Kızlar kiracıydık ev yıkıldı konteyner da kalıyoruz bu ay sonuna kadar bizi çıkartacaklar.
Burda Otururken araba aldık 150bin tl borç var kişisel.
50 bin tl kartlara da borç var ve eşimin maaşı 24bın tl alıyor.
Kaynanama TOKİ'den ev çıktı ama mîrâs evi yani annesinin evi yıkılınca TOKİ'den kendi adına çıktı kaynanam kendı kardeşlerinin bir kısmını ödedi birazı kaldı.
Eşime evi sen al arabayi bana ver dedi biliyorsunuz ki 2 sene sonra ödenmeye başlayacak daha ev sıfır rahat 100bın üzerinde tadilat istiyor.
Dün eşimle kaynanamın ev'ine gittik oturdu konuştular ben ya evi aliriz ya almayız diye düşünürken kaynanamgıl toki' ev'ine geçecek bizde 1 odasını alacağız eşim zaten TOKİ'ye başvuru yapacam ordan çıkmazda emin evime başvuru yaparım sadece biraz sabır et dedi.
Eve gelene kadar anlattı borcumuz var onlar bitsin zaten tazminat alacam başka yerde arsa, ev var onları satarım illaki bir ev sahibi oluruz dedi.
Kaynanam, kayınbabam, eşim çalışacak sabah gidecekler 2 tane ikiz görümcem var onlarda sabah okula gidiyor öğlen ikiz geliyor eşim 3-4 gibi geliyor kaynanam, kayınbabam 5 gibi geliyor yani genelde zaten evde kızımla ben olacağım ama çok kararsızım.
Her gün yemekler, temizlik bende olacak zorlanmam da küçük zaten ev de bilmiyorum yinede kararsız kaldım.