0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
kizlar 3 bucuk yas oglum buyuk tuvalet sorunu vardi zaten bide kadesi var 1 yasinda kiskacliktan birazda tam duzene giremedi kucuk tuvaletinde sorun yoktu subyana verdim gitmeden bi kac gun oncesinde kucuk tuvaletinide altina kacirmaya basladi gece de dahil olmak uzere  napmaliyim acaba. fikri olan varmi

3 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim oglumdada aynı sorun vardi gunduzde kaciriyordu duzenli olarak kızılcık şerbeti icirdim gunduz kacirmiyor ama gece hala işiyor altina
(44 puan) tarafından
canim sanki birazda kasitli yapiyor gibi geldi tuvalete gitmek istemiyor en son altina yapiyor gece de kaciriyor
(4,589 puan) tarafından
Duzene girer ya zamanla
(44 puan) tarafından
okulla alakali mi diye dusundum acaba cunku buyuk tuvaletini zaten kaciriyor hocasi kiskacliktam dedi kucukte problem yoktu o da basladi
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Buyuk tuvaletini altina mi yapiyor benimde oglum 3 bucuk yasinda 4 ay olacak tuvalete alistirali ama hala altina yapiyor büyüğünü kucuk tuvaletini hic kacirmaz gece bile yapmiyor altina
(44 puan) tarafından
evet canim ya onu tutamiyor mu yoksa kardesini kiskandigi icinmi cogu kez altina yapiyor kucuk tuvaletini hic yapmazdi gece bile hic yapmadi simdi yapiyor
(5,399 puan) tarafından
Peki tuvalet egitimine basladigindan beri mi buyugunu altina yapıyor bir de ne kadar oldu tuvaleti ogreneli
(44 puan) tarafından
evet basladigindan beri ilkini tuvalete yapti aonra korktu sanirim altina yapmaya basladi baslarda hic tuvalete yapmiyordu simdi arada tuvaletede yapiyor. 6 ay kadar oldu
(5,399 puan) tarafından
Ayni benim oğlumun durumu ne zaman alisacaklar acaba inan artik zorlaniyorum
(44 puan) tarafından
ya psikolojik mi bilmiyorum kucuk tuvaleti anladim o kesin psikolojik cunku sonradan oldu ama buyugu cozemedim belki de cok baski kurmusumdur farkinda olmadan  biraz kendi haline birakicam insallah duzelir sende ne gibi durumlar var bi bak belki o da psikolojiktir
(5,399 puan) tarafından
Ben 38 aylikken basladim egitime 2. Gunde çişi ogrendi soylemeye başladı ama büyüğü hep altına yapti 4 ay olacak 3 4 kere pırt geldi dedi oyle götürdüm yapti ama sonra hep altina yapıyor hic soylemiyor artık
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Usutmuştur cnm bnm oğlumda  bir kaç gündür aynı durumda havalarda soğudu geçende ateşlendi 3 gündür gece bagliyorm anne rahat edemiyorum lütfen bagalama diyor biraz iyileşsin geri bahlamiycam yanlış olabilir ama bazen farke.demeyince yatağı üstü başı su içinde kalıyor bu sefer hastalığa davetiye çıkıyor , 
(44 puan) tarafından
yok canim usutme degil bu olsa anlardim
(3,148 puan) tarafından
Benm ki usuttu hava değişimi olunca

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 93 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.