0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Bebeğim 54 günlük ilk doğduğumda kalpte çok masum küçük bi üfürüm var dendi ve kardiyolojiye yönlendirdi bizde gittik 2 gün önce kalpte masum üfürüm ve delik var ayriyettende akciğerde damar daralması var dendi 3 ay sonra tekrar kontrole çağırdı endişeleniyorum açıkçası korkuyorum kişi olcak diye başına gelen bu durumu yaşayan var mı acaba

4 Cevaplar

0 oy
(1,106 puan) tarafından
Benimkinde de kalpte üfürüm var canım birde aort damarı yetmezligi .yılda bir çocuk kardiyoloji takip edecek .üfürüm zaten geçiyormuş yüzde 90 i .mecbur takipte kalacağız şuan bişey yapılamaz 14 yaşından sonra geçmezse sorun olurmuş .akciğer hakkında bilgim yok ama seninkinin oda muhtemelen takip olur geçer gider inşallah 
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Oğlumda da akciğer  damar daralması vardı kalpte ufurum vardı 1 yaşında damar açıldı ameliyat oldu canım kilosunu toparlayinca büyüdükçe geçiyor sonra sürekli kontrole gittik Ankara'da oldu ameliyatini 
0 oy
(8,672 puan) tarafından
Kalpte üfürüm.var benim kızın 3 ay sonra kontrolü var 
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Aynı şekil ufurum ve delik var dediler 1 yaşında tekrar gelin dediler gittik kaybolmuştu gönlünüzü rahat tutun doktor bana dedi bebekler durmadigi için tam belli olmuyor yanlış görmüşte olabiliriz diyorlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,280,009 cevap

37,858 kullanıcı

Kategoriler

...