0 oy
96 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlumun uykuları doğdu doğalı saçma sapan ilerliyordu tam düzeldi gibi derken şimdi hem gündüz hem gece 45 dk uğraşla uykuya dalıyor. Normalde emerek uyuyan bir çocuktu ancak şimdi emdikten sonra yatakta kafasını yere koyarak uyumaya çalışıyor dönüyor dolaşıyor uyuyamayıp daha çok sinirleniyor yine bana geliyor. Çok uykusu olsa da gözünü kapatmıyor. Acaba desteksiz uyumaya çalışıyor bunu istiyor da yapamıyor mu uyku eğitimi versem mi ki siz ne düşünüyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Bebeğin neler yapabiliyor canım uyku eğitimi zararlı diyorlar ben sallıyorum ayağimda arada emerek uyuyor bir de salıncakta uyuyor 
-Reklam-
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Ah aynı tarif ettığın hareketleri yapıyor 9 aylık dalamıyor emerek kucakta sallanarak bazen bi saatı geçiyor 
0 oy
(438 puan) tarafından
Canım bence desteksiz uyutmaya alıştır zaten kendisi alışmaya çalışıyor sanırım uyku saatlerini uyku aralıklarına dikkat et her gün aynı saatte uyutmaya çalış uyumadan önce bir rutin belirle o rutineri yapınca uyuyacağini bilsin. Birde yatağına yatirinca ilk başta kendisi dalamiyor dedin ya ilk başlarda saçını oksa yada elini tut yada poposuna sırtına vs pat pat yaparak uykuya dalmasina yardım edebilirsin. Emerek sallayarak kucakta vs uyutma koy yatağına zamanla 1 saatte uyuyan yarım saate sonra 15 dk vs düşer o. Zaten kim kafasını yastığa koyunca 5 dk da uyurki:)
(40 puan) tarafından
Aslında biraz aklıma yatmaya başladı ama dönüp dolaşıp kendi uyuyamadığında emmek için ağlayaraj yine bana geliyor ve pışoışla falan durmuyor emerek uyumaya çalışıyor
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Desteksiz uyuması ikiniz içinde daha iyi olur uyumak istiyosa uyusun ilk zamanlar sinirlenmesi çok normal ben oğlumu 10 aylıkken desteksiz uyumaya alistirmistim en az yarım saat dönüp duruyodu sonra da uyuyodu
(40 puan) tarafından
Uyuyamıyo sinirleniyor uyumak için yana ağlayarak bana emmeye geliyor normal mi canım nasıl bir yol izlemem lazım kaç güne alışır
(4,248 puan) tarafından
Benim oğlum emmiyodu belki o yüzden hemen alıştı biberonu veriyodum kendisi uyuyodu
0 oy
(2,947 puan) tarafından
İstikrarlı ve sabırlı ol 

Benimkiler bir yaşında şuan azı dişleri hortlamış durumda ve genel anlamda mızmız uykuya sevmez değil ama dalmakta zorlanıyor beşikte kalkıyor dönüyor dolaşıyor ben biraz kucağıma alıp mayistirip sora yanıma yatırıp tekrar besigine koyuyorum ağlarsa emzigini ağzına verip piş piş tekrar uyutuyorum uyuyor.

Kızım da mesela gece ayağa kalkıyor beşikte geri yatırıp pişpiş yapıp çıkıyorum mecbur uyumaları gerek bu onlar için gerekli destekli uyuttugun sürece uykuya derin dalamaz ve adabte olamaz ağladığında sev öp kucağına al tekrar koy ama istikrarlı ol.
(40 puan) tarafından
Şimdiye kadar hep emerek ya da sallanarak uyudu emzik almıyor bu aklıma yatmaya başladı kaç güne alışır

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnnt_xxcvgn (115 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...