Herkes oğluma zayıf diyip duruyor annem bazen babası bazen komşular vs. Evet minyon tipli ama 1 yaş aşısını vurduğu zaman tartıldı o genel olarak kilo boy çizelgesine göre çok zayıf değil 1 kilo geride sadece dedi hemşire onun dışında boyu vs normal çok haraketi uyanıkken yerinde durmayan bir bebek ben ne yiyorsam veriyorum hep sebzesi patatesi vs. İnsanların kilolu bebek sağlıklı bebek algısından bıktım artık böyle dedikelrinde kilo alıyor sanki bebek daha çok ben üzülüyorum birde sürekli mama mama olmaz diyor annem deli oluyorum biberonlu sabah ve akşam veriyorum uyumdan önce sanki bütün gün biberon verip ek gıda vermiyorum gibi davranırlar anneme gittiği zaman daha çok toparlıyor belki de oranın havasından kaynaklı oranın ortamından kaynaklı çünkü burada köy yerinde olduğumuz için çok evden dışarı çıkamıyoruz hatta hiç çıkamıyoruz ve bir park var ne bir şey var etrafta hiçbir şey yok ne bakkal ne çakalla market hiçbir şey sadece tarla var ama annem de balkonu var annemin kocaman orada sürekli bütün gün orada oyun oynuyor oyuncaklarla çocuklara falan görüyor etrafta belki güneşten temiz havadan dolayı daha bir iyi geliyor bunu anlatmaya çalışıyorum