0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Bir araba aldık.esimin tarafi arıyor beni hastane götür. Dayısı arar beni işyerinden al.dunde dayısı arabayı aldı akşam getirdi.halbuko kendi arabaları var.neymis oğlu nişanlısıyla gezmeye gitmiş.iki gün öncede teyzesi aradi beni hastane götür diye.esiminde randevusu vardı berbere gidecekti.teyze iptal ettirim seni götürürüm dedi.acaba ben mi abartıyorum siz ne tepki veririsinjz

10 Cevaplar

0 oy
(11,263 puan) tarafından
yoo çok haklısın. geri sat derdim arabayı madem biz kullanmayacağız
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Haklısın canm araba insanın kişisel bi özelliği içini temiz tutmak istersin ama bir başkası alıp kulanır sen başkasının kirini sürekli temizlemek zorunda değilsin onu geçtim kim bilir ne zorlukla alındı ya bişey olsa bu seferde eşin bişey olmaz canın sağ olsunmu diyecek
0 oy
(736 puan) tarafından
Bildiğin şoför olmuş eşin özel şoför izin verme sen engelle 1 2 bahane bulsun aramazlar artık 
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Haklısın canım 
0 oy
(450 puan) tarafından
Aynı eşim valla geçen görümcemınn akşam 9 randevu şu varmıs aradılar bızı götür dıye berber randevu şunu iptal ettı götürdü. Tamam hastane götürsn ama her zaman böyleler herkes kullanıyor artık, kayınvalidm alışveriş yapar pazara gider akşam bekler kı oğlu götürsum düşünce yok oğlum yorgun geliyor ne dara sokayım araba da şu degıl kı bır hafta boyunca hasta ye götürdü getirdi bıt gün de demedıler al oğlum mazot parası
0 oy
(16,852 puan) tarafından
Arabanın anahtarını elinden alırım böyle bir şey yapsa acil durumda ve yakın akrabalarında sınır yok gerisine servis şoförü değilsin derim 
0 oy
(13,234 puan) tarafından
Esim de hayir diyemiyor kızıyorum ben şahsen tepkimi gösteriyorum özellikle abisine bi is yaptığında.
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Yokken napiyolarmis acaba. Anasi danasi bitti dayısı teyzesi kaldi zaten sinir olmadık 
0 oy
(100 puan) tarafından
Senin eşin çok darbe yer ben soylim:)) şaka bir yana da her şeyin fazlası zarar. Kimseye yaranmak için bir şey yapmasın.zamaninda biz de öyleydik.herseye koşardık sonra en ufak hatada biz suçlu ilan edilirdik çok şükür eşim de ben de akillandik. Şimdi gerçekten ihtiyacı olana koşarız ama duuurr demeyi yok demeyi hayır demeyi de biliyoruz hayat böyle çok daha güzel 
0 oy
tarafından
Çok şükür öyle şeyleri yok ama tüm sülalesine maddi destekte bulunur anası bacısı uzman abisi yigenleri annesinde bi çocuğu var onlara eve maşallah yedi veren agac gibi verir de verir sonra bizim borç ödedikçe çoğalır 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 495 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 666 göst.
16 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.