Kızlar bizim bi ev taşıma işimiz var haftaya pazar tasicaz nasipse çünkü buraya ev kirasını verdik adam da kıl biraz geri vermez para da kolay kazanılmıyor haliyle neyse haftaya pazar taşınalm dedik görümcem hanım beni de aramıyor kocamı aradı bende yanında ee işte naptınız ben iki haftadır kız kardeşimle telef oldum hasta hasta bilenler biler ameliyat geçirdim kanama geliyor 2 haftadır ve halsizim kız kardeşim işten geliyor akşam üzeri yorgun yorgun bana yardım ediyor
Neyse kocamı aradı ee naptınız taşıdın mi evi diye oda hayır haftaya pazar aklına geldim şükür dedi baldız sağolsun o olmasa dedi. e işte çocuk okula gidiyor da ondan gelmiyorum ( onlara göre gereksiz ev değiştirmek benim lüksüm ) falan filan haftaya olmaz dedi eşim de ne demek dedi oda olmaz işte haftaya köyün muhtarın torunun düğünü varmis gelemezmiş
Eşim de karisma işime abla ben her şeyi ayarladım faydan yok müdahale de etme dedi insan 2 haftadır aramaz mi? Git düğüne gelme gerek yok dedi
Ohh olsun her şeye karışmasın hanım arada saygısızlık da hakediyorlar kusura bakmasın