+3 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (244 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar devamlı eşimin benle ilgili haksız yere attığı söylemler yüzünden tartışıyorduk görümcem ikinci evliliğini yaptı kendinden 20 yaş büyük zengin bir adamla halen benle uğraşıyor dün annemler kuaföre gittiğinde bir kadın ben sizi tanıyorum görümcemin arkadaşıymış ve görümcem hakkında konuşmaya başlamış görümcem semtte tanıdığı kim varsa eşimle benim aramda geçen her kavgayı ailemi dahi konuşmuş negatif olarak iki bekar kız kardeşim var onları öyle kötülüklücem ki onların evinden birdaha kız çıkmıcak demiş ben bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum asla öyle durmuyordu o kadar yoruldum ki siz bu durumda halen evli kalır mıydınız eşim ablasının ağzına çok bakıyor ben konuşunca kendini toparlıyor ama o sırada ben çok yıpranıyorum 

Eşimin de haberi yok bundan 

3 Cevaplar

+1 oy
(244 puan) tarafından

Hiç iyi değilim iki tane evladım var onlara mı üzüleyim daha burda kalmak istemiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(4,305 puan) tarafından

Kocamı seviyorsam i.tin .kö.pegin için evliliğimi bitirmem. Şunu da ekleyim kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz. Elbet bulur ama 5 ay SONRA ama 1 yıl ama 10 yıl sonra bulur.

(244 puan) tarafından

Çok kötüyüm aşırı kötüyüm hemde midem taş oldu taşıyamadım bu yükü 

(244 puan) tarafından

Ya aileme aşağılar gibi bakmış kadın 

0 oy
(147 puan) tarafından

Eşini seviyorsan eşin evde yokkan görumcceni ara ağzına et eşine şikayet edecek büyük ihtimalle ben bişey demedim de 

(244 puan) tarafından

Mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 901 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 793 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisann (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,489 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu