+2 oy
191 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (242 puan) tarafından

Merhaba kızlar çocuğum 3 yaşını doldurdu bu hafta odasını hazırlıyoruz sürekli spedermen izlediği için tuturmuş spedermenli yatak yani nefresimdem bahsedıyor eltimin oğlunda da görmüş şimdi ben diyorum spedermen yatakta akşam korkmaz mı ki birde çok etkisinde kalıyor sureklı ben güçlüyüm hırcın davranıyor acaba başka bir modelmi seçsem ama biliyorumki tekrar dan o yatak ortusunden istıyecek sizce istedıgımı yada onun için iyi olanımı secmelıyım siz ne tercih ettınız

12 Cevaplar

+1 oy
önce (18,984 puan) tarafından

Onu battaniye vs tarzı bir şey olarak üst örtü olarak alsan olmaz mı en azından korkarsa sermezsin 

önce (242 puan) tarafından

Ya ben diyorum tam unutsun bu da ıyı fıkır sağol 🙏 

önce (18,984 puan) tarafından

Hepsinde var bir spedermen merakı ben kapşonlu fermuarlı sweat aldım. 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,584 puan) tarafından

Spider-Man çok tehlikeli çocuklar için ben olsam almazdım benımde oğlum var öyle şeyler ne ızlettırım nede onunla ilgili bır eşya alırım kesinlikle başka model seç arabalı olabilir yada takımla ilgili olabilir vs 

önce (366 puan) tarafından

Ne konuda tehlikeli canim benimki de cok seviyo 

Her yerden atlıyo yok tırmanıyor kendini çok güçlü kahraman gösteriyo çocuklar da Alllah korusun onun gibi olmaya çalışıyo kaç çocuk haberlerde gösterdi o yüzden balkondan atlayıp öldüler 

önce (366 puan) tarafından
+1

Ha evet haklisin canim 

Çok teşekkür ederim canım cevabın için çok sağol kesinlıkle doğru dıyorsun

Sende sağol canım 🥰

+1 oy
önce (1,294 puan) tarafından

kuzenim köpek balığı belgeseli izliyordu o yaşlarda. nerden buluyorsa bulup açıyordu her farkettiğimizde kapatıyorduk ama çok seviyordu. hiç de psikolojisi bozulmadı. bence seviyorsa alın ve onun sadece bir çizgifilm olduğunu gerçek olmadığını anlatın. korkacağını da sanmıyorum çok da korkunç bi görseli yok bence. örümcek adam işte yani öcü değil ki. zaten ortalama bir çocuğa korkmayı öğretmezseniz gerçek örümcekten de korkmaz. tutar getirir oyuncak gibi

Anladım canım ama işten örümcek adam hiç olmadık yerlerden atlayıp duruyor yoksa benim oğlumda belgesel izlemeyı sevıyor olmadı hayvanlı alırım

+1 oy
önce (675 puan) tarafından

Ben oğluma aldım hatta odasına da bir sürü kahraman posterleri var çocuk eşya değil ki alıp sandıkta saylasın insan unutmaz bence evde olmasa başka yerde mutlaka görur oğluma her fırsatta anlatıyorum hiç atlama matlama bişey duymadım bugüne kadar maskesini eldivenini falan da almıstı esım hatta sımdı de yatağımı Galatasaray yapın dıyo sıkıldı ondan bence sakındıkca daha  ilgi artar

Demi sakındırsak daha ister ama benim çocuğum aşırı sıplamaya meraklı

önce (675 puan) tarafından

Onunla alakası yok benim oğlum 10 aylık yürüdü 5 yıldır asla durmaz hep koşar zıplar şuan bile kosup koltuktan koltuga zıplıyor kendi ne gibi görürse görsün hep pesınde göz önünde olmamız lazım tabi yine de sen bilirsin 

+1 oy
önce (417 puan) tarafından

Bende oğluma istiyorum ama benimki öyle çizgi film karakterine bağlı değil hatta isim söyler gösterir bu kadar alayım mı yok izlemedigi için sanırım sevmiyor düz erkek tipi alicm 

Ha işte izleyince alıştı 

+1 oy
önce (8,370 puan) tarafından

Benimki şu sıra astronotlara takık bende o desen birsey aldım bekliyom 

Kız astronot iyi en azından korkmaz

+1 oy
önce (1,235 puan) tarafından

Ben genellikle kumaş alıp yaptığım için, kendim bir kaç tane seçip, içinden bir tanesini beğen diyorum. Kızım da 3 yaşında. 

Çok ıyıymiş canım benimki erkek ama bir o kadar hareketli ve sürekli spederman savaş adamlar dıyor ama unuturacam ona çünkü çok kaptırıyor kendini o 

+1 oy
önce (4,399 puan) tarafından

İlla kahraman mi olması gerekiyor ben hep sadelikten yanayım cokda hoş duruyor sevmiyorum öyle kocaman kocaman şeyler yatakta 

Ay takım öyle sade öyle hoşki bende istıyorum tam oda takımına uysun sade şık tan yanayım bende işte eltimin oğlunda hep görür tekrar ister diye bir kararsız kaldım

önce (4,399 puan) tarafından

Oyuncağını al onun yerine 

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

3 yas daha küçük anlamaz bence speydermanden sadece , cocugu urkutmeyecek şeyler tercih etmeniz alışma suresinde sizin faydanız olur.

Kız ayrı bir odada yatıyordu zaten süngerde şimid yatakta yatacak biliyor kız speydrmeni küçük ya ne versen kapıyor

0 oy
önce (14,042 puan) tarafından

benim kız da araba istiyor 😂😂

Kız araba iyi ya benimde başta öyleydi sonra spedermen izliyince alıştı

0 oy
önce (2,444 puan) tarafından

MC Queen li alsan. Öncesinde ona gösterip biraz övsen falan. Ben de MC Queen li aldım,memnunum. Çocuklarımın teki aynı öyle merak Spiderman e ama bende istemiyorum sürekli gözünün önünde olmasından

Olur onuda bir gostereyım

0 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Benim oglumda 2.5 yas ben onun odasini hazirlarkwn arabali.yatak ve arabali.nevresim sectim.suan oglumunda spidermana ilgisi var. Teyzesj cantasini almis. Bence arabali.ucakli veya ****** temali bir nevresim alabilirsiniz

Aynen canım ya arabalı yada ****** figürlü alacam

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 383 göst.
+1 oy
3 cevap 65 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (574 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.

413,045 soru

12,435,488 cevap