0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (217 puan) tarafından
Selam hepinize geçenlerde koltuktan falan yazan üyeyim.arkadaşlar ben bununla konuşmuyorum yanında da yatmıyorum dün birşey oldu yatmak zorunda kaldım.bu benden ilişki istiyordu ama ben reddettim.o hiç galiba düşünmüyor benim niye böyle bir şey yaptığımı niye küstügümü konusunu bile açmıyor.ben mi açsam?ne söylesem?neden ön koltukta oturmuyorum mu sorsam?ona saçma geliyor bu konu.ama bence hiç bilmiyor benim koltuğa göre ona küstüğümü.bilmeyenlere de açıklama vereyim.eşim benim arabada ön koltukta oturmamı istemiyor.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adam bilmese nasıl halledecek konuyu. Rabbım başka dert vermesin:⁠-⁠). Gideceğiniz zaman direk geç otur ön koltuğa ne diye küstün kı
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
Bacım sende sürekli koltuk konusu açıyorsun otur gitsin bu kadar dert ediyorsan ya bisey derse çak yumruğu kafasına in arabadan.

Ne kadar garip takıntılı koca varsa buradaki kadınları bulmuş yazık valla ya
0 oy
tarafından
Qız boş versene bir dənə ön koltuk məsələsinə görə yaninda yatmirsanmi.. menden deməsi araya daha da soyuqluq girər yaninda yatmasan .. 
(217 puan) tarafından
))))))))))))))))))))
0 oy
tarafından
Sebebini sorun alın karşınıza konusun yani durduk yerw on koltukt oturmanizi istememesinin bir sebebi vardır 
0 oy
(110 puan) tarafından
Hatırladığım kadarıyla konuyu açıp çikolata falan atmıştın bence biliyordur niye kustugunu de dikkate almıyor konuşmak istemiyor bence bu konuyu ondan açmıyor 
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Sizin koltuktan daha ciddi bir sorununuz var iletişim. Eşiniz öne oturmanızı istemiyor ama nedeni yok siz hep arkaya oturmayı kabul etmişsiniz ama bunu neden kabul ettiğiniz bilgisi yok  istemediğinizi de dile getirmiyorsunuz. Konuşmadan bütün bu sorunlar nasıl çözülecek. 
(217 puan) tarafından
Aynen mesele bu.ne konuşsam bilmiyorum ne desem?

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 2,129 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Senajhkl (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,283 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,549 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,641 soru

23,695,907 cevap

311,335 kullanıcı

...