0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (2,461 puan) tarafından
Kızlar bizim bi ev taşıma işimiz var haftaya pazar tasicaz nasipse çünkü buraya ev kirasını verdik adam da kıl biraz geri vermez para da kolay kazanılmıyor haliyle neyse haftaya pazar taşınalm dedik görümcem hanım beni de aramıyor kocamı aradı bende yanında ee işte naptınız ben iki haftadır kız kardeşimle telef oldum hasta hasta bilenler biler ameliyat geçirdim kanama geliyor 2 haftadır ve halsizim kız kardeşim işten geliyor akşam üzeri yorgun yorgun bana yardım ediyor 

Neyse kocamı aradı ee naptınız taşıdın mi evi diye oda hayır haftaya pazar aklına geldim şükür dedi baldız sağolsun o olmasa dedi. e işte çocuk okula gidiyor da ondan gelmiyorum ( onlara göre gereksiz ev değiştirmek benim lüksüm ) falan filan haftaya olmaz dedi eşim de ne demek dedi oda olmaz işte haftaya köyün muhtarın torunun düğünü varmis gelemezmiş 

Eşim de karisma işime abla ben her şeyi ayarladım faydan yok müdahale de etme dedi insan 2 haftadır aramaz mi? Git düğüne gelme gerek yok dedi 

Ohh olsun her şeye karışmasın hanım arada saygısızlık da hakediyorlar kusura bakmasın 

5 Cevaplar

+1 oy
(16,805 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Köyün muhtarının torununun düğününe göre taşınma tarihi ayarlamadınız ya çok kınadım sizi :)
(2,461 puan) tarafından
Kınım kınım kına beni bacım hakediyorum ben :D
(4,559 puan) tarafından
Tekerleme gibi degilmi ya koyun muhtarinin torunun dugunu cok melodik boyle
(2,461 puan) tarafından
Kız Allah seni :D ya düşün bide utanmadan onun düğünü var diyor dengesiz
(16,805 puan) tarafından
Kız valla bende çok güldüm. Kendini ne kadar önemsiyor ise onsuz düğün olmaz mutlaka gitmesi lazım onsuz taşınma da olmuyor derhal erteleyin :)
(2,461 puan) tarafından
Hemen görümcem olmadan olmaz:D nasıl akıl etmedim bunu sağolsun akıl verdi
-Reklam-
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Tepkimde yanlış mıyım kızlar ??
0 oy
(6,880 puan) tarafından
Köyün muhtarının torununun düğünü vay bee:Dd yani şöyle bir şeyi kardeşine söylerken utanır insan.
(2,461 puan) tarafından
Uzaktan benim kayınpeder e akraba oluyormuş didimin didisi :D
0 oy
(3,936 puan) tarafından

Senin bir tepkin olmamış ki :) ama eşine helal olsun güzel konuşmuş 

(2,461 puan) tarafından
Görümcem düğüne gitcekmis hemen ev değiştirme tarihini değiştirmem lazım acil:D
(3,936 puan) tarafından
Ahahhahaha e tabi ayıp yaptığın :) sende aaaaaa
(2,461 puan) tarafından
Gel diyen oldu sanki gereksiz tripler off :D sinirim bozuldu başka derdim yok gibi :D
(3,936 puan) tarafından
Aman salla gitsin eşin ne güzel gereken cevabı vermiş aksine mutlu olman lazım
(2,461 puan) tarafından
Mutluyum afedersin g#t etti onu :D
0 oy
(111 puan) tarafından
Haftaya olmaz demiş de siz mi gel dediniz ki açıklama yapıyor. Bence çok iyi demiş eşin bazen bozmak gerekiyor kardeşin olsa da
(2,461 puan) tarafından
Yo ona gel diyen yok :D kendi kendine tribe giriyor
(111 puan) tarafından
Fasulye gibi nimetten sayıyorsa kendini demekki :))
(2,461 puan) tarafından
Malesef anam 2 haftadır aramadı ben eşyamı topladım mutfak eşyasıni gittim yerleştirdim bile neyin kafasını yaşıyorsa bacım :D
(111 puan) tarafından
Var böyleleri malesef atsan atılmaz satsan satılmaz: D
(2,461 puan) tarafından
İşte napcan adamın ablası mecbur gorcez :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
28 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Djdjjdhd (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,901 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 382 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (119 puan) tarafından soruldu

404,551 soru

12,119,023 cevap

36,468 kullanıcı

...