0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (1,538 puan) tarafından
Kızlar evimi tahtakurusu böceği çıkıyor annemlerde vardı birşeyler getirirken bizim evede bulaştı süpürgeyle çekiyorum bitmiyor annemlerde kaç defa ilaclattilar bitmedi başına gelen varmı bunlardan kurtulmanin çözümü nedir çok çabuk üreyen bir turmus az önce yatağımın içinden çıktı uyuyamiyorum korkudan iki ay sonra doğum yapicam acilen kurtulmam lazım 

3 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Eşyalara yayıldıysa çok sıkıntı canım, onu ancak ilaç şirketi temizler 
(1,538 puan) tarafından
Kurtulma şansım var yanı değil mi
(3,676 puan) tarafından
Bizim evin süpürgelikleri çok eskiden tahtaydı onların içine yuva yapmıştılar, bütün evi sarmış eşyalara girmemişti henüz şirket geldi temizledi
(1,538 puan) tarafından
Anladım bizde bı ilaclatalim bakalım eğer çıkarsa tekrar tekrar ilaçlatiriz bitirene kadar
(3,676 puan) tarafından
Aynen öyle bu böcekler hızla yayılıyor vakit kaybetmeden yapın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dayımlarda vardi senelerce ilacla ilaçla bitmedi en son esyalari attida gittiler
(1,538 puan) tarafından
Ben yaza koltukları falan zaten yenileyecegim ama buzdolabim falan sıfır yeni aldım onları atamam ki :(
tarafından
Onlar degil tabikide kuzum beyaz esyada napsin koltuk yatak kenarlarinda Yuvaliyolar genelde
0 oy
tarafından
Kirada oturuyoruz..nerden nasil düştü bilmiyorum o tahta kurdu ..yatagi attık kurtulmak icin yeni yatak aldik tabi ilk once evi ilaclayip..2 ay geçti yeni yatakta da gördüm..deliye dondum resmen gene ilaclatik..su an galiba bitti ..eger koselerde kalmadıysa..artik gene olursa tasinmak zorunda kalcaz
(1,538 puan) tarafından
Ayy agliycam valla ya yaza kadar eşyaları atamam ben taşınma şansimda yok zaten taşınali yeni bir yıl oldu ilaçlatmaktan başka çare kalmadı inşallah sende kurtulursun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
+1 oy
5 cevap 204 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (4,406 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,093 soru

23,825,790 cevap

318,592 kullanıcı