0 oy
475 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Sabahları iki yumurta yiyor çok iştahlı üç tane mi versem sanki üçüncüyü de versem yiyecek gibi çünkü üstüne bir adet muzda yiyor mama çok içiyor mamayı azaltmaya çalışıyorum

13 Cevaplar

+2 oy
(2,194 puan) tarafından
3 fazla canım 2 gayet yeterli. Mamada içiyor diyorsun zaten yumurta yerine sebzeye ağırlık verirsin akşam üstü 
(1,112 puan) tarafından
Sebze çok yemiyor alıştıramadım :)
tarafından
Yesinde ne yerse yesin kafasindayim:)
(2,194 puan) tarafından
Yemiyosa bile 3 yumurta verme canım.

Omlet yiyor mu mesela ? Sebzeli yap ver
tarafından
Yani omlet ver içine kat herseyi :)
(2,194 puan) tarafından
Bende o kafadayim Esma inan. Ama mama çok içiyor demiş arkadaş 3 yumurtadan sonra bir muz yiyor demiş büyük bir insanın yiyecegi şekilde bağırsak mide kaldırmaz hastalık verir Allah korusun. Hazımsızlık hastalıkların başında geliyor
(1,112 puan) tarafından
Yumurtanın her türlüsünü yiyor denerim sebzelisinide
tarafından
Evet fazla oluyor
Peynir nerde domates salatalık zeytin çeşit ekle
(1,112 puan) tarafından
Kabızlık sorunu var malesef
(1,112 puan) tarafından
Tabağına koyuyorum peynir salatalık domates zeytin bir kere ısırıyor atıyor malesef
tarafından
Kabizlik mumdan ve fazla proteidne olabilir
(2,194 puan) tarafından
Kabızlık sorunu varsa muz verme. Kuru meyve ver kuru kayısı incir falan
(1,112 puan) tarafından
Meyve her gün yiyor erik elma armut şeftali üzüm yani duruma göre pazardan ne aldıysan en az üç çeşit meyvesi var
-Reklam-
+1 oy
(2,357 puan) tarafından
3 yumurta yemesin tabi ki 
+1 oy
(5,750 puan) tarafından
İki yeterli 3 fazla alerji gösterebilir canım.
+1 oy
(12,758 puan) tarafından
Brnim oglumda yerdi ya yumurtayi çok 2 tane yerdi bizimkininde beyazini yerdi. Kizimda simdi 2 tane yiyo ama 3.yu vermem canim ya çok fazla. Yaninda başka sey yemiyomu. Salatalik domates zeytin peynir falan. Sadece yumurtami yiyo
(12,758 puan) tarafından
Var var meraketme :) ablamin kizi yiyo mesela. Semizotu ispanak yemegi çok guzel yiyo. Benim oglumda 2 yasina kadar çok guzel yerdi ama şimdi yemiyo. Bende herseyi biseye sakliyorum.
(1,112 puan) tarafından
Ne güzel valla. Ben şöyle düşünüyorum biz bile çok severek yemiyoruz sebze tabiki çok sevende vardır ama çoğunluk et hamur işi hazır gıda taraftarı bende öyle sebze çok yemem. Çocuk niye çok severek yesin diye düşünüyorum ama işte vitamin alması için yemesi lazım bir şekilde çözeceğiz
(12,758 puan) tarafından
Valla ben seviyorum ya esimde sever yer :) bamya karnibahar taze fasulye bezelye brokoli patlican patates biz severiz çokda tuketiriz. Genelde ikimizde yemek ayirt etmeyiz kapuskada yeriz mesela koftede ette balikta tavukta. Çocuklarda yesin istiyorum ama iste malesef. Oglum yaklasik 2 yasina kadar bizimle herseyi yerdi. Koca tabak ispanak yerdi yogurtla. Karnibabahar falan çok severdi ama sonra kesti. Bende napiyorum. Karnibahar brokoli kereviz ispanak kabak falan bunlari hep kirmizi mercimek cirbasina atiyorum. Kabakla omlet yapiyorum. Salata yer saolsun :) salataya havuc salatalik domates kivircik taze sogan kuru sogan semizotu kuzukulagi dogruyorum oyle yiyolar. Bazen karnibahar bile rendeliyorum :) sutlu kabakli brokolili çorba yapiyorum onu yiyo. Patatesi minik minik dograyip yesil mercimege koyuyorum havucla birlikte yoksa patateside yemiyo. Oyle iste biseyler yedieiyorum :)
