0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Merhaba kızlar bir komşum var eşinden yıllar önce boşanmış kadın nerdeyse her gün evimde ben gerçekten misafir seviyorum ama bu artık abarttı geliyor saatlerce kalıyor ne ikram edecem şaştım sevdiğim bir arkadaşım gelme asla diyemem ne yapmalıyım sizce

5 Cevaplar

0 oy
(1,801 puan) tarafından
Aynı şey benim başımda vardı yeminle artık gına geldi tam öğlen vakti çocuğu uyuyacağım zaman ziller üst üste Allah'ım bir iki üç artık dayanılmaz gibi oldu her geldiğinde aniden geldiği için ne koyacagimi sasirirdim bende misafir çok severim ama hep de olmaz sonra geldi gene böyle kapıyı açmadım öylede ısrarla caliyor varya anlatamam kriz geçiriyordum bir geldi iki geldi üç geldi açmadım bidahada gelmedi 
(1,801 puan) tarafından
Buda çaldı ama açmadım önce balkonun camına vurdu sonra zile bastı 3.4 kez sonra ben acmayinca karşı kadının ziline bastırıp otomatiği actirmis sonra dairenin içine girip başladı kapıya vurmaya zile basmaaya açmadım sen inatsan ben daha çok inatim geldiği zaman birde süzüyor ona çok sinir olurdum onu yenimi aldın bunu yenimi aldın açıkçası rahatsız oldum bukadar samimiyete gerek yok
(301 puan) tarafından
Açmayan birine başkasının ziline basıp girmek tövbe estağfurullah ya yalnızlıktan ölsem yapmam
(665 puan) tarafından
Ayy benimde vardı öyle açmadığımda binada adımla seslenip güm güm kapıya vuruyordu.
(3,191 puan) tarafından
Ayy ben de deliriyorum böyle insanlara ya neden nedenn. Kafaları nasıl çalışıyor anlamıyorum gerçekten
(1,801 puan) tarafından
Vala gerçekten beyin almıyor ama böyle insanlar var işte
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Çözüm çok basit açmayacaksin o kapıyı çalıp çalıp gidecek, bir iki defada sorduğunda müsiat değildim kusura bakma de, eşşek değilse e bi zahmet anlar herhalde 
(87 puan) tarafından
Denedim de anlamadı acana kadar calyo
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Mesafe koyman lazım. Evde olsan da açma kapıyı. Her defasında aynısını yap. 10 kere geldi yarım saat beklediyse sende otur açma. O yüzsüz gibi inat açana kadar beklerse sende inat et açma. Ve kusura bakmasın kimse ama bu devir de kimseye güven olmaz. Evlenmiş boşanmış sen evli barklı kadınsın fazla samimiyet iyi değil, gün gelir başına iş örer kalırsın ortada. Yuvanı yıkar kalırsın ortada. Çünkü bir benzeri arkadaşımın komşusuna oldu. Ha şu da var, gelir sen iş yapıyor olursun sesim gitti açayım kapıyı deme. Bırak gerekirse anlasın bilerek açmadığını. Kim olursa olsun herşeyin fazlası zarar
0 oy
(895 puan) tarafından
Ben kimseyle gereksiz samimi olmayi sevmiyorum ben olsam musait degilim derdim geldiğinde 
0 oy
(109 puan) tarafından
Sen önce davran sen git hergun anlar belki seni:))
(2 puan) tarafından
Benim de Bi komşum var benden yaşça çok büyük annem yaşında.Sürekli gelmek istiyor bazen müsait değilim falan diyorum anlamıyor yine geliyor çok sinir oluyorum beni balkonda falan gördüğümde hwn evde olduğumu anlayınca yanıma geliyor müsait değilim desem de anlamıyor kırmak da istiyorum ama napacam bilmiyorum.Önc her gün çok sık  arıyordu artık bıktım en son biraz kızdım sürekli arama falan dedim artık önceki gibi aramıyor ama sürekli yanıma gelmek istiyor çok sık boğaz ediyor Bi türlü kurtulamadım da napacam bilmiyorm.Ne yapabilirim bi fikriniz var mi varsa söyler misjnz
(109 puan) tarafından
Acik açık söylemekten anlar anca başka çözüm yok bence.
(2 puan) tarafından
Nasıl yani ne demeliyim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 576 göst.
0 oy
5 cevap 227 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ekisi (19 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,810 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...