (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 574 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,431 soru

12,385,280 cevap

43,487 kullanıcı

Kategoriler

...