0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba oğlum bugün tam 2 yas dedi 9 aylık tekrar oğlum var gebelik hamilelik derken sünnet ettiremedim yarın randevu aldıkta yaparlarmi acaba birde acemiyim süreç nasıl ilerliyor halen bezli şuan 

7 Cevaplar

0 oy
(133,991 puan) tarafından
ayni gun yapmazlar 2 yasa lokalde olmaz genel olur dr gun verir en az 6 saat oncedem yeme icme kesmen lazim sumnet korkunc bisi degil cok kolay
-Reklam-
0 oy
(4,501 puan) tarafından
Devlette aldıysan randevuyu 6 yaşa kadar yapmazlar. Özeller yapıyor ama yaştan dolayı tavsiye etmem ben 3 yaşda sünnet ettirdim burnumdan geldi maalesef 
(4,501 puan) tarafından
Biri 6 aylıktı digeri 3 yaşındaydı ikisinide özelde yaptırdım.ikiside gayet iyiydi evde yüzüstü sürünüyorlardı koşturuyorlardı ama tuvaletini asla tuvalete yapmadı.
(133,991 puan) tarafından
bizim akrablar pansumanda yapmadi dr bi krem verdi onu surduler tek
(4,501 puan) tarafından
Bize bi krem birde dezenfektan damla verdiler. Sudan çıktıkça döküm diye sağlık olarak dediğim gibi gayet iyiydiler koşup oynuyor filan da iş oraya gelince kıyamet koptu
(6,112 puan) tarafından
bizim doktor sôyle aciklama yapti .psikolojik sorun olusturur dedikleri sey su suan universtede psikolji derslerinde okutulan dersler ogretiler  kisiler hep ya hristiyan yada yahudi gecmis donem psikologlarin aristokratlarin kitaplari. yani suan psikologlar. eski donem hocasinin hicasinin hocasi psikolojinin atalari hristiyan yada yahudi. musluman olan psklog yok. bunlar da  hristyan ve yahudilerin arastirmalarini ogretilerini referans alarak okuyup arastirip yorumluyirlar. hristiyanlarda zaten sunnet yok. yahudiler de mumkun olan en kisa surede sunnet ettirme gelenegi varmis yani nekadar erken sunnet  ovunc kaynagi guc gosterisi okadar iyi bisey gelenegi varmis. o nedenle yahudi psikologlar psiklji icin en erke. surede sunneti savunuyorlarmis. yani musluman psikologlar da bunlarin ogretilerini referans alarak 2 yasa kadar sunnet olsun psikoljisini olumsuz etkiler sonra olmasi seklinde bir forma donusturmusler.

aslinda oyle biraey yokmus yani hic farketmez diyor
(4,501 puan) tarafından
Ben ve çevremde çok var 2 den sonra sünnet yaptıran ve bir çoğumuz sorun yaşadık korku sorunu hemde sğnnet olalı baya oldu duş filan yaptırdığımda veya tuvalet sonrası temizleme yaptığımda hala dokunma keseceksin diye ağlar
0 oy
(602 puan) tarafından
Devlette muayene yapıyor yapışıksa deri hemen gün veriyor normalse daha geç bi zamana gün veriyor kanlar veriliyor tamamen uyutacaklar gece 2 den sonra su bile yasak yeme içme yok sabah alıyorlar güle oynaya soktum ben oğlumu oyuncaklarını da götürmüştük oynuyordu çıkınca 1 saat ağlayacak her çiş yapınca bağıracak bezliyken ben büyük numara bez almıştım karton bardağı kesip kenarlara pamuk bırakmıştım öyle incinmiyor biraz zor bi süreç ama geçip gidiyor 
0 oy
(19,885 puan) tarafından
2 6 yaş önermiyor ddoktorlar diye biliyorum. Bu sebeple yaptırmadım. 7 yaştan sknra yaptırmayı düşünüyorum.
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Ben 5 aylık yaptırdım sıkıntı yaşamadım ama görümcem 3 yasında yaptırdı sadece çişini yaparken çok ağlıyordu oda normal ne kadarlık olursa olsun çişini yaparken ağlıyolar zaten :angel: büyük çocukta pek bilgim yok ama doktoru iyi araştırın öyle yaptırın

0 oy
(5,857 puan) tarafından
Ben 40 günlüktü yaptım  bir gün tek sürdü acımız bitti gitti çok şükür. Seninki biraz büyük yaparlar mı bilmyrm 2  6 yaş önermiyor kar diye biliyorum 
(14,839 puan) tarafından
Merhaba canım bir problem yaşadınız mı acaba ?
Bende 3 aylık yaptırmayı düşünüyorum
(5,857 puan) tarafından
Yok cnm elhamdülillah bişey olmadı doktor iki krem  yazdı biz evde yaptrdik tabi . Galiba biri ağrı kesici kremdi diğeri de yara kurusun diye . Bizim hurda şey derler bı çişini yapsın üstüne iyi gelir sünnet oldu çiş yapmadı  bı müddet sonra krem falan sürdü kayınvalidem öle   keslince ağladı yavrum.  O ilk gün biraz zordu  sonrası kolaydı bn çok kastım kendimi ala hiç beklediğim gibi değildi
0 oy
(6 puan) tarafından
Götürdüm kızları elhamdülillah yapacaak salı günü iki yaşına yeni girmiş sıkıntı olmaz tam zamanı dedi bir büyük bez alacağız Allah kerimdir inşallah 
(1,718 puan) tarafından
Merhaba canim simdise ben ayni sorhnlar karsi karsiyayim ama bizkmkinin pipisinde sorun var. Sunnet olunacak buyuk ihtimalle. Surec nasil ilerledi anlatirmiskn banada suan 21 aylik
(6 puan) tarafından
Baya geç okudum mesajınızı hakkınızı helal edin bezli olduğu için bardak kesip koyduk dört günde iyileşti hanimefendi
(1,718 puan) tarafından
Helal olsun canim zaten bende gec gec giriyorum tesekkurler yinede )

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 65 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Svq (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
5 cevap 68 göst.

409,912 soru

12,324,208 cevap