0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (2,896 puan) tarafından
Kizlar çok dans eden bir insan değilim arada öyle gelir kendi kendime oynarım yorulup bırakırım az önce yine öyle bir an yaşandı ama bu sefer kendimi bayagi bi bıraktım özgürce dans ettim değişik hareketler falan filan derken bir anda aglama duygusu geldi. Kendimi tuttum neye uğradığımı şaşırdım açıkçası. Güle oynaya eğlenirken bir anda aglayasim geldi burnum sızladı gözlerim falan doldu. Bunu yaşayan var mı aranızda acaba bir sormak istedim. İlk d3fa başıma geldiği için garip geldi dans etmek duyguları boşaltmaya falan mı yarıyor acaba öyle bor şey oldu herhalde 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aacaba deli dolu dans ettigin icin ne bilim kucukluyundeki deli dolu zamanlari falanmi özlemişsin içten içe..baaka sebep bulamadım cunki canım:)
(2,896 puan) tarafından
Ay ne biliyim ahahahah geçenlerden eril ve disil  enerji muhabbetleri yapmıştık ben dişil enerjini kaybetmisim falan onları konuşuyorduk dans etmek yukseltiyor demişlerdi bilinç altımda bunu mu hissettim De duygulandım afsba diye düşünüyorum ama komik geliyor böyle söyleyince de ajahahahaha
tarafından
Bence eevet :)
-Reklam-
0 oy
(2,758 puan) tarafından
Dans değilde halay çekiyorum genelde gülme krizi hariç başka birsey olmuyo :)
(2,896 puan) tarafından
Aahahha ben de saçma sapan hareketler falan yapıyordum aslında ağlamaya da sebep yoktu yani akdhdh
(2,758 puan) tarafından
Ne guxel içini boşalttın:))
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Aynısı banada oldu eşim izindeydi romantik bi an yasayalım dedik başbaşa şarkı actı dans ederken birden ağlmay başladı eşimde şaşırdı kaldı kotu bişey mi yaptım acaba diye afalladı adam ama sebebi yoktu bi anda agladım 
0 oy
(159 puan) tarafından
Bazen duygularımızı bastırıyoruz mesela. Gün içinde bişey oluyor ağlamıyoruz üst üste geliyor en küçük şeye ağlıyoruz ya da patlıyoruz 
0 oy
tarafından
Kendini gerçek anlamda bıraktığın için bastırdıkların çıkmıştır 
0 oy
(406 puan) tarafından
Ben genelde sahilde oturup denize baktığımda hep ağlarım hüzünlenirim belki seninki de öyle birşeydir

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,215 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 460 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 286 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,741 soru

23,711,179 cevap

312,268 kullanıcı

...