0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar 

Robot süpürge 

Airfryer

Halı koltuk yıkama makinesi 

Bu üçünde gözüm var ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum kızım 4.5 aylık emeklemeye başladığında robot süpürge işime yarayacağını düşünüyorum ama bilemiyorum.

Bir de hali koltuk yıkama makinesiyle bütün halılarımı yıkayabilir miyim kan lekeleri var çıkartır mı 

23 Cevaplar

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor bu ürünler bence bende de aırfryerim var ne kadar kullanıyorsun dersen alalı 10 kere kullanmamışımdır süs olarak duruyor mutfağım da acil bişey olduğu zaman yapıyorum 
(6,096 puan) tarafından
bende gereksiz diyordum da hergun kullaniyorum hatta sabah ohlana patates oglen kendime kofte yada tabuk yapiyorum. aksam uzeri kiz gelince oluldan yine ccklara kofte . bazen yikamaya useniyorum valla nasilsa bilac saate kizada pisirecem diye:) baya kolaylik oldu. tavada yapsam yikamak gerekir:) ekmegi bile atiyorum mikrodalga firin gibi kizartio isitio kahvaltida tereyag bal kaymak surmelik oluo:))
(2,467 puan) tarafından
Tava da ki lezzet daha başka oluyor canım ya
(6,096 puan) tarafından
ben sifir yag kokuyorm koftenin kendi yagini salmasi ile kizariyor ondan pek de guzel olmuo. benimkiler:) cozur cozur yagda kizartinca guzelde
-Reklam-
0 oy
(9,716 puan) tarafından
Airfel alma diğerleri olur
0 oy
(1,417 puan) tarafından

Airfryer almada ne alıyorsan al :D

0 oy
(7,868 puan) tarafından

3 u de yok bende aman bosver :D

(110 puan) tarafından
Sen ben misin :)))
(7,868 puan) tarafından
Çoğu kadinda yok gerekte yok.  Evde kimildamaya yer kalmıyor sonra: D
(110 puan) tarafından
Haha haklısın bazen herkeste var bende niue yok diye triplere giriyorum ama cokta ihtiyaç duymuyorum :D
0 oy
(242 puan) tarafından
Bence en önemlisi robot süpürge. Yeni bir bebekle iş yapmak zor oluyor. Beş dakika dısarı çıkarken çalıstırsan geldiğinde ev tertemiz. 

Bende diğerleri yok çok gerekli de gelmiyor
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Robot süpürgem var her gün açıyorum çok işe yarıyor halı yıkamamda var onuda kullanıyorum halı yıkamayı 14 sene oldum alalı şimdi buharlı temizleyiciler var onlarda kullanışlı ve az yer kaplıyor halı yıkama yerine bunu düşünebilirsin
(63 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyorsunuz acaba ben xiaomi robot vacuum x10 istasyonlu almayı düşünüyorum ama.
(3,421 puan) tarafından
Benim fakir marka eğer alabilecek durumun varsa roborox marka al en iyi bu evde en çok robot süpürge açıyorum bebek olunca evde insanın eli ayağı oluyor
0 oy
(215 puan) tarafından

Robot süpürge yerine dik süpürge almanı öneririm

Derin kızartma ile yemek yapmak bile airfryerdan daha sağlıklı imiş, bu yönde yapılan akademik çalışmalar varmış
(63 puan) tarafından
Evet dik süpürge ve robot süpürge arasında kararsız kaldım ama dik süpürgeyi kullanana kadar normal elindeki Elektrikli süpürgeyi kullanabilirim ama robot süpürge şu bakımdan avantajlı geliyor bana hani benatıyorum banyoyu tuvaleti temizlerken veya tozları falan alırken robot süpürge bir yandan kendisi hem siler hem süpürür diye düşünüyorum zaman açısından iyi olur diye düşünüyorum ama karar veremedim daha alıp almama konusunda
(215 puan) tarafından
Silmesi çok güçlü ve sağlıklı olmuyor robot süpürgede bir de sağa sola sıkışıyor ya da yerde çorap unutuyorsun, gidip onu çekip takılıyor, halının sacaklarina takılıp kalıyor, evde yerdeki her şeyi yukarı kaldırman gerekiyor tam temizlik için, kolay gibi görünüyor ama o da zor
0 oy
(971 puan) tarafından
Valla 3üde var 3üde İyiki var
0 oy
(639 puan) tarafından

