+1 oy
187 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (3,027 puan) tarafından
En iyi tavuk markasi hangisi kizlar marketten bi tavuk aldm saman gibi yediklerim arasinda en kotusuydu markasi yoktu 

Oyle cok tavuk tuketen biri ddgiliz ayda yilda bi yeriz bari o guzel olsn

11 Cevaplar

+2 oy
önce (46 puan) tarafından
Valla uzun araştırmalarım sonucu akdeniz toros diye bir marka buldum 

Organık tavuk hemde bitkisel yemleme ile büyütülmüş tavuklar.ben bebegim için arastirmistim. Daha alıp denemedim ama 
önce (3,191 puan) tarafından
Tam yazmaya gelmiştimm
Akdeniz toros şubeleri yazıp siteye il ilçe yazarsan nerelerde satıldığını görebilirsin
Biz ondan başka yemiyoruz helalliği de kesin sucuğu da en güvenilir seçilmiş
Arden fc  toros tavuk kullanıyor şehrinizde varsa
önce (3,027 puan) tarafından
Cok pahaliymis tahminimden de cok
Gerçekten mi dışarda ne kadar ki. Yeni iki parça iki el kadar diyim göğüs aldık 160 lira civarındaydı. Nerdeyse asgari ücret alıyoruz diyim zengin de değiliz ama güvenilir olduğu için normal geliyor bana tabi genel her şeyin fiyatı yüksek olduğu için.
1 kg 400 lira gordm nettede cok pahali geldi
-Reklam-
+2 oy
önce (13,105 puan) tarafından
Erpiliç güzel canım 
Denicem cnm
+1 oy
önce (1,802 puan) tarafından
Köy - tav der tek geçerim tam bir köy tavuğu o kadar lezzetli o. Diğer tavuklarla ya yana tuttuğumda küçük kalıyo diğerlerinin hormonlu olduğu belki ben çok araştırdım bu tavuğu. Tarım kooperatif marketlerde satılıyor. Onun dışında orvital alabilirsin yine 
Aa bakarim.buna cnm asiri pahali degildir ins yukaridaki arkadasin tavsiyesi gibi
+1 oy
önce (2,741 puan) tarafından
Ben Banvit alıyorum herhangi bi sorun yok
Tsk ederm
önce (3,133 puan) tarafından
gıda işi yapan bir tanıdığım var kasapları var daha doğrusu oda bana banvit alma demişti tavuklara en çok hormonu bu firma katıyormuş bana öğle söyledi doğrumu bilmem marketlerde organik olarak satılan tavuklar var az ye ama sağlikli olanı ye
+1 oy
önce (12,610 puan) tarafından
migrosta dondurulmuş organik tavuk var, kızıma ondan alıyorum 
Fiyat asiri pahaliysa alamam
+1 oy
önce (3,133 puan) tarafından
Akdeniz toros yada köyden kestirip yiyorum ikisine bulamazsam er piliç alıyorum 
Qkdeniz toros dusundigimden pahali geldi cnm tsk ederm
+1 oy
önce (398 puan) tarafından
Koperatifte köytav var bildiğimiz köy tavuğu aşırı lezzetli
Bunu kesinlikle denicem
+1 oy
önce (1,102 puan) tarafından
Bolez köylüm var file de oluyor genelde onu seviyoruz köy tavuğu tadında,erpilic var birde migros un organik tavuğu var adı orvital mi neydi
Ay yasasigim sehirde file ne gezer
önce (3,186 puan) tarafından
Evet filenin bolez i çok iyi. Yağı bile su gibi değil kolajen gibi oluyor dolaba konunca. Çoğu su gibi olur ya
önce (3,186 puan) tarafından
Ve zaten tanıdığımız bir veteriner söyledi bu ara ne tavuk olursa olsun yemeyin. Çok hormon varmış. Köy tavuğu almakta fayda var diğerlerine göre çok çok iyidir
Koy tavugu bulmakta zor zaten cok yemiyoruz 1 kg kanat vardi bitiremedik 3 4 aydir duruyo oyle
0 oy
önce (3,247 puan) tarafından
Erpilic canım 

Tarihi 1 haftaliksa yada 6 gün varsa al 
Tsk ederm cnm
0 oy
önce (687 puan) tarafından
Ben Banvit ve erpiliçin tadını beğeniyorum bir kaç marka denedim ama tadı hem haşlama hem kızartma hemde farklı yemek tarzlarında pek beğenmedim Banvit bence en güzel tadı olan erpiliçte öyle ama önceliğim banvittir Banvit bulamazsam erpiliç alıyorum 
Denicegim koytav banvit ve erpilic bu ucunu de
önce (687 puan) tarafından
Banvit geçen bimde indirimdeydi tüm tavuk kilosu 79 tlydi bazen bime geliyor haşladım çorba yapmak için tadı çok güzeldi ilk defa tüm tavuk aldım ayrıca banvitin fırınlaması yani bageti de çok güzel kuru olmuyor mangallık için olanda aynı tadı efsane
Tsk edeeim cnm yakin zamanda denicem
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Canım bende oğlum için köy tavuğu araştırırken tarım kredidekini buldum :) ne kadar gerçek organik bilemicem ama lezzet olarak da diğer tavuklardan farkediyor ve hasladigimda suyu çok lezzetli oluyor. Fiyat olarak en son aldığımda kilosu 400 tlydi :)) şuan zam geldi mi bilmiyorum yarın almayı düşünüyordum hatta :)) 
Cook pahaliyms yaa
önce (109 puan) tarafından
Evet fiyat tuzlu malesef.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 62 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
0 oy
5 cevap 74 göst.