0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (499 puan) tarafından
İlk hamileliğimde çok kafama takmamıstım bilincsizlik iste sağlıksız olan seylerde tükettim ama ikinci bebegime hamileyim hemen kilo almaktan korkuyorum ilkinde toplam 6 kilo almıştım ama göbeğiimde geç çıkmıştı bunda erken cikarmı gebelikte beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
paketli gıdalardan, işlenmiş gıdalardan uzak dur. et, tavuk, yumurta iyi pişmiş olsun tamam
(499 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz 6 kilo neki 20 kilo aldim
(2,199 puan) tarafından
20 kilo ne ki 30 kilo aldım :D
Yokmu arttıran :D
(499 puan) tarafından
Maşallah bebisler sağlıklı olsunda :)
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Bende ilk gebeligimde öyleydim dikkat etmezdim kilo aldigimdan değil de ıvır zıvır yiyeceğime et ceviz süt ürünleri tuketseydim keşke diyorum şimdi 18 haftalık oldum bebeğimi hissetmeye başladım sabah tekmeleriyle uyandım okadar güzel bir duygu ki bu bebeğimde daha dikkatliyim sabah kahvaltisinda biraz sıkıntı yaşiyorum oda kahvaltı yapmasını sevmediğim için ama zorla yemeğe çalışıyorum hergun bir yumurta peynir brokoli kahvaltılık ara öğünlerde meyve yiyorum üzerine bal döküp yiyorum ceviz yiyorum mesela balık asla yemezdim bu gebeligimde kendime söz verdim her hafta pazara gidince kendime az da olsa balık yiyorum biz pek sevmeyiz ama bebeğim için yiyorum 50 TL lık aliyorum eşimle bana fazla bile ama sadece vitamin olsun akşam yemeklerini dolu dolu yiyorum sabah kahvaltisindan alamadigim vitamini yemeklerden çıkarıyorum yani kızım 2.500 doğdu okadar küçüktü ki kucağıma almaya korkuyordum çok iştahsizdi halsizdi kendimi suçlu buluyordum ama Allah'ın izniyle buna dikkat etmeye çalışıyorum 
(499 puan) tarafından
İnşallah sag salim alırız kucaklarimiza
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim bu hamilelikte karnım hemen çıktı halbuki 4 kilo vermişim şöyle düşün daha önce doğum yaptık ya bu kez karın daha kolay çıkıyor şişiyor faydalı ne varsa yiyoruz işte,canım ne çekerse bide
(499 puan) tarafından
Yaa benimde çıkar belki hemen
(571 puan) tarafından
Yani ben ilk hamileliğinde 7 aylıktım kimse anlamıyordu tabi vücut değişiyor.aman boşver sağlıkla doğsunlar da benim zaten riskli her an düşebilir o yüzden korkuyorum bir şey olsun

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 61 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimkim (11 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mdbk (399 puan) tarafından soruldu