Bebeğim  bir buçuk yaşında airfry. Gergin kullaniyorum kahvaltıda patates kızartması  yiyor illa olmalı mı desen hayir olmasada olur temizliği zor gergin patates  yemesedeolur yada patatesli. Yumurta yapılır tavada

Robot süpürge 3 aydır aldım  hayat  kurtarıyor haftada bir evi normal süpürge ile ve çamaşır suyu ile siliyorum diğer günler  robot  çalışıyor bazen günde iki üç kez mutfağı supurtuyorum  oğlum çok yaramaz ha tabiki kendi elinle normal süpürge lerle  yaparsan daha çok içine  siner ama  zaten  ben yetistiremiyordum kendiellerimle  yapayım derken evim kirli kaliyordu şimdi ohbir düzenim var mis sadece teknolojiden  qnamak lazım

Halı yıkama makinası değilde  buhar makinası almak istiyorum hem koltuk halı temizliği hem toz alma hemde kolay  ütü  özelligi olanlardan ama daha araştırmadım bakicaz bu üçünden   ilk robot al bence
0 oy
(402 puan) tarafından
Diğerlerini bilmiyorum ama bebeğin küçükken robot süpürge benim elim ayağım gibiydi, o kadar iş arasında ev süğüremiyorum diye aldım iyiki de aldım. Şimdi kızım büyüdü ev süpürüyorum ama dışarı falan çıkacaksak açıyorum süpürüyor iyiki almışım diyorım hep 
0 oy
(18,156 puan) tarafından
Bence en gereklisi robot bunlardan 
0 oy
(13,583 puan) tarafından

Airfrey asla tavsiye etmiyorum ilk alanlardanım mutfakta dekor gibi duruyor arada bayat ekmek olursa çorba için kıtır ekmek yapıyorum :D

Robot süpürge hayat kurtarıyor mutlaka al 

0 oy
(2,389 puan) tarafından
İçlerinden tek biri var elin kolun olur oda robot süpürge gerisi faso fisso :)
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Hepsi var airfryer gereksiz. Robot bebekli evde iyi oluyor. Bissell marka halı koltuk yıkama dün geldi. Bebekli eve şart bence. Dün denemek için öylesine yıkadım koltukları çamur çıktı resmen. Bir de çocuk büyüyünce halılar ayda 1 kirleniyor. Halı yikamacilar çok para istiyor 1 yıla makine kendi parasını cikariyor 
0 oy
(739 puan) tarafından
Ucude var bende aktif olarak hepsini kullanıyorum 

Kullanırsan kenarda kalmaz hayatı kolaylastirr aman boş ver dersen hiçbir işe yaramaz 
0 oy
(12,991 puan) tarafından
airfryer abartılmış bir balon.robot süpürge rvet çok kullanışlı ama küçük bebeğin varsa dik süpürge öneririm. koltuk yıkama makinesi de sana bağlı 
0 oy
(957 puan) tarafından
Halı yıkama Makinesi aldım diğer ikisi bana tehlikeli geliyor güven vermiyor heleki robot süpürge 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Sadece robot gerekli..airfry en büyük pişmanlığım..halı yıkamada baya güç isteyen bir cihaz bence
0 oy
(436 puan) tarafından
Robotum yok şarjlı süpürgem var. airfryer var geneldek kzım için kullanıyorum. Kendimiz için köfte tavuk balıkta kullanıyorum harika pişiriyor bunları. Ama çocuklu eve koltuk halı yıkama şart elim ayağım resmen
0 oy
(14,658 puan) tarafından

Robot süpürge çocuklu annelere gerekli bence 2 çocuğum var bana çok yardımcı oluyor 

Aıfrey da mesela parka gidiyoruz evde tanığı hazırlıyorum geldiğim gibi pişiyorum o pişerken çocukları yıkıyorum böyle yararları oluyor :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 105 göst.
30 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 251 göst.
+1 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.

409,603 soru

12,313,644 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...