(1,112 puan) tarafından
Maşallah kız ne güzel genede bir şekilde yiyomuş vitamin alır o şekilde
(12,758 puan) tarafından
Iste saklaya gizleye :) keske yaptiklarimi yese diyorum bizimle ne guzel olur. Sebzeyi sebze gibi ama yok :) havuc salatalik onlari elinde yer. Kahvaltidada yiyo saolsun :) domates salatalik kuzu kulagi yiyo
+1 oy
tarafından
1 yada 2  canm fazlası alerji yapar  maşallah iştahı yerinde ama fazla verme vücudunda bseyler çıkar bu seferde
+1 oy
(4,508 puan) tarafından
Muzu sabahları aç karna yedir yedireceksen kabızlığa iyi gelir :) onun dışında çok katı besleniyorsa ara öğünlerde muzdan kaçın. Onun dışında her şeyin fazlası gıda intöleransına sebep olur yani alerjiye veya hassasiyete yol açar 2 yumurta yeterli :) 
(1,112 puan) tarafından
Aç karnına mı gerçekten bende tıkanır başka bişey yemez diye hiç aç karnına vermedim
(4,508 puan) tarafından
Muz normalde lifli bi gıda aç karna sindirim sistemini düzenler :) ama dediğiniz gibi tokluk hissi oluşturabilir
(1,112 puan) tarafından
Deneyeceğim bunu
+1 oy
(18,184 puan) tarafından
Başka şeyler yedir sadece tek besin almasın 
+1 oy
(13,104 puan) tarafından
1 taneyi zor yedireb ben :) 2 yeterli 3 fazla gelebilir 
+1 oy
(4,388 puan) tarafından
On bucuk aylik yarim yumurta zor yedi kirk takla attım :(((( kiz bana da dua et benimki de yesin
(1,112 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah hiç canını sıkma tamamen çocukla alakalı bazıları iştahlı bazıları yemeyen cinsten bende hiç bişey yemezmişim annem zorla yedirirmiş bana diyo senin gibi olsaydı kafayı yerdin otur kalk dua et
+1 oy
(3,058 puan) tarafından
MasAllah cnm benimki 1 tane yese hamd u senalar edicem bebekken bkle mwyve puresunin icine eziip.veriyprdm yesin diye igrenc geleblir ama yumjrta onemlo protein kaynagk dkye oyle ypmstm
+1 oy
(849 puan) tarafından
2 gün üst üste yumurta yiyince bile alerji yapıyo 2 bile fazla değil mi
+1 oy
(19,899 puan) tarafından
Yumurta yerine başka şeyler ver bence. Fazlası 1 yaş brbek için çok. Keşke benimkiler çeyrek yumurta bile yese memnun olurum. Ama koca bir hiç yiyor bizimki 
(19,899 puan) tarafından
Ya ne yapcaz bu bebisleri. Şükür et yemis seninki ☺️İnan ki yeseler gelişimleri iyi olsa neyse diycem. Herseyi sineye cekcem. Ama yok. Bir anneyi en yıpratan şeylerin başında iştahsızlık geliyor. Sağlıkları yerinde olsun da memeden kesince düzelir inşallah.
(2,858 puan) tarafından
Insaallah ya kan değerleri falan iyi olsa inan ugrasmayacagim ama insanın gönlü razı gelmiyor işte neyse Allah hayırlısını versin cidden
(19,899 puan) tarafından
İnşallah düzelir bacım. Allah'ım bizlere kolaylık versin. Senin bebiş de çok hareketli mi. Bizimki hem çok hareketli hem de cadı
(2,858 puan) tarafından
Ay bir dk durmuyor ya yapacak bir şey bulamayınca da durduğu yerde ayaklarını hareket ettiriyor nereden öğrendiyse ahahahahah
(19,899 puan) tarafından
Ahshdhdh. Valla çok komik ve tatlılar.☺️
+1 oy
(2,858 puan) tarafından
1 tanesini 40 takla atarak yedirmeyin ben...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 278 